Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar değişkendir tabi,kalkıp 10 yıllık Galatasaraylıyken Fenerli olmak dönekliktir ama,Kaan'ın yaptığı değil.

Kötü bir itham tarzı,yapana ve destekleyenlere yakıştırmıyorum.

Beyninde, mantığında muhakemesini yaptıktan sonra bu yalnızca onu bağlar.

Durup dururken Fenerli olmak dönekliğin kendisidir Allah muhafaza...

Hayır anlamadığım ne yaptım ben?

Bir çuval kömüre oyumu mu saatım?

Çıkarlarım için takımımı sırtından mı bıçakladım?

Bir kişi hakkında varolan fikrimi mi değiştirdim?

Olayın abartılacak bir konu olmadığını düşünüyor ve konunun benim üzerimden çekilip asıl amacı olan Skibbe'ye yönelmesini rica ediyorum.

Lütfen...

bu macı alan skibbedir cok guzel bir taktik takımı iyi cozmus cok iyide bir kadro helal olsun skibbe her zaman diyorum I love youuuuuuuuu skibbe her zaman skibbeeeeeeeeeeeeee

Bu adamı seviyorum ya,Avrupa'da o kadar iyi maçlar oynattı ki...

Kharkiv maçında oyuncuların konsantrasyon eksiği olmasaydı,1 puan alsaydık ne iyi olurdu be.

rt0i2k9676cf7ystlty.jpg

Skor yorumcusu oldun Erbil.Fener ankaraspor kharkiv maçlatrında ortada yoktun al toplu kapaklarını koyduk oraya.Bundan sonrada görmek isteriz bu başlık altında kaçmak yok.

SKKİBBE

Herseyden evvel cok iyi futbol segiledik.Bizim tekelikli sandelye kitalar arası sampiyonlugundan sonra kazanmak istiyorduk..Penaltıya kadar topun hakimi bizdik. Son dakikalarda hertha herseyini ortaya koyarken sanslıydık.Özellikle gelen destekleyen

butun taraftarlarımıza tessekur ediyorum..Ben Bu sabah stresimi attım,Aslında 90 dakikalar benim icin stres altında gecmiyor bugun zevkine vardım.Bizim icin bu galibiyetten sonra ligdeki kalan maclarımızı kazanmak tabiki onemli olan.cOK GURUR DUYDUGUNU BİLİYORUM LİNCOLNUN BOYLE BİR TAKIMDA KAPTAN OLDUGU İCİN.3 kaptanımız sakat oldugu 1.5 senedir oynadıgı icin lincoln kaptan oldu.Su cok onemli elinizdeki futbolculardan kim var kimleri kullanabilirim.son haftalarda baris mehmet emre olmadıgı icin bazı kısıtlamalar yaptık kadroda ve önumuzdeki 2 forvete donebiliriz

ayakta bile duramıyan,2 pası arka arkaya yapamayan bir hertadan beleşten 3 puan aldık,

skibbe yede dahi yakıştırması filan yapmanın anlamı yok son dakikadaki penaltıyı verse hakem berabere bitecek maç:rolleyes::rolleyes:

aynen erbile katılıyorum su kadro sene basında olsaydık coktan koparmıstık ligi simdi lige konsantrasyon olma zamanı ilk yarıyı lider bitirmek lazım ki bitirecegiz

Kapağı ortaya atanlar, gülüyorum size.

Maçı Skibbe mi aldı diyorsunuz?

Barış olmasaydı, acaba neler diyecektiniz?

Seviyorum sizi :)

Ben konuşmayacağım artık, kapaklar konuşacak... Ben ne desem boş, öyle bir ön yargı varki, sanki Skibbe Dersimli Kürt bir Alevi... :)

Erbil konuyu saptırmadan söyleyeyim fenerbahçe,eskişehir,antalya,ankaraspor,kharkiv steau,bursa kapaklarından sonra oluşan ön yargı skibbenin başarısız bir hoca olduğu ve asla bize bir kupa kazandıramayacağıdır bu kadar.Yoksa öyle bir önyargı koyardık ki skibbe Kemalist bir aydın gibi ergenekoncu olabilirdi bizim için.

kişisel görüşüm bu hertha berlin maçında süper değildik. oyunun genelinde daha baskılıydık ama süper olduğumuz söylenemez. skibbe nin oyuna bir müdahalesini de görmedim. şut çekmemiz konusunda taktik vermiş sanırım, ilk yarı kaleyi gören vuruyordu. iyiki ayhan bugün cezalıymış, yoksa barışı ortasahaya koymayabilirdi.

Ligde de kafaya geliyoruz yavaş yavaş. Mart'a kadar maç yok UEFA'da, lige konsantre olacağız. Sakatlar geliyor yavaş yavaş, Topal - Barış orta sahası ile kemik kadro geliyor. Daha Linderoth gelecek bu takıma. Rotasyon yapabilme imkânı... Çok kapaklar gelecek, bir kapakta Pazar gecesi Ankara'dan...

Ankaragücü gençlerbirliği beşiktaş sivas zaten bunlardan puan kaybettik mi fark öyle bir açılacak ki skibbenin bavulunu eline verdiğimizde iş işten geçmiş olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt