Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Bireysel olarak tartışıp komik duruma düşmek yerine aşağıdaki cevabıma karşılık ver. Yoksa bu şekil cümlelerle mahalle maçlarında sayılmayan bir gol sonrası "Senin adamın gol dedi" demekten başka farkın kalır mı?
Cevabın evet ise, konuşmaya değmez zaten![]()
Arkadaşım Ferguson'un ManU'yu ligde 11. yaptığı senelerden bahsediyorum.1986-1990 arası.İngiltere'de Liverpool'dan başka adam akıllı takım yok o zamanlar,ne Chelseasi ne Tottenham'ından bahsediyorsun ?
86-90 arası mı endüstriyelleşmiş futbol dediğimiz oyun ? O yıllarda kim kime sayıyordu 20 milyon euro ? Ha,cevap ver !?
Bu 4 yıl arası takım ligde 8.lik,11.lik görmüş,yönetim ve taraftar ne görmüş bu adamda da devam etmiş.
Lig Kupası filan da yok,oralarda da çeyrek finalden elenmiş,Avrupa ?
---
Fatih Terim'e de laf atılmış,yine başa dönüyoruz.
Fatih Terim teknik direktör filan değildir diyen bir adamla ne konuşayım ben,biraz mantıklı ol.
Ana avrat küfür ediyormuş,peeeh .. Soyunma odasındaydın değil mi ? Sadece motivasyonu güçlü olan bir teknik adamdır Fatih Terim,bunu da küfürle filan sağlamıyor,sen hiç merak etme.
Fatih Terim'in UEFA'yı kazandığı kadro Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kadrosudur demek nasıl bir bahanedir,anlayamadım zaten.
Kötü bir kadroyla UEFA kazanılmaz zaten,akıl var mantık var.Konuşmak için konuşan insanlarsınız,bu huyunuzdan vazgeçin.
Aragones'e laf atılmış,o kadar yıldızı bir arada oynatmak ta bir maharettir,bunu da belirtmeden geçmeyeyim.
Üslubumu sert bulduysan eğer,bunun senin o sert,kendini beğenmiş üslubundan kaynaklandığını da bil.
Önce : Skibbe ile 5 yıllık sözleşme imzalansın !
Sonra : Skibbe İstifa !
Ne güzel iş ulan ..