Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben, daha önce Skibbeciydim ancak şu an itibariyle Anti Skibbeci konumuna geçiyorum.

Çünkü ben, bu takımın Konya, Denizli, Bellinzona gibi takımlara 4 atmasına sevinmek istemiyorum artık. Ben, Steaua, Metalist, Eskişehir, Bursa, Fenerbahçe gibi üstümüze gelmiş, iyi kötü adı duyulmuş takımlar karşısında futbol oynayan bir takımın taraftarı olmak istiyorum ki eğer Kewell, Lincoln, Arda, Baros gibi yıldızlarla bunu başaramıyorsan bunun suçunun Skibbe'de olduğunu düşünüyorum.

Ben, Fenerbahçe taraftarının zihniyeti olan "Galatasaray'ı yenelim de gerisi ne olursa olsun" düşüncesine karşı çıkarken, kendisinin kat ve kat alt kademesinde olan takımları yenerek "Yaşasıııın" diye bağıran zihniyetlere de karşı çıkacağım.

Düşüncem budur, isteyen kabul eder isteyen etmez.

Kötü malzemeden iyi bir ev yapılmaz, suç mütahitte de bulunamaz, ancak; mükemmel malzemeden yaptığın ev her depremde yıkılıyorsa; suç mütahitdedir.

Skibbe ile bu iş değil 5 yıl, 5 saniye bile sürmez.

Güle Güle be Skibbe, ne olur!

Ben, daha önce Skibbeciydim ancak şu an itibariyle Anti Skibbeci konumuna geçiyorum.

Çünkü ben, bu takımın Konya, Denizli, Bellinzona gibi takımlara 4 atmasına sevinmek istemiyorum artık. Ben, Steaua, Metalist, Eskişehir, Bursa, Fenerbahçe gibi üstümüze gelmiş, iyi kötü adı duyulmuş takımlar karşısında futbol oynayan bir takımın taraftarı olmak istiyorum ki eğer Kewell, Lincoln, Arda, Baros gibi yıldızlarla bunu başaramıyorsan bunun suçunun Skibbe'de olduğunu düşünüyorum.

Ben, Fenerbahçe taraftarının zihniyeti olan "Galatasaray'ı yenelim de gerisi ne olursa olsun" düşüncesine karşı çıkarken, kendisinin kat ve kat alt kademesinde olan takımları yenerek "Yaşasıııın" diye bağıran zihniyetlere de karşı çıkacağım.

Kötü malzemeden iyi bir ev yapılmaz, suç mütahitte de bulunamaz, ancak; mükemmel malzemeden yaptığın ev her depremde yıkılıyorsa; suç mütahitdedir.

Evet kastettiğim bu benimde bu kadar lüks bir kadroyla kemiksiz yutması gerekirdi Metalist'i, ligdede en az en az 10 puan farkla ilk yarıyı bitirmeliydi.Çünkü kadroda alternetif çok ve kaliteli.Kimbilir yerinde olmak isteyen hangi teknik direktörler vardır.Skibbe bu yıl benim gözümde 1. kalite malzemeyi ziyan eden adam konumunda...

Bu kadar da keskin dönüş olmaz ama. Daha dün skibbeye kefildin pat diye döndün.Hani desen artık pek güvenemiyorum falan anlarım da birden ne olur git skibbe demen şaşırtıcı.

Skibbe'nin takımın başında kaldığı heran bizim için kayıptır. En kısa sürede takımın kalitesine ve Galatasaray'ın hedeflerine uygun bir teknik direktör getirilmelidir bence. İstikrar sağlanmak istiyorsa bu tarz bir hocayla sağlanabilir ancak.

ya su konu bi kaybolmadi gitti :) adam belliki istifa etmicek zaten etmeside mümkün degil niye etsinki. konu skibbe gönderilsinmi, gönderilmesinmi olsa daha mantikli olurdu. neyse bu konu iyice baydi ben tartismalara ortak olmadan kaciyim :D

Skibbe'ye destek vermemin nedeni, artık istikrar yanlısı bir Galatasaray istememdir. Ancak, Skibbe önderliğinde olacak bir istikrar hareketi, Galatasaray'ı Anadolu takımlarından beter yapacak.

Van Gaal gibi bir hoca gelse, takım içi dengeler değişir. Kewell-Lincoln-Arda-Baros'un da korkacağı birisi olur takımda.

Herkesin bilmesi gerekir ki, hiçbir oyuncu Galatasaray demek değildir. Her oyuncunun yeri dolar. Ancak bunu Skibbe bilmiyor. Bu oyunculara ayrı önem veriyor.

Umarım anlatabilmişimdir, sevgilerle...

Bu kadar da keskin dönüş olmaz ama. Daha dün skibbeye kefildin pat diye döndün.Hani desen artık pek güvenemiyorum falan anlarım da birden ne olur git skibbe demen şaşırtıcı.

Kaan abiye katılıyorum.Aslında lige namağlup ve şampiyonlar liginde olmalıydık.Bu sene şampiyon olursak mucize olur.Transfer döneminde T.D alınmasında niye geç kalındı anlamış değilim.

Skibbe şu andan itibaren takımda kalması gereken tek kişidir.

Belli bir sistem var ortada, 4-2-3-1. Ve sistem adamları yerinde oynayınca iyi skorlar alıyoruz bu sistemde.

Yeni bir teknik adam gelirse, yeni taktikler, yeni sistemler oluşacak. Bu da garanti 5-10 haftayı alacak.

Kendinize gelin biraz, hangi dünya kulübü 10. haftada teknik adam değiştiriyor? Sizin hedefiniz de o kulüpler arasına girmek değil mi?

Sahada oynayanlarda da vardır suç, tıpkı Skibbe'de, yönetimde olduğu gibi.

Ama eğer tek suçlu Skibbe diyorsanız, ben o fikri ve zihniyeti alkışlarım; helal olsun derim.

Saygılarım, sevgilerimle...

İki gün önce bunları söyleyen birisi olaraka şimdi aldığın tavır garip.Çünkü 2 gün önce tek sorumlu skibbe diyenleri ayakta alkışlarım diyordun şimdi tek suçlu skibbe oldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Görüşlerin başlığın üstündeki anketteki yüzdeler gibi değişti.Çoğunluğun sesi olmayı seviyorsun galiba:)

Bu arada skibbeyle sezginin biletleri beraber kesilecek diyorlar sonunda kurtuluyoruz ancak kalli ne olacak bilmiyorum.

bir saniye, kadronun mükemmel olduğunu da kim çıkartıyor??!! kadromuz isim olarak kaliteli olsa da, ihtiyaç olarak gereksiz adamlarla dolu. hatta Barış Özbek gibi bu takımda yeri olmayan adamlar da var mesela. :rolleyes:

yani kadromuz kaliteli falan değildir.

bir saniye, kadronun mükemmel olduğunu da kim çıkartıyor??!! kadromuz isim olarak kaliteli olsa da, ihtiyaç olarak gereksiz adamlarla dolu. hatta Barış Özbek gibi bu takımda yeri olmayan adamlar da var mesela. :rolleyes:

yani kadromuz kaliteli falan değildir.

Gereksiz adamlar heryerde var bu forumda olduğu gibi.....Barış özbek burayada girdi kesin bir husumet var ama ne acaba?

O yazdıklarımı ben de biliyorum.

Ancak, eğer sen Metalist gibi bir onuncu, yirminci sınıf takımdan bile endi sahanda puan alamıyorsan ki elinde böyle büyük yıldızlar varken o zaman tek suçlu sensindir.

Takım değeri, Mehmet Güven'in değerini geçmeyen bir takımı, kendi oyuncusuna çarpan golle mağlup ediyorsan; sorun sendedir.

Her ne olursa olsun, 15. dakikada kendi sahanda Steaua takımı karşısında 2-0 mağlup duruma düşüyorsan, sorun sendedir.

Sadece bunların farkına vardım o kadar.

Başka sorunuz?

İki gün önce bunları söyleyen birisi olaraka şimdi aldığın tavır garip.Çünkü 2 gün önce tek sorumlu skibbe diyenleri ayakta alkışlarım diyordun şimdi tek suçlu skibbe oldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Görüşlerin başlığın üstündeki anketteki yüzdeler gibi değişti.Çoğunluğun sesi olmayı seviyorsun galiba:)

yahu dansöz gibisiniz, biz skibbeyi eleştirdiğimiz zaman mangalda kül bırakmıyordunuz. biz tabelacı oluyoduk, siz istikrarcı. şimdi ise istikrar için anti skibbe. sanki biz istikrar istemiyorduk skibbeyi eleştirirken. neye göre destekliyosunuz neye göre karşı çıkıyosunuz o bile belli değil.

yahu dansöz gibisiniz, biz skibbeyi eleştirdiğimiz zaman mangalda kül bırakmıyordunuz. biz tabelacı oluyoduk, siz istikrarcı. şimdi ise istikrar için anti skibbe. sanki biz istikrar istemiyorduk skibbeyi eleştirirken. neye göre destekliyosunuz neye göre karşı çıkıyosunuz o bile belli değil.

Karar değiştirmek suç mu kardeşim? Tabelacı deyimi de kullanmadım ben. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama dansöz?

Siyahı Oyuncuları Jajayı 20 Milyon €'dan Aşagı Vermeyiz Diyorlar..

Bellinzona'yı diyorum.

Karar değiştirmek suç mu kardeşim? Tabelacı deyimi de kullanmadım ben. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama dansöz?

Bellinzona'yı diyorum.

Skor yorumcusu dedin mesela biz dedik o zamanda bekleyelim görelim diye bu kadar istikrar skibbe dedikten sonra şüpheli yaklaşsan anlardım skibbeye ancak lütfen artık git demen çok keskin bir dönüş.Sabit fikirli olmak kötüdür ama görüşlerinin rüzgarda uçuşan yaprak gibi dönüp durması garip olur.İstikrarın adı skibbenin kalmasıyken şimdi gitmesi olmuş bu garip.Bellizona maçını hep biz söylüyorduk sen metalist maçına kadar sezon başından metalist maçına kadar banko skibbe diyoırdun 1 mağlubiyet mi sağladı gerçekleri görmeni.O zaman kimdir skor yorumcusu benficayı yenerkende skibbeyi eleştirdim olympiakosu yenditen sonrada genel olarak hep kötü dedim siz sağa sola kapak yolluyordunuz.

Katılmıyorum sana bu oyuncular isim olarak hepsi çok iyi ama bu oyuncularla takım olamıyoruz.Ne kewell ne lincoln ne baros ne arda pres yapıyolar defansa gelip bir yardımlaşma var görevleri gol atmak onu da doğru dürüst yapamıyolar bence eldeki malzemeler iyi ama bu oyunculardan bazıları kesik yemeli.

Gerektiğinde Lincoln ü Arda yı Kewell ı Baros u kesebilmeli ama bu oyuncular yedek klübesinde rahat durur mu bilinmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt