Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bireysel olarak tartışıp komik duruma düşmek yerine aşağıdaki cevabıma karşılık ver. Yoksa bu şekil cümlelerle mahalle maçlarında sayılmayan bir gol sonrası "Senin adamın gol dedi" demekten başka farkın kalır mı?

Cevabın evet ise, konuşmaya değmez zaten ;)

Arkadaşım Ferguson'un ManU'yu ligde 11. yaptığı senelerden bahsediyorum.1986-1990 arası.İngiltere'de Liverpool'dan başka adam akıllı takım yok o zamanlar,ne Chelseasi ne Tottenham'ından bahsediyorsun ?

86-90 arası mı endüstriyelleşmiş futbol dediğimiz oyun ? O yıllarda kim kime sayıyordu 20 milyon euro ? Ha,cevap ver !?

Bu 4 yıl arası takım ligde 8.lik,11.lik görmüş,yönetim ve taraftar ne görmüş bu adamda da devam etmiş.

Lig Kupası filan da yok,oralarda da çeyrek finalden elenmiş,Avrupa ?

---

Fatih Terim'e de laf atılmış,yine başa dönüyoruz.

Fatih Terim teknik direktör filan değildir diyen bir adamla ne konuşayım ben,biraz mantıklı ol.

Ana avrat küfür ediyormuş,peeeh .. Soyunma odasındaydın değil mi ? Sadece motivasyonu güçlü olan bir teknik adamdır Fatih Terim,bunu da küfürle filan sağlamıyor,sen hiç merak etme.

Fatih Terim'in UEFA'yı kazandığı kadro Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kadrosudur demek nasıl bir bahanedir,anlayamadım zaten.

Kötü bir kadroyla UEFA kazanılmaz zaten,akıl var mantık var.Konuşmak için konuşan insanlarsınız,bu huyunuzdan vazgeçin.

Aragones'e laf atılmış,o kadar yıldızı bir arada oynatmak ta bir maharettir,bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

Üslubumu sert bulduysan eğer,bunun senin o sert,kendini beğenmiş üslubundan kaynaklandığını da bil.

Önce : Skibbe ile 5 yıllık sözleşme imzalansın !

Sonra : Skibbe İstifa !

Ne güzel iş ulan ..

Arkadaşım Ferguson'un ManU'yu ligde 11. yaptığı senelerden bahsediyorum.1986-1990 arası.İngiltere'de Liverpool'dan başka adam akıllı takım yok o zamanlar,ne Chelseasi ne Tottenham'ından bahsediyorsun ?

86-90 arası mı endüstriyelleşmiş futbol dediğimiz oyun ? O yıllarda kim kime sayıyordu 20 milyon euro ? Ha,cevap ver !?

Bu 4 yıl arası takım ligde 8.lik,11.lik görmüş,yönetim ve taraftar ne görmüş bu adamda da devam etmiş.

Lig Kupası filan da yok,oralarda da çeyrek finalden elenmiş,Avrupa ?

---

Fatih Terim'e de laf atılmış,yine başa dönüyoruz.

Fatih Terim teknik direktör filan değildir diyen bir adamla ne konuşayım ben,biraz mantıklı ol.

Ana avrat küfür ediyormuş,peeeh .. Soyunma odasındaydın değil mi ? Sadece motivasyonu güçlü olan bir teknik adamdır Fatih Terim,bunu da küfürle filan sağlamıyor,sen hiç merak etme.

Fatih Terim'in UEFA'yı kazandığı kadro Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kadrosudur demek nasıl bir bahanedir,anlayamadım zaten.

Kötü bir kadroyla UEFA kazanılmaz zaten,akıl var mantık var.Konuşmak için konuşan insanlarsınız,bu huyunuzdan vazgeçin.

Aragones'e laf atılmış,o kadar yıldızı bir arada oynatmak ta bir maharettir,bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

Üslubumu sert bulduysan eğer,bunun senin o sert,kendini beğenmiş üslubundan kaynaklandığını da bil.

Önce : Skibbe ile 5 yıllık sözleşme imzalansın !

Sonra : Skibbe İstifa !

Ne güzel iş ulan ..

Resmen çorba yapmışsın.

Ben başka arkadaşlara, konuyla ilgili örnekler vermiştim. Ancak senle olan diyalogumuzda ne endüstriyelleşmiş futbolun, ne de 90'lar da Premier Lig'de iddialı olan kulüplerin geçtiğini hatırlamıyorum.

İşime gelenleri topladım de sen şuna.

Bugün sokağa çık, Fatih Terim nasıl bir teknik direktördür de. Eğer sana, "İyi bir teknik direktördür. Taktikleri çok iyidir" diyen birisi çıkarsa, ben forumdan ihracımı isterim.

Sonuçta herkes biliyor ki Fatih Terim'in taktiksel zekası yok denilecek kadar azdır. Sadece eliyle bir iki hareket yapar o sıfatı hakedebilmek için.

UEFA Kupası'nı kazanbilmek için, ruhtur inançtır iman gücüdür bir yere kadar. Bunların da olması gerek ancak ondan önce iyi bir kadronun olması gerekir.

Ayrıca, UEFA Kupası'nı alan kadro tarihin en iyi kadrosudur cümlesini sen anlayamıyorsan, o zaman Xavier'li, Bratu'lu günleri istiyorsun demektir. Bu da gülünecek bir olaydır.

O yıldızları oynatmak marifetse, kısaca "yuh" demek istiyorum sadece sana. Casillas, Ramos, Puyol, Villa gibi oyuncular zaten takımın iskeletini uzun zamandır oluşturan oyuncular. Bunlara Fabregas, Silva, Torres gibi oyuncuları eklemek marifetse, sadece gülüp geçerim bu yoruma.

Ayrıca, uzun zamandır İspanya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapmış Raul'ü almayıp, sadece "Küçük Emrah" modeli ile sahada dolaşan Güiza'yı kadroya almak ayrı bir teknik direktörlük zekasıdır. Ama buna değinmiyorum çünkü kişisel bir tercihtir.

Üsluplarımızda da sertlik falan bulduğum yok. Eğer Galatasarayımızın İnternetteki Kalesi olmak istiyorsak, o zaman bugün bir Fırat - Kılıçdaroğlu gibi fikirlerimizi saygı çerçevesinde özgürce veyan edebilmeliyiz. Bu, her üyemizin hakkı.

Sevgilerle...

Bugün sokağa çık, Fatih Terim nasıl bir teknik direktördür de. Eğer sana, "İyi bir teknik direktördür. Taktikleri çok iyidir" diyen birisi çıkarsa, ben forumdan ihracımı isterim.

Ben varım İhracını İstemessen Adam Değilsin!

Fatih Hoca'da taktiksel bilgi kıtlığı olduğunu cümle cihan biliyor dile getirince vatandaş bozuluyor ama lafın doğrusu bu taktiksel tarafı kuvvetli olsa birde Chelsea'nin başında o olurdu.

Yok ben yanlış anlamam bencede Sende Fatih Hocayı Kötüleme! ;)

Sadece kişisel düşüncem. Biraz olgunlaştırıcı kattım o kadar :)

Bence ucu açık konuşma. Başına kötü şeyler gelebilir forumda tenha yerlerde dolaşma:)

Forumda tenha yer mi var?

Benim mekanım adresim belli adam oraya yazı yazmış bende yapması gerekeni söyledim!

Beyler konuyla alakasız mesajlar atmayın, düşünceniz varsa yazın lütfen ;)

Ben Uefa kupasını Galatasaraya kazandıran ve Türk milli takımını Çeyrek finale getiren FATİH TERİM'in arkasındayım sonuna kadar!

Olabilir.

Yalnız, bizi o mu yarı finale taşıdı, biz mi onu bilemiyorum.

Neyse Kaan sen kendi bildiğini Oku! :rolleyes: ;)

Neyse ortam biraz açılsın :)

14968.jpg

Skibbe kalmalı ve yonetimin skibbeye en ufak mudahalede bulunmaması lazım

Fatih hoca gelsin.. takıma sadece gazı versin bu kadro zaten o hırs ve ciddiyetle geleni gideni dağıytır. .eski klasik sistemede dönüş yaparız. Gs yi kimse tutamaz eskiden sağdan soldan sürekli rakibi boğuyorduk o zaman Sol da ARDA Turan yerine ERgün le yaptık üstelik bunları. Sağ da Hagi vardı. - Okan vardı şimdi Kewell - Sabri var. artı lincoln + baros var. Nonda var var oğlu var.. yeterki hoca iyi olsun Bizim takım TSL in tek favorisidir.

Fatih hoca gelsin.. takıma sadece gazı versin bu kadro zaten o hırs ve ciddiyetle geleni gideni dağıytır. .eski klasik sistemede dönüş yaparız. Gs yi kimse tutamaz eskiden sağdan soldan sürekli rakibi boğuyorduk o zaman Sol da ARDA Turan yerine ERgün le yaptık üstelik bunları. Sağ da Hagi vardı. - Okan vardı şimdi Kewell - Sabri var. artı lincoln + baros var. Nonda var var oğlu var.. yeterki hoca iyi olsun Bizim takım TSL in tek favorisidir.

Bu dediğin özellik her teknik direktörde bulunmaz!

Buda Fatih Hocanın Ayrıcalığı...

Fatih Hocaya saygımız sonsuz gecmiste cok basarilar elde ettik ama gelirse galatasaray acisindan intihar olur

Arkadaşlar Kaan fikrini değiştirdi diye kızmayın, üzerine gitmeyin.İnsanlar hava durumu

gibidir her an değişebilir.Fikrisabit olmasından daha iyidir değişken ve gelişmeye açık bir

düşünce yapısında olması ve bunu açık yüreklilikle burada yazıyor olması biz onu bundan ötürü

yargılamamalıyız aksine takdir edilmesi gereken bir davranış bu.Fikirlerini açıklayanlara

baskı uygulanması hoş bir durum değil düşüncesi söylemekte herkes hür.İnsanı diğer

canlılardan ayıran en önemli yetisidir düşünmek, düşünebilmek akıl fikir yürütebilmek.Eski

fikirleri ve isteklerinden dolayı kimse suçlanamaz.Arkadaşlar son olarak şu atasözünü

hatırlatayım 'Koyun, kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa' hepimizin fikrinin

uyuşması olanaksız...

İnsanlar değişkendir tabi,kalkıp 10 yıllık Galatasaraylıyken Fenerli olmak dönekliktir ama,Kaan'ın yaptığı değil.

Kötü bir itham tarzı,yapana ve destekleyenlere yakıştırmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt