Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.265
- 5.003
Katheryn WinnickKim bu Seray sever mi
İsmini yazayım da insanlık gör.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katheryn WinnickKim bu Seray sever mi
Güzel tuzak kurdum. İsim ver diyince vermiyorsunuz böyle daha iyiKatheryn Winnick
İsmini yazayım da insanlık gör.
Soguk su atin ustume, yaniyom
Sana su döksek şöyle tepki gösterirsin üstadSoguk su atin ustume, yaniyom![]()
Sana su döksek şöyle tepki gösterirsin üstad
@Temmuz Kayalar
Ekli dosyayı görüntüle 256188
@Onur Y. Sever proflime attığın son fotoyu alıntılayıp buraya at kankaa senlikk.
Ticani şeyhi görmesin bunu.bjk mağlubiyetini lokmacı ile aştım...
Ekli dosyayı görüntüle 255784
Ekli dosyayı görüntüle 255785
Ekli dosyayı görüntüle 255786
Formaları burada da paylaşmıs olalım @Cihangir Göktaş
Tercihim siyah olanKirmizi bikiniye bayildim acayip yoresel duruyor sadece kenarinda 3 4 tel kil eksik.
Insan ilginctir bakinca sertlesiyorda
Niye çünkü burcu özberke benziyor belki odur bakmadim tvitte ama gscimbom yönetimin güttügü politika nedeniyle her üyenin zihnine burcu özberk fantazisini yükledi.Tercihim siyah olan
Daha hoş çünkü evet biraz andırıyor Burcu hanımi ama o değilNiye çünkü burcu özberke benziyor belki odur bakmadim tvitte ama gscimbom yönetimin güttügü politika nedeniyle her üyenin zihnine burcu özberk fantazisini yükledi.
Eskiden bu seray sever sonrasinda hadise ve en sonunda burcu oldu.
Niye bu kadar arzulaniyor kimse bilmiyor. Ne zamandan beri burcuyu begeniyorsun? Foruma üye oldgumdan beri yada foruma gezerken bir uye fotosunu atmisti falanmnn hep ayni, benzer cevaplar.
Ilk fotoyu kim yukledi? Kim atti o ilk tasii ben soylim>>> cuman mubarek olsun mesajini bot ile her hafta atan yöneticiii.
Daha fazla konusturma beni
Naci aşırı azginsin biraz dizginle kendini ciddiyim.Daha hoş çünkü evet biraz andırıyor Burcu hanımi ama o değil
2015 den beri