Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun ortasında hoca göndermek 3. sınıf takımlara göredir. En başta Skibbe seçimi yanlış olabilir olmayabilir orasını tartışmıyorum. Ama sezon ortasında olamaz böyle birşey. Skibbe istifa etmemeli.

Sezonun ortasında hoca göndermek 3. sınıf takımlara göredir. En başta Skibbe seçimi yanlış olabilir olmayabilir orasını tartışmıyorum. Ama sezon ortasında olamaz böyle birşey. Skibbe istifa etmemeli.

Kovulmazsa zaten 3. sınıf takım olma yolunda ışık hızıyla ilerliyoruz oyun planı vs. bakıldığında 6 ayda değil 3. sınıf 5. sınıf bile yapar Skibbe'de bu başarı varken.Metalist'e Sami Yen'de yenilip bunun normal karşılanmasını bekliyor.Sami Yen'de oynanan her maçın favorisi Galatasaray'dır rakip her kim olursa olsun.Olimpiakos'u Sami Yen'de yenince bayram ediyoruz ama bu normal.Galatasaray'la boy ölçüşemez bu ve bunun gibi takımlar ama Ankaraspor'la berabere kalıp sevinen hocamız var tablo bu...

Artık Yeter ! Metalist Maçınıda Kaybettik Yönetim Daha Neyi Bekliyor,Daha Fazla Puan Kaybına Gerek Yok !. .

Ama Skibbe'nin Karizmasına Hastayım :)

Artık Yeter ! Metalist Maçınıda Kaybettik Yönetim Daha Neyi Bekliyor,Daha Fazla Puan Kaybına Gerek Yok !. .

Ama Skibbe'nin Karizmasına Hastayım :)

Ne karizması Skibbe ve karizma mı?Biri siyah biri beyaz :)Ayrıca Skibbe konusundan bağımsız olarak şunu belirteyim Teknik Direktörlük karizmayla olsaydı Robert De Niro'yu getirir Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olurduk :D...

Bencede kovulmalı bu akşam yensekte kovulmalı yenilsekte,oyunculara söz geçiremiyor saçma sapan bir kurguyla çıkarıyor takımı Barış'ı 11'e alıyor ne alakaysa yeter yav bıktık,

kaç yıldır adam akıllı bir teknık dırektor getirmediler Hagi bu adamdan çok çok iyiydi inanın

Barışı 11'e Alıyor Bu Teknik Direktör Kovulsun :D:D:D

yakında soyle bır haber patlar mesela ;

-skıbbenın yanına ıkıncı bır t.d. olarak x kısı getırılmıstır basarılar dılerız

skıbbenın bakıs acısı;sevındım bende zaten cok yorulmustum beraber basarılı olabılırız olur

(yardımcılarının gorevden alınması ve feldkampın gelmesıne verdıgı tepkıler dusunce yapısını ortaya koyuyor )

ya ne kovması ne istifa etmesi ya milletin gazına geliyorsunuz levent tüzemen çıkıyo bu sikibbe serkan kurtuluşu ferdiyi niye oynatmıyo diyo ya metalist macını kolay sanıyo galiba adam sakatlıklardan basını kaldıramadı ya lincoln ve baros oynayacak yanında kewell ve arda varken bide ümit yada nonda olsa inanın defans folloş olur emre tilev cok biliyo sanki 2 forvet olsa olmazmıydı diye ya zaten kanattaki adamlar defans yapmıyo ortadaki adamların birini kesip forvet yaparsak felç oluruz yalnız su var meira orta sahada cok verimsiz zaten skibbe onu gördü ve barısı aldı ya ankaraspor macında inanılmaz rüzgar vardı metalist takımına yenilmemiz ise birazda sanşzılık servetin mallığını skibbeye kesmek yanlıs olur zira bu adam su an alman milli takımının oynadığı sistemin baslangıc mimarıdır völlerin yardımcıs hatta resmiyette t.d si idi bu adamla yola devam etmek lazım steau macına zaten bişey denemez adamlar liginde 5 maç oynamıstı biz ise hazaırlık maçları yaparken karşılastık cok insafzı davranmayın büyük takım olmak istiyorsak manu gibi yapıp 15 16 yıl aynı td ile devam etmek lazım ferguson geldiği ilk7 sezonda şampiyon olamadı 3 sezon 10 sıranın altında bitirdi levent tüzemen salağı ve hakan ünsal gibi yeni yetme yorumcuların gazına gelmeyin arkadaşlar

arkadaşlar bu ne biçim demokrasi yahu.biz skibbe'ye karşıysak bunu ifade edemeyecekmiyiz ki biz geldiği günden itibaren anti-skibbeciyiz lütfen tabelacı yok leş kargası yok efendim akbaba falan feşmekan demeyin bu bizim en demokratik hakkımız.herkez birbirinin fikirine saygı duysa ne güzel olur değil mi?

+1905

renkdaş söylenecek fazla bir şey bırakmamaşsın,bu korkak vizyonu dar devamlı olarak geriye yaslanmayı düşünen adamların GALATASARAY'IMIZDA yeri yok skibbe artık gün geçtikçe takıma daha çok zarar vermeye başladı.

hemen gitsin.. 1 dk durmasın.. Hala sistemsiz plansız "0" oyun.. içerde korkaklık dizboyu.. baskı "0" oyun disiplini yok. Arda - Karan - Ayhan bomboş Baros pas atmazlar Karan girince tüm toplar ona atıır.. vsv s..

hemen gitsin.. 1 dk durmasın.. Hala sistemsiz plansız "0" oyun.. içerde korkaklık dizboyu.. baskı "0" oyun disiplini yok. Arda - Karan - Ayhan bomboş Baros pas atmazlar Karan girince tüm toplar ona atıır.. vsv s..

Bu yazdığın oyuncuların hatası,Skibbe'nin değil.Baros boştayken top ısrarla Ümit'e oynanıyorsa Skibbe ne yapsın.Girip kendisi mi pas yapacak yani.Yaptığı korkaklık değil,korkak olsa 3 defansa inip Ümit Karan'ı oyuna almazdı.

Ayrıca Skibbe'nin kariyeri yok bize kariyerli teknik direktör lazım diyenler.Del Bosque&BJK örneğini ne çabuk unuttunuz?

Bu yazdığın oyuncuların hatası,Skibbe'nin değil.Baros boştayken top ısrarla Ümit'e oynanıyorsa Skibbe ne yapsın.Girip kendisi mi pas yapacak yani.Yaptığı korkaklık değil,korkak olsa 3 defansa inip Ümit Karan'ı oyuna almazdı.

Ayrıca Skibbe'nin kariyeri yok bize kariyerli teknik direktör lazım diyenler.Del Bosque&BJK örneğini ne çabuk unuttunuz?

Bu %100 hemde Skibbe nin hatası ve sorunudur!! Teknik patron olamadığı için bunlar yaşanacaktır.. Oyunculara hükmedemezsen hem saygın hem disiplininle herşey olur.

Arda - Ayhan - Karan şu harektleri Terim ve Lucescu varken yapsalardı da görseydik!!

Hoca etkisiz eleman olunca herkes kafasına göre oynar defans da saçma paslar ilerde disiplinsiz hareketler hoca hcoca ise çeker 1 gün sonra maç toplantısında ortaya imalı konuşr hepinizi seviyorum ama bu iş böyle olmaz labuabililik arkadaşına boşken pas vermemeler vs vs.. neyse sorun konuşur.. uyarısını yapar. 2. kez olursa cezasını verir. herkes işin zor olduğun anlar. Galatasaray bu oyuncular olmasada olacak GS arması hepsinden daha değerlidir. bunu anlamaları gerek bazı topçular meydanı iyice boş bulmuş.. Kalli bari müdehale etse iyi olacak yoksa bu disiplinsizlkle nereye gidicez bilmiyorum.

Hoca Sahadaki oyuncuya %100 hakim olacak, olamazsa böyle oyun ve sonuçlara alışık olun.

Alakası yok...

Uyarıyordur elbet,ama adam bu kadar sakat içerisinde Arda'yı Kewell'ı mı kesecek pas atmaları için.Takımdaki hiçbir suç %100 TD'nin değildir.Hiçbir zaman sahadaki oyuncuya %100 hakim olamazsın,olmaya çalışırsan Kalli gibi sonuç belli olur.Ya 2 maç kaldıramayan adamlar sürüsü olur takımının,ya da oyuncunu küstürür koca bir sezonu mahfedersin.

Elbette disiplin gerekli,eminim Skibbe gerekli konuşmaları yapıyordur ancak saha içindeki bu disiplinsizlik oyuncunun maça konsantrasyonunu kaybetmesinden dolayı olur,bunun çözümü ise sadece Skibbe değil.

Lucescu olmazsa olmazmıydı?Beşiktaş'ın ünlü 6 kırmızısı,7 puan öndeyken kaybedilen şampiyonluk...

Olmaz olmaz deme...

türk insanın duygusallığı da var işin içinde, türk oyuncularda nasıl ruh var diyorsak, profesyonellik o kadar eksik. bu göz ardı edilemez.

Alakası yok...

Uyarıyordur elbet,ama adam bu kadar sakat içerisinde Arda'yı Kewell'ı mı kesecek pas atmaları için.Takımdaki hiçbir suç %100 TD'nin değildir.Hiçbir zaman sahadaki oyuncuya %100 hakim olamazsın,olmaya çalışırsan Kalli gibi sonuç belli olur.Ya 2 maç kaldıramayan adamlar sürüsü olur takımının,ya da oyuncunu küstürür koca bir sezonu mahfedersin.

Elbette disiplin gerekli,eminim Skibbe gerekli konuşmaları yapıyordur ancak saha içindeki bu disiplinsizlik oyuncunun maça konsantrasyonunu kaybetmesinden dolayı olur,bunun çözümü ise sadece Skibbe değil.

Lucescu olmazsa olmazmıydı?Beşiktaş'ın ünlü 6 kırmızısı,7 puan öndeyken kaybedilen şampiyonluk...

Olmaz olmaz deme...

katılıyorum. saha içindeki disiplini, konsantrasyonu sağlayabilecek adam sırf teknik direktör değildir. oyuncular da çaba göstermeli. Barca'nın 3-0 öne geçtikten sonra Sporting karşısında nasıl 2 gol yediğine bakalım. kaldı ki Guardiola'nın disiplinini bütün gazeteler falan yazdı hep. Messi'ye PlayStation oynamayı yasaklamış, pizza yemesini yasaklamış falan, filan. :)

Bu %100 hemde Skibbe nin hatası ve sorunudur!! Teknik patron olamadığı için bunlar yaşanacaktır.. Oyunculara hükmedemezsen hem saygın hem disiplininle herşey olur.

Arda - Ayhan - Karan şu harektleri Terim ve Lucescu varken yapsalardı da görseydik!!

Hoca etkisiz eleman olunca herkes kafasına göre oynar defans da saçma paslar ilerde disiplinsiz hareketler hoca hcoca ise çeker 1 gün sonra maç toplantısında ortaya imalı konuşr hepinizi seviyorum ama bu iş böyle olmaz labuabililik arkadaşına boşken pas vermemeler vs vs.. neyse sorun konuşur.. uyarısını yapar. 2. kez olursa cezasını verir. herkes işin zor olduğun anlar. Galatasaray bu oyuncular olmasada olacak GS arması hepsinden daha değerlidir. bunu anlamaları gerek bazı topçular meydanı iyice boş bulmuş.. Kalli bari müdehale etse iyi olacak yoksa bu disiplinsizlkle nereye gidicez bilmiyorum.

Hoca Sahadaki oyuncuya %100 hakim olacak, olamazsa böyle oyun ve sonuçlara alışık olun.

Lucescu Inter'i çalıştırırken yüzüne tükürük yemiş bir adam. Galatasaray'dayken ise 2-3 kişi Jardel'i dışlarken olanlara engel olamamış bir adam. Hangi disiplinden bahsediyorsun sen? Fatih Terim ile Hakan Şükür arasında yaşanana jip sorununu ne çabuk unuttuk? Disiplin öyle göz korkutmakla falan olmaz. Takım disiplini antrenmana gelip gelmemek, sürekli bazı oyuncuların birbiriyle kavga etmesi vs. gibi olaylarla olur veya olmaz. Arkadaşına boşken pas vermiyorsa bir oyuncu o disiplinsiz değil bencil bir oyuncudur. Bencilliği düzeltmenin yolu ise 30 yaşına gelmiş bir futbolcu için yoktur. Bir tek disiplin uğruna herşeyden vazgeçen Kalli'yi gördüm Galatasaray'da. Doğru veya yanlış ama onun kararlarına saygı duyarım. Gerisi boştur.

Disiplin crespo ilk idmanına 5 dakika geçiktiği için kadro dışı bırakmaltır aynı uygulamayı adrianoyada yaptı mourinho.Kariyer dediğimizde del bosque havada kalır realden başka hangi takımda ne yapmıştır kariyerli dediğimiz hoca dokunduğu takıma felsefesini ve futbol anlayışını yerleştirir örneğin hiddink g.kore,avusturalya,psv,rusya her takımda işlemiştir felsefesi ha fener aydından 6 yedi o ayrı işte bu adama sabır gösterilir fener iyi ki göstermemiş.Van gaal,capello,mourinho kariyerli hocadır.Rijkarda veya manciniye kariyerli diyemeyiz meydanı boş bulmuşlar süper kadrolar yürümüşlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt