Sizi En Çok Heyecanlandıran Transferimiz?

Lincoln, Kewell, Baros, Misimovic, Sneijder

tapatalk

Hagi ,popescu ve taffarel,

O dönem bir Türk takımı için bu isimlerin gelmesi mucize bir olaydı

Sneijder'in bizim takımda oynaması hala şaşırtır beni.2010 yılında FM forumlarında falan avatarlarımı süsleyen adam bize transfer oldu. :016:

Bir çok transfer heyecanlandırdı ama Hagi ve Drogba bambaşka hisler uyandırdı...

Kral Hakan Şükür , pope, tafo ve HAGİ ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tsn_haber_detay.asp

cassio%2Bde%2Bsouza%2Bsoares%2Blincoln.jpg

heygidi günnler hey

Benim için Drogba. Hagi'nin gelişini hatırlamıyorum.

Hagi'nin geldiği zamanı bilsem belki Hagi olurdu ama Sneijder'i beklemek efsaneydi benim için.

MUSLERA KONUSUNDA KİMSE YALAN SÖYLEMESİN ALAYINIZ RUFFIERI İSTİYORDU

Drogba , lincoln

Tapatalk

Lincoln , Sneijder , Kewell daha da heyecanlandığım topçu yok . Drogba transferinde hiç heyecanlanmadım .

Sneijderle ilgilendiğimizi duyduğum günden itibaren Sneijder açıklanana kadar her gece 4 te uyumuş son dakika haberi beklemiştim. Sonra formayı giyip fotoğraf çekindi. İnanamadım. İstanbula geldi inanamadım. Ne zaman o imzayı atıp antrenmana çıktı o zaman sevinçten bayılacaktım. Fener kapacak diye çok korkmuştum. Kuşkusuz Sneijder

Lincoln cok beklemisimdir cok heycanlanmistim dönemin baskani rahmetli Ozhan Canadyin bizat canli yayinda aciklamisti acayip sevinmistim be. Ve sneijder beni cok heycanlandirdi

Tartışmasız sneijder çok oldu bugüne kadar ama bu yaşta 1.sınıf bu denli adamı almak çok heyecanlandırmıştı imkansız buluyordum almayı

Geri
Üst Alt