Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Konu mahalle parkına dönmüş 1 beni mi görüyosun ulan sen de yavKonuyu meşgul etme ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu mahalle parkına dönmüş 1 beni mi görüyosun ulan sen de yavKonuyu meşgul etme ulan
Konu mu kaldı SK kodlu herif batırdı burayı. Murat Durmaz da onun ikizi zatenKonuyu meşgul etme ulan
Sana göre herkes birbirinin ikizi zaten Barış reis yavKonu mu kaldı SK kodlu herif batırdı burayı. Murat Durmaz da onun ikizi zaten
Üzüm üzüme baka baka kararirSana göre herkes birbirinin ikizi zaten Barış reis yav![]()
Barış dede'nin ikizi kim senceSana göre herkes birbirinin ikizi zaten Barış reis yav![]()
Saminin attıklarını teyzeleri beğendiğin için görmemen normal ihtiyar.Konu mu kaldı SK kodlu herif batırdı burayı. Murat Durmaz da onun ikizi zaten
listemde tek eksik 1 ideoloji var o bu değil ama.
Ak parti bayrağı sallayabilir heran emrahcim
avratlar konusunda siyaset yapmayalım.Ak parti bayrağı sallayabilir heran emrahcim
Katılıyorum.avratlar konusunda siyaset yapmayalım.
1 dakika da olsa düşündürdü.
Farkındaysan siyaset konusuna pek ugramiyorumavratlar konusunda siyaset yapmayalım.
Bunu evimde beslerim ben bana hamur acsinTatava yapmayalım, konudan sapmayalım.
2 konuda ciddiyimdir, birisi bu konu
![]()
belden aşağısı yok, ben bi şüphelendim.
Ağzımda gargara yaparım.