Sizi En Çok Heyecanlandıran Transferimiz?

Wesley Sneijder.

her futbolcuyu alırken belki gelir diye ümidim vardı ama sneijder de kesinlikle alamayız diyordum ilk 7 ocaktı sanırım kapa bildirildiğinde uyuyamadım 2 gün boyunca

Arda ama gelmedi

sneijder o yüzden ilk sırada diyebilirim.

hagi geldiğinde emekli gibi bişeyde pek heyecanlı olmadı

lincoln transferini beklemek ve transferi sonrasındaki coşku unutulmaz

lincoln transferi öncesinde parasızlıktan vizyonsuz transferler yapılıyordu lincoln transferi bu yüzden çok önemliydi

Hagi'nin transferini hatırlayamıyorum.

Hatırladıklarım arasında en heyecan vericisi tabiki Sneijder idi. Sonra Selçuk ve sonra da Harry Kewell.

Sırayla Hagi, jardel, wesley, lincoln, sounders

aslında tekrar düşününce 2000 yılından sonraki transferlerden çok heyecanlandıran kimse olmadı, öncesinde haginin gelişini bi gazete haberinden okumuştum, sağ altta ufak bi haber olmuştu sadece. dünya kupasını kazandırıp gelmesi nedeni ile taffarel çok ciddi heyecanlandırmıştı.

ama illa oyuncu seçme zorunluluğu yoksa, bence tarihimizin en heyecanlı transferi derwall'dir.

Bekleme esnasında hop oturup hop kalktığım Sneijder, gelmesine çıldırdığım adam ise Keita.

Kesinlikle Hagi idi , 94 'te Kolombiyaya attığı gol sonrası benim için sadece bir hayaldi ,

Hayalimde bize transfer etmiştim , formayla hayal etmiştim , kısa süre sonra hayaller yerini gerçeklere bırakp üzülerek imkansız olduğunu düşünmüştüm ,,

alacagin olsun murat!!ayni seyleri yazmak icin basliga girmistim..:)

Zamanında Kosecki vardı. Çok sükse yapmış ve acaip heyecanlandırmıştı. Tabi bunda fenerbahçe'nin elinden kapmamızın epey bi rolü olmuştu..hey gidi günler hey

Geri
Üst Alt