Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.267
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polonyada yaşamak istermiydin
allah özene bezene yaratmış harbiden bu nedir
Biz nerden bilelim isim ver
Harbiden bu konuda gerizekalıymışsın üstad.ulan babam üniden sonra yüksek lisansa yollayacaktı herşeyi de ayarlamıştım polonya krakova gidecektim sonra vazgeçtim gitmeyen kafama sıçayım sen bir gerizekalısın olm bu kadar mal olunmaz
Sana yağmurlu havada su yok.Biz nerden bilelim isim ver
euro da düşüktü burs da bulmuştum krallar gibi krakov gecelerine akacaktıkHarbiden bu konuda gerizekalıymışsın üstad.
Senle aramız duzelmeli artikSana yağmurlu havada su yok.
Daha fazla anlatma. Yoksa şahsına sövmek zorunda kalacağım.euro da düşüktü burs da bulmuştum krallar gibi krakov gecelerine akacaktık
Senle aramız duzelmeli artik
Yapmayan şahsına cevabımeuro da düşüktü burs da bulmuştum krallar gibi krakov gecelerine akacaktık
Hic bir sey icin gec deil. Git babana yalvar yakar bi yolunu bul.ulan babam üniden sonra yüksek lisansa yollayacaktı herşeyi de ayarlamıştım polonya krakova gidecektim sonra vazgeçtim gitmeyen kafama sıçayım sen bir gerizekalısın olm bu kadar mal olunmaz
Burs da buldun ve krakova gitmedin miiiii. Sen Dursunu bile haketmiyosun.euro da düşüktü burs da bulmuştum krallar gibi krakov gecelerine akacaktık
İsminden hakettiği belliBurs da buldun ve krakova gitmedin miiiii. Sen Dursunu bile haketmiyosun.
Seni seve seve yola getiririm