Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antreman Yaptırmayı Bilsem Rijkaardın Barçasını Bende Şampiyon Yapardıım :D

3 değil 33 atsa takım fikrim aynı Skibbe istifa ! Kartlar haklı ama imdadımıza yetişmeselerdi bu akşam işimiz zordu.Skibbe Almanya'ya uçardı bu gece ama sonra inşallah...

Antreman Yaptırmayı Bilsem Rijkaardın Barçasını Bende Şampiyon Yapardıım :D

Kolay ben sana antrenman programı yazarım. Hiç olmadı ekip kurarsın zaten genelde böyle kondisyoner - Fizyoterepist - Antrenman bilimci - istatistik analiz ekibi vsv s..

Ama Sen Messi ye Etoo ya Xavi ye söz geçirebilicen mi? Futbol ve antrenörlük kariyerin buna yetecek mi?

Disiplin crespo ilk idmanına 5 dakika geçiktiği için kadro dışı bırakmaltır aynı uygulamayı adrianoyada yaptı mourinho.Kariyer dediğimizde del bosque havada kalır realden başka hangi takımda ne yapmıştır kariyerli dediğimiz hoca dokunduğu takıma felsefesini ve futbol anlayışını yerleştirir örneğin hiddink g.kore,avusturalya,psv,rusya her takımda işlemiştir felsefesi ha fener aydından 6 yedi o ayrı işte bu adama sabır gösterilir fener iyi ki göstermemiş.Van gaal,capello,mourinho kariyerli hocadır.Rijkarda veya manciniye kariyerli diyemeyiz meydanı boş bulmuşlar süper kadrolar yürümüşlerdir.

Mancini hem lazio'ya hem fiorentina'ya italya kupasini kazandirmistir. Inter kariyerini saymiyorum bile.

Rijkaard da CL'yi kazanmis bir teknik direktör olarak kariyerlidir.

skibbe'nin ne yapması gerekiyor anlamadım tamam hata yapıyorda hata yapan tek teknikadam o değil ki dün risk aldı çoğu kişi eleştirdi neymiş meira'yı niye çıkarmış rakibin hacettepe olduğunu ve 10 kişi olduklarını orta sahayı bozmaktansa defanstan adam almış zaten biz hep 3 lü oynuyoruz sabri gittiği zaman gelmiyor ki geri anlamıyorum skibbe risk almazsa korkak skibbe cesurca hamle yaptı gol atana kadar 3 lü yaptı golümüzü attık 4 ledi savunmayı ben dün için gayet başarılı buluyorum...!!!

Tabelacılar iş başında :p

tabelecılıkla alakası yok.tal-kımın başına kimi getirirsen getir durum bundan kötü olmazdı.niye bu kadar tahammül ediliyor,anlmıyorum.ümit davala gönderildi.sesimizi çıkartmadık ama asıl gitmesi gereken skibbeydi.1 puana sevinen bi teknikdirektör!! bizim başımızda olmaz

Mancini hem lazio'ya hem fiorentina'ya italya kupasini kazandirmistir. Inter kariyerini saymiyorum bile.

Rijkaard da CL'yi kazanmis bir teknik direktör olarak kariyerlidir.

Capello bunları alır 2 sene ders verirlerse kaliteli olurlar mancini interde rakipsizdi şike mevzusu sebebiyle federasyon rakipsiz bıraktı gördük Cl'de ne yapabiliyor rijkardın elindeki kadro kimsede yoktu buna rağmen finalde lehman atılmasa barca kupayı zor görürdü.Koy bakalım bu adamları g.korenin başına ne yapıyorlar.

Skibbe Sanctis'e dua etsin yoksa gönderilmişti.Skibbe Kalliden TSL oyuncuları hakkında bilgiler alsın.

Skibbe hayatı boyunca böyle komedi görmemiştir herhalde.Adam geldiğinden beri başına gelmeyen şey kalmadı.Yardımcıları kovuldu.Adnan Sezgin teknik direktör gibi konuşmaya başladı.Danışmanlığına geçen sene beşleyerek elediği takımın teknik direktörü geldi.Skibbe yine de günah keçisi ilan edildi.Ben böyle sabırlı bir adam tanımadım.Takımımız şu anda bu kadar istikrarsız bir grafik çiziyorsa bunda en az suçlu kişi Skibbe'dir.

Ya beyler vazgecin artik tabelaci taraftar skor taraftari demekten! Sizler kadar bizlerde Galatasarayliyiz! Begenmeyen begenmez ne varki bunda ? Elestirmek en dogal hakkimiz istememek en dogal hakkimiz!

Şampiyonda yapsa takımı istifa etmeli.Bu takıma bende hücum otnatırım önemli olan savunma yaptırabilmesi .

Cok üstüne gidiliyor adamin.TSL'de biz ve fenerden baska hangi takim üc günde bi futbol oynuyor?!Iki takimin durumu belli.fener su an birinci olsa, tamam derim, burada birseyler dogru gitmiyor.Adam rotasyon yapamiyor,elindeki saglam adamlarla yapsa,üstüne gitmiyecekmisiniz yani?!

Bu sefer baslarsiniz o orda oynarmi bu burda oynarmi diye.Hangi takim kendi becerisiyle gol atti bize?Hep bireysel hatalardan yiyiyoruz. Adam salakmi izin versin hata yapmalarina, eminim bizden daha fazla üzülüyordur.

Savunma oyunculari artik birbirine güvenmiyor, kaleci savunma oyunculara güvenmiyor oldu durum, tabi yerler golleri.Artik rakip hücum ettiyinde korkar olduk,yaklasan atiyor yaklasan atiyor. gecen sezon öylemiydi,hayir.TSLin en iyi savunmasi deniliyordu.Nedeni ise Song'dan formayi kapan bir Emre Güngör ve her topu kapan bir Topal. Ortasahada kosmayan adamlarla ne yapabilirsin ki zaten. Skibbemi diyiyor kosmayin diye.Adam kosmassaniz keserim sizi de diyemiyor,elindekiler hepsi sakat yada yetersiz.Adam gelecegi parlak görmese, eminim simdiye giderdi.Onuru gururu yokmu bu adamin?

Sakatlar tamamen dönsün, eger o zaman hala birseyler degimediyse,yönetim durdurmaz zaten adami.Bende bu yazdiklarimin hepsini geri alirim.

Skibbenin takıma kattığı bir + yok kim olsa en az bu kadar başarılı olurdu..Ben takımı daha iyi motive eden kenarda uyumayan bir antrenör isterdim açıkçası..

Ne karizması Skibbe ve karizma mı?Biri siyah biri beyaz :)Ayrıca Skibbe konusundan bağımsız olarak şunu belirteyim Teknik Direktörlük karizmayla olsaydı Robert De Niro'yu getirir Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olurduk :D...

Ben Karizmayla şampiyon olunuyor demedim renktaş :) ama ben sewıyorum skibbenin duruşunu :cool:

bir saniye, kadronun mükemmel olduğunu da kim çıkartıyor??!! kadromuz isim olarak kaliteli olsa da, ihtiyaç olarak gereksiz adamlarla dolu. hatta Barış Özbek gibi bu takımda yeri olmayan adamlar da var mesela. :rolleyes:

yani kadromuz kaliteli falan değildir.

asıl barış özbek gibi koşan mücadele eden adamlara ihtiyacı var bu takımın.Yıllarca fener bi sürü yıldızla oynadı da ne oldu aurelio ve tuncay gibi mucadele eden adamları simdi mumla aramıyorlar mı.

Hacettepe maçına kadar gitmesini kesinLikLe istemiyordum...ama ilk yarıdaki berbat taktigi son damLa oLdu...Ben 90 dakika hücum-pres yapan Gerets'i istiyorum..

Skibbe istifa etmemeli direk kovulup kapı önüne koyulmalı. Adam ne futboldan anlıyor ne teknik taktikten bugüne kadar takım biseyler yaptıysa o da kadromuzun kalitesinden skibbe'nin bırak faydasını takıma cok büyük zararı var . Tahamül edemiyorum o adamın kenarda takımın basında olmasına valla kalliyi arıyorum . Gelen gideni aratıyor ...

A.Sezgin istifa etmeli A.Polat ta zihniyetini değiştirmediği sürece burada durmaya hakkı yok oda 20 yıl önceden kalma bilgilerini silip atmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt