Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben adece, Skibbe Skibbe diyip sonra bir mağlubiyette istifacı olup, diğer bir galibiyette Skibbeci olanlara "iyi gün taraftarları" dedim. Kapak mapak da dağıtmadım kimseye.

Artık zarar veriyor bize, ben de bunu görüyorum.

Karar değiştirdim evet, ama bu son olacak.

Vllaha bak :p

Skor yorumcusu dedin mesela biz dedik o zamanda bekleyelim görelim diye bu kadar istikrar skibbe dedikten sonra şüpheli yaklaşsan anlardım skibbeye ancak lütfen artık git demen çok keskin bir dönüş.Sabit fikirli olmak kötüdür ama görüşlerinin rüzgarda uçuşan yaprak gibi dönüp durması garip olur.İstikrarın adı skibbenin kalmasıyken şimdi gitmesi olmuş bu garip.Bellizona maçını hep biz söylüyorduk sen metalist maçına kadar sezon başından metalist maçına kadar banko skibbe diyoırdun 1 mağlubiyet mi sağladı gerçekleri görmeni.O zaman kimdir skor yorumcusu benficayı yenerkende skibbeyi eleştirdim olympiakosu yenditen sonrada genel olarak hep kötü dedim siz sağa sola kapak yolluyordunuz.

Katılmıyorum sana bu oyuncular isim olarak hepsi çok iyi ama bu oyuncularla takım olamıyoruz.Ne kewell ne lincoln ne baros ne arda pres yapıyolar defansa gelip bir yardımlaşma var görevleri gol atmak onu da doğru dürüst yapamıyolar bence eldeki malzemeler iyi ama bu oyunculardan bazıları kesik yemeli.

Gerektiğinde Lincoln ü Arda yı Kewell ı Baros u kesebilmeli ama bu oyuncular yedek klübesinde rahat durur mu bilinmez...

Skibbecilikte son nokta takımın en iyi futbolcularına çamur atma modu ya sabır...

Karar değiştirmek suç mu kardeşim? Tabelacı deyimi de kullanmadım ben. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama dansöz?

dansöz lafını hakaret olarak algılama, genel konuşuyorum.

metalist takımına köy takımı diyosunda, eskişehir, bursa, ankara nın adı en tehlikeli deplasman oluyordu. metalist bunları yerle bir eder.

tamam her kelimeyi sen etmemiş olabilirsin ama skibbe yi savunurken işin bahanesi hep bunlardı.

benim demek istediğim birini savunuyorken veya karşısındayken nedenlerini daha net sıralaman. istikrar ifadesi biraz basit kaçıyor skibbeyi savunmak için veya karşısında olmak için. yoksa kararını değiştirmenin kimse için bi sorunu yok. senin kararın sonuçta

dansöz lafını hakaret olarak algılama, genel konuşuyorum.

metalist takımına köy takımı diyosunda, eskişehir, bursa, ankara nın adı en tehlikeli deplasman oluyordu. metalist bunları yerle bir eder.

tamam her kelimeyi sen etmemiş olabilirsin ama skibbe yi savunurken işin bahanesi hep bunlardı.

benim demek istediğim birini savunuyorken veya karşısındayken nedenlerini daha net sıralaman. istikrar ifadesi biraz basit kaçıyor skibbeyi savunmak için veya karşısında olmak için. yoksa kararını değiştirmenin kimse için bi sorunu yok. senin kararın sonuçta

İşte bu nedenden ötürü karar değiştirdim. Bunun farkına yeni vardım :o

Gerets,Armin Veh,Hagi Hepsi Aynı Tür Teknik Direktörlerdir,Sonuçta Hepsi İle Başarısız Olursun.. Bazıları Hucum Çok Oynatır Bazıları Savunma Çok Yaptırır Sonuç Hep Aynıdır.

Ha Skibbe Bunlardan Biri Degilmidir,Bunlardan Biridir Ama Şuan Galatasarayın Teknik Direktörüdür,Yollayıp Yerine Aynı Tür Teknik Direktörü Getirmek Gereksiz Risktir Ve Gereksiz Para Harçamaya Yol Açar.

Skibbe İstifa Demek Kolaydır Zor Olan Gerisini Düşünmektir, O Gerisinide Fantasyler Yüzünden Gereksiz Riske Atılmaz,Gereksiz Para Harçamaya Deymez.

Diger Konuyada Yazdım Burayada Yazıyım...

Teknik Direktörler Bana Göre Grublara Ayrılır.

Skibbe,Gerets,Hagi,Armin Veh,Maradona Gibi Teknik Direktöler.

Lucesco,Van Gaal,Hiddink Gibi Teknik Direktörler

F.Terim,Mourinho Gibi Teknik Direktörler.

F.Terim Gibi Teknik Direktörlerin Egosu Çok Büyüktür,Takımın Başında O Varsa Kimse Eleştirilmez Herkez Rahattır,Sorumluluk Onundur.

Van Gaal,Hiddink Gibi Teknik Direktörlerle Belli Bir Yere Kadar Başarın Garantidir,F.Terim Gibi Adamlarda Garanti Yoktur Ya Yukarı Uçarsın Ya Aşagı,Onu Yukarı Uçurman Çok Kolaydır İstediklerini Yapıp Önune Geçmeyip Güven Verceksiz,Aşagı Uçurmakın Örnekleri Vardır Zaten. Yukarı Uçurma İşini Başarırsan Atmosferi Delme Olasılıgı Yüksektir

Ama Şuan Skibbe Vardır Ve Skibbe Gönderip Ne Van Gaal Ne Hiddinki Şuan İçin Getiremezsiniz,Zaten Mourinho Gibilerini Getirmek İmkansızdır,Geriye Kalır Geretsler,Armin Vehler,Hagiler Onlar İçinde Skibbeyi Gönderip Boş Yere Para Harçanmaz Takım İçindeki Huzur Boş Yere Yok Edilmez

CAner gözüm.. merak etme Lucescu gelecek dertler bitecek gol yemeden çok gol atıp kazanma devri başlıcak...

Skibbe istifa edermi bilemem..ama yönetim skibbeyi gönderirse mantıksız davranmış olur..

İyi transferler yaptılar gerçekten çok güçlü bir kadro oluşturuldu,sakatlar iyileştiği ve futbolcular formda olduğu sürece dünya çapındada ilerliyeceğiz..lig konusunda yorum yapamıyorum..hakemlerin genel tutumunu görünce,bu lig'i artık eskisi kadarda sevemiyorum zathen..

Evet kadro çok iyi,bu kadronun başına skibbe getirildi..bağzılarına göre kişiliği düzgün,iyi bir td..kimilerine göre tecrübesiz,takımı taşıyamayan..bende takımı taşıyamıyacağını,takıma çokda birşeyler katmıyacağını düşünüyorum..hatta avrupada biryerden sonra skibbeyle ilerliyemeyiz bile diyorum..ama ligin ilk yarısı bitmek üzereyken,takım ve td arasında ki ilişkiler iyiyken alınan bir mağlubiyet sonucu skibbe gitmeli istifa etmeli vs. demek gerçekten saçma..bir kere adamı yönetim gönderemez,bir anlaşma var skibbe kovulursa aldığı paranın dışında bir miktar daha para istiyecek..yönetimin maddi durumu ortadayken bu imkansız,skibbe de halinden memnun gözüküyor niye gitmek istesinki..gitseydi futbol hayatı boyunca yanında olan adamı kovduklarında giderdi..

Skibbe-Terim-Gerets karşılaştırmaları mantıksız geldi bana..aralarındaki farklar ortada,caner arkadaşımız çok güzel yazmış aynen katılıyorum..

'Skibbe gitsin,Luce gelsin' diyenler var..Luce çok iyi bir td'dir benim gözümde..en azından Türkiyeye gelip avrupayı çözmüş adamların başında gelir td olarak..çalıştırdığı takımla sözleşmesi devam ediyor ve adam Türkiye liginden bıkmış..heryerde açıklama yapıyor,ben bjk ve Gs'nin başındayken şampiyonluklarımız elimizden alındı vs. diye..

İşin özü,elimizdeki adam bu..iyi yönleriyle kötü yönleriyle kabullenmeliyiz..hataları oldumu oldu..ama bugunden sonra geçmişteki hatalarını unutmak gerek..bükreş maçında neden topal veye ayhan yerine meira oyun kurucu oldu diyenler var hala..

Geçmiş geçmişte kalmıştır,bugunden sonra önümüze bakmalıyız..en azından bu sezon skibbe var takımımızın başında,eğer böyle uygun görülmüşse biz hatalarını söyleriz evet..ama biyerden sonra bize sadece desteklemek düşer..

Tolga, önce bir Skibbe gitsin sonra Lucescu gelir mi görürüz.Çünkü bu adamın istifa edeceğini hiç zannetmiyorum.Ancak Polat'a bakar bu iş.

Polat a bakar doğru diyosun eğer Hacettepe ile berabere bile kalsınlar Skibbe nin kafası gider!!

Hadi bu maçı ite kaka seyirci vs alırız.. ama Ankaragücü deplasmanı arkasından Gençler deplasmanından GS nin 6 puanla çıkması hayal..

Tek korkum para sıkıntısı varmış.. o nedenle skibe gidip Kalli yi bşa tekrar getirmesi olur. işte o an takımda herşey biter malesef..

Jaja bence para etmez bomboş kaç pozisynu harcadı hele karşı karşıya taca çektiği şut çok komikti.. Metalist den hiçbir oyuncu GS nin ilk 11 inde oynucak kapasitede değil... Tek iyi bişi var adamlarda Hocaları :)

Ama bu Skibbe ye kızmam demek değil Skibbe bu kulüpteki en günahsız ve etkisiz kişidir. Adamın kapasitesi bu kadar hayatının piyanghosu vurdu o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt