Size Göre En Güzel Kadınlar

Tercihim siyah olan
Niye çünkü burcu özberke benziyor belki odur bakmadim tvitte ama gscimbom yönetimin güttügü politika nedeniyle her üyenin zihnine burcu özberk fantazisini yükledi.

Eskiden bu seray sever sonrasinda hadise ve en sonunda burcu oldu.

Niye bu kadar arzulaniyor kimse bilmiyor. Ne zamandan beri burcuyu begeniyorsun? Foruma üye oldgumdan beri yada forumda gezerken bir uye fotosunu atmisti falanmnn hep ayni, benzer cevaplar.

Ilk fotoyu kim yukledi? Kim atti o ilk tasii ben soylim>>> cuman mubarek olsun mesajini bot ile her hafta atan yöneticiii.
Daha fazla konusturma beni

Bu arada son cuma mesaji atan alper adminmis kimsenin gunahinii almayalimm diye bastan soyledim. Siz en iyisi önceki cuma mesajini atanlara falanda bakinn

Niye çünkü burcu özberke benziyor belki odur bakmadim tvitte ama gscimbom yönetimin güttügü politika nedeniyle her üyenin zihnine burcu özberk fantazisini yükledi.

Eskiden bu seray sever sonrasinda hadise ve en sonunda burcu oldu.

Niye bu kadar arzulaniyor kimse bilmiyor. Ne zamandan beri burcuyu begeniyorsun? Foruma üye oldgumdan beri yada foruma gezerken bir uye fotosunu atmisti falanmnn hep ayni, benzer cevaplar.

Ilk fotoyu kim yukledi? Kim atti o ilk tasii ben soylim>>> cuman mubarek olsun mesajini bot ile her hafta atan yöneticiii.
Daha fazla konusturma beni
Daha hoş çünkü evet biraz andırıyor Burcu hanımi ama o değil
2015 den beri

Geri
Üst Alt