Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skibbe antrenörlük kariyeri boyunca çalıştırdığı klüplerden hep kovularak ayrılmış. Yani istifa kavramı yok adamda illa kovulmayı bekliyor. Tabi tazminatta işin bir başka tarafı.

skibbenin gitmesi iyi mi olur yeni gelecek hoca takımı yeniden yaratmaya çalışıcak ve zaman kaybedicez ne kadar mantıklı olur bilemiyorum...!!!

Hayır dokunulmazlığı yok ama maçı seyrettiysen bütün oyuncuların ne yaptıklarını görürsün.Bu arada Skibbe oyunu okuyamıyor ve oyuncu değişikliklerini çok yanlış yapıyor.Skibbe'ye ve takımımıza desteğimizi sürdürmeliyiz.

Daha öncede yazdığım gibi futbolcuları maçlara taktik ve mental açıdan hazırlamak teknik direktörün görevidir. UEFA kupasını aldığımız dönemlerde takım,Avrupa'da en kritik maçlara çıkardı sonra gelir yine aynı ciddiyetle ligde maçlarını oynarlardı. Bu da Fatih Terim'in etkisiydi. Kadro kaliteliydi ve Fatih Terim'de o kadroyu her maça iyi hazırlıyordu. Şimdi elimizde kadro var yok oyuncular isteksiz yok ruhsuz diyorsunuz. Oyuncuları motive etmek disiplini sağlamak kimin görevi ? Bizde ne motivasyon var ne disiplin.

Burak, ayrıca kendinle çelişiyorsun. Oyunu okuyamayan, yanlış oyuncu değişikleri yapan vs.(bunları sen söylemişsin) bir teknik direktöre ne için destek veriyim ki ? Yanlışlarında ısrar etsin diye mi ?

Korkum şu ki İstikrar diye diye bu gidişle ancak başarısızlık da istikrarı sağlayacağız.

akşam maçtan sonra bilerek foruma girmedim kendimi tutamam filan.

neyseki biraz sakinleştim.

benficaya 2tane attık diye yerlere göklere sıgdıralamıyan skibbe köy takımına yenildi.

üstleik o benficada anortosise elenen olimpiyakostan 5 tane yedi

grup liderligi gitti bari gruptan çıkalım.

bu adam ne kadar daha zarar verecek takıma izleyip görelim.

Skibbe onu desteklememizi istiyorsa yanlis oyuncu degistirme huyundan vazgecsin! Oyunculara söz gecirebilsin, takimda disiplini saglayabilsin.. Yoksa destek mestek yokk.. Toplasin bavulunu gitsin

Skibbe onu desteklememizi istiyorsa yanlis oyuncu degistirme huyundan vazgecsin! Oyunculara söz gecirebilsin, takimda disiplini saglayabilsin.. Yoksa destek mestek yokk.. Toplasin bavulunu gitsin

yaw adam ankaraspor maçında beraberliğe yatıyo 3 puan lazımken.

dün geceki maçta ise berabere kalsak liderligi yüksek ölçüde garantileyecez.

adam daha nerde nasıl hareket edilecegini çözemiyor.

Tamam oyuncuların berbat futbolu belki başarısızlıkta önemli bir neden ama teknik direktörün görevi bunu iyiye çevirmek.Skibbe'de böyle bir ışık göremiyorum.

Sabır, sabır nereye kadar.

Her ne kadar bir takımın başında istikrarı savunsamda bu güzel kadronun SKibbe ile harcandığını düşünüyorum.

Ne Gerets'de ne Lucescu'da böyle kadro vardı..!

Adamın istifa gibi bir niyeti olsaydı yardımcıları ondan habersiz görevden alınırken basardı istifayı.fakat öyle görünüyork ki en azından seneyi tamamlama niyetinde.zaten 1+1'e imza atmıştı.

Tamam ama Galatasaray geleneklerini biliyorsunuz sezon içinde antrenör pek gönderilmez.Zaten onun için istifaya zorlanıyor ama Skibbe anlamıyor.

Anlamiyor renktas farkidayiz hepimiz, anlamiyorsa anladigi dilden anlatmak lazim.. Yönetim bunu yapamiyosa versin elimize biz hallederiz :D

Bız ne sanssız taraftarız hoca ıyı olur takım yeteneksız olur,takım ıyı olur hoca o takıma yeterlı olmaz bızım kaderimiz boylemı acaba.

Yada her ıkısı ıyı olsa yonetım ıyı olmuyor, ıyı yonetım olsa ne hoca nede takım ıyı olmuyor,galıba bu bızım degısmez kaderımız herhalde..

Allah beterınden saklasın buna sukur edelım ya hepsı kotu olursa.....

Saygılar....

Kesinlikle istifa etmemeli bu alınan mağlubiyetlerin sebebi yönetim ve sakat oyuncular yüzde 50 yönetimin geri kalanda sakatlıklar vs.

Skibbe yi başa getirirken adamın oynattığı sistemi bilerek getirtiyorsanız ve ona uygun transferler yapmıyorsanız bu kimin suçudur tabiki yönetimin transfer politikasının.Baros kötü oyuncu değil ama görüldüğü gibi tek forvet oynayamıyor.Skibbe geldiğinde tek forvet oynayabilecek önce Leverkuzen li kiessling i istemişti onu getiremeyince zigic i istedi onu da getiremeyince Yönetim Skibbe yi ve Medyayı susturmak için Baros u getirdiler.

Geç yapılan transferler geçen yıldan bilinen sağlık kurulu sorunu.Bunlar tamamen yönetimin hatasıdır.

Skibbe bu takımda en az suçu olan kişidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt