Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Sezonun ortasında hoca göndermek 3. sınıf takımlara göredir. En başta Skibbe seçimi yanlış olabilir olmayabilir orasını tartışmıyorum. Ama sezon ortasında olamaz böyle birşey. Skibbe istifa etmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonun ortasında hoca göndermek 3. sınıf takımlara göredir. En başta Skibbe seçimi yanlış olabilir olmayabilir orasını tartışmıyorum. Ama sezon ortasında olamaz böyle birşey. Skibbe istifa etmemeli.
Artık Yeter ! Metalist Maçınıda Kaybettik Yönetim Daha Neyi Bekliyor,Daha Fazla Puan Kaybına Gerek Yok !. .
Ama Skibbe'nin Karizmasına Hastayım![]()
arkadaşlar bu ne biçim demokrasi yahu.biz skibbe'ye karşıysak bunu ifade edemeyecekmiyiz ki biz geldiği günden itibaren anti-skibbeciyiz lütfen tabelacı yok leş kargası yok efendim akbaba falan feşmekan demeyin bu bizim en demokratik hakkımız.herkez birbirinin fikirine saygı duysa ne güzel olur değil mi?
hayır etmemeli kovulmalı bir an önce
Kafayi yemisler o sogukta o zaman.
hemen gitsin.. 1 dk durmasın.. Hala sistemsiz plansız "0" oyun.. içerde korkaklık dizboyu.. baskı "0" oyun disiplini yok. Arda - Karan - Ayhan bomboş Baros pas atmazlar Karan girince tüm toplar ona atıır.. vsv s..
Bu yazdığın oyuncuların hatası,Skibbe'nin değil.Baros boştayken top ısrarla Ümit'e oynanıyorsa Skibbe ne yapsın.Girip kendisi mi pas yapacak yani.Yaptığı korkaklık değil,korkak olsa 3 defansa inip Ümit Karan'ı oyuna almazdı.
Ayrıca Skibbe'nin kariyeri yok bize kariyerli teknik direktör lazım diyenler.Del Bosque&BJK örneğini ne çabuk unuttunuz?
Alakası yok...
Uyarıyordur elbet,ama adam bu kadar sakat içerisinde Arda'yı Kewell'ı mı kesecek pas atmaları için.Takımdaki hiçbir suç %100 TD'nin değildir.Hiçbir zaman sahadaki oyuncuya %100 hakim olamazsın,olmaya çalışırsan Kalli gibi sonuç belli olur.Ya 2 maç kaldıramayan adamlar sürüsü olur takımının,ya da oyuncunu küstürür koca bir sezonu mahfedersin.
Elbette disiplin gerekli,eminim Skibbe gerekli konuşmaları yapıyordur ancak saha içindeki bu disiplinsizlik oyuncunun maça konsantrasyonunu kaybetmesinden dolayı olur,bunun çözümü ise sadece Skibbe değil.
Lucescu olmazsa olmazmıydı?Beşiktaş'ın ünlü 6 kırmızısı,7 puan öndeyken kaybedilen şampiyonluk...
Olmaz olmaz deme...
Bu %100 hemde Skibbe nin hatası ve sorunudur!! Teknik patron olamadığı için bunlar yaşanacaktır.. Oyunculara hükmedemezsen hem saygın hem disiplininle herşey olur.
Arda - Ayhan - Karan şu harektleri Terim ve Lucescu varken yapsalardı da görseydik!!
Hoca etkisiz eleman olunca herkes kafasına göre oynar defans da saçma paslar ilerde disiplinsiz hareketler hoca hcoca ise çeker 1 gün sonra maç toplantısında ortaya imalı konuşr hepinizi seviyorum ama bu iş böyle olmaz labuabililik arkadaşına boşken pas vermemeler vs vs.. neyse sorun konuşur.. uyarısını yapar. 2. kez olursa cezasını verir. herkes işin zor olduğun anlar. Galatasaray bu oyuncular olmasada olacak GS arması hepsinden daha değerlidir. bunu anlamaları gerek bazı topçular meydanı iyice boş bulmuş.. Kalli bari müdehale etse iyi olacak yoksa bu disiplinsizlkle nereye gidicez bilmiyorum.
Hoca Sahadaki oyuncuya %100 hakim olacak, olamazsa böyle oyun ve sonuçlara alışık olun.