Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik dediğimi zannetmiyorum.

Sadece, neden hâlâ bu kararı desteklediğinizi merak ediyorum. Eğer istikrar diyorsanız, çürük bir binada uzun zaman ikamet etmek istiyen kişilerden pek farkınız kalmıyor.

Hoş, Galatasaray yönetiminin yaptığı bunca yıldız transferin önüne dalga geçercesine Skibbe'yi koymasını da pek anlamıyorum ama...

Oxford'a gidin, ilkokuldan terk eden birisini öğretmen olarak atayın, farklı olan ne?

Neyse, istikrar... :rolleyes:

Sizi tebrik ediyorum diyecektim...

Kaan ben Skibbe'ye destek verenlerin perspetifinden bakmayı deniyorum olmuyor ters giden birşeyler var.Güzel düşünmeye çalışıyorum daha çok öfkeleniyorum.Biz demiştik demenin hesaplarını yapıyorlar sanırım ama başka sonuçlar doğuracak bu Skibbe ve Galatasaray birlikteliği.Sayesinde hep üzüleceğiz sanırım ve bu yıl Galatasaray daha iyileri varken Skibbe gibi bir Teknik Direktör getirerek kendi kendine tenzil-i rütbe yapmıştır...

Komik dediğimi zannetmiyorum.

Sadece, neden hâlâ bu kararı desteklediğinizi merak ediyorum. Eğer istikrar diyorsanız, çürük bir binada uzun zaman ikamet etmek istiyen kişilerden pek farkınız kalmıyor.

Hoş, Galatasaray yönetiminin yaptığı bunca yıldız transferin önüne dalga geçercesine Skibbe'yi koymasını da pek anlamıyorum ama...

Oxford'a gidin, ilkokuldan terk eden birisini öğretmen olarak atayın, farklı olan ne?

Neyse, istikrar... :rolleyes:

İngiltere'de de sizin gibi beyinler var olsaydı şuanda Arsene Wenger gibi,Alex Ferguson gibi efsaneler var olmayacaktı,bunu da biliyorsunuz değil mi ?

Anlamadığım ; bu ülkeye gelipte eleştirilmeyen bir teknik direktör yok,olamaz da.

Kupa canavarı olsun,yer yüzünde kupa bırakmasın yine de eleştirilir ..

Kariyerse kariyer ;

Al sana Del Bosque,al sana Aragones :rolleyes:

Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmeden önce hiçbir başarısı yok,aynı şu dönemde yaşadığımız gibi istikrarsız sonuçlar var,inişli çıkışlı bir grafik gözleniyor + Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye 4-1 yeniliniyor.

Ama bazıları çıkıp istikrar diyor ; senin tabirinle çürük bir binada uzun süre ikamet etmek istiyor ve sonuç ;

galatasaray-uefa-cup-winner.jpg

--

çıkıp birisi Fatih Terim milli takımda çok başarılı oldu da yok bilmem ne de demesin,o zaman ki jenarasyon mükemmeldi,Türk Futbolunu 10 yıl götüren jenarasyon geçmişti eline.

Bende kalmasını istiyorum.Bu takım ilerilere götürebilecektir özellikle Hacettepe maçında yaptıklarından çok etkilendim.

Gitmesini istiyoruz ama yerine gelecek kisi ondan iyi olmali.. Yok yerine ayni kafada biri gelecekse kalsin ne yapalim :(

Başlı başına İngiltere Ligi ile Türk Ligini kıyaslaman bile yanlış.

Ferguson'un çalıştırdığı takım olan Manchester United, 17-18 yaşlarındaki çocuklara bile 20 milyon euro sayarak takımına kazandırabiliyor. Peki bunu Türkiye'de yapabilir misin?

Eğer istikrar diyorsanız, bunu demeden önce ortalığı düzelteceksiniz. En basidinden bu bile, orada istikrarın bir göstergesidir.

Sadece Türkiye'de değil, dünyanın hiçbir yerinde eleştirmeyen teknik direktör yoktur, olamaz da. Benim gözümde dünyanın en iyi menajeri olan Mourinho bile, eleştirin odağında kalabilen bir teknik adamdır.

Eğer sen, kariyer olarak yıldızlar karması İspanya'yı bi zahmet (!) şampiyon yapmayı görebiliyorsan, Skibbe'nin yanında olman zaten yanlış değildir.

Villa, Torres, Silva, Fabregas, Casillas, Puyol, Ramos ve diğerleri. İspanya gol kralı olan Güiza bile eğer bu takımda yedek kalıyorsa, e bi zahmet Aragones bu takımı şampiyon yapsın... :rolleyes:

Bana göre, Fatih Terim teknik direktör falan da değildir. Kötü giden bir maçın devre arasında soyunma odasında oyuncularına ana avrat küfrederek sahaya süren ve bu şekilde takımını ateşleyen bir teknik direktör olan Fatih Terim'in bu huyunu da herkes biliyor.

Aynı zamanda, pek bi önem taşımasa da Fatih Terim'in UEFA Kupası kazandırdığı kadro da, zamanının en iyi karolarından birisidir.

Tıpkı Skibbe'nin elinde bulunan, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve daha nicelerinin bulunduğu kadro gibi.

Sadece düşünün diyorum, düşünün...

İngiltere'de de sizin gibi beyinler var olsaydı şuanda Arsene Wenger gibi,Alex Ferguson gibi efsaneler var olmayacaktı,bunu da biliyorsunuz değil mi ?

Anlamadığım ; bu ülkeye gelipte eleştirilmeyen bir teknik direktör yok,olamaz da.

Kupa canavarı olsun,yer yüzünde kupa bırakmasın yine de eleştirilir ..

Kariyerse kariyer ;

Al sana Del Bosque,al sana Aragones :rolleyes:

Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmeden önce hiçbir başarısı yok,aynı şu dönemde yaşadığımız gibi istikrarsız sonuçlar var,inişli çıkışlı bir grafik gözleniyor + Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye 4-1 yeniliniyor.

Ama bazıları çıkıp istikrar diyor ; senin tabirinle çürük bir binada uzun süre ikamet etmek istiyor ve sonuç ;

çıkıp birisi Fatih Terim milli takımda çok başarılı oldu da yok bilmem ne de demesin,o zaman ki jenarasyon mükemmeldi,Türk Futbolunu 10 yıl götüren jenarasyon geçmişti eline.

Şampiyon Barcelona kadrosunun ilk aldığı sonuçlara bakın. ;)

Onu geçtim şu an lider olan Barcelona kadrosunun ilk sonuçlarına bakın.

Alex Ferguson yanılmıyorsam Manchesterda 'ki ilk sezonlarında çok başarısızdı.

Yok Skibbe ile devam edelim şerefli 3.lükler 5.likler alarak.Bizim derdimiz kariyer

değil bilgi, beceri, otorite ve tecrübe.Skibbe'ye gelince bunca yıl 1 arpa boyu

yol alamamış.Ben oynanan futboldan hoşnut değilim ligi, Galatasaray futbol

takımını, camiayı hala tanıyamadı ve artık kabak tadı verdi transfer falanda

gerekmez bu kadroya işini bilene tabi.Skibbe'ye auf wiedersehen deme vakti geldi geçti bile...

Hadi gittin Van gaal ı getirdin GS yönetimi onun istediği şartları yerine getirebilecek mi?Mantığınız alıyo mu?Van Gaal isteyecek yıllık 20-30 milyon euroluk transfer bütçesi, kendisine isteyecek yılda 3,4 milyon euro en kötü.

Yoksa Kalli gittikten sonra niye getiremediler onca hocayı??

Skibbe ile yollar ayrılacaksa illa Türk bir antrenör getirilmeli.

Fener bunca bütçesine rağmen Aragones in istediği transferleri yapamadı biz ne yaparız bir tahmin edin...

Allah aşkına, Barcelona takımı 80,000 kişiye oynarken biz 20,000'i dolduramıyor. Böyle bir klüp orası.

Manchester United'da ise durum çok daha farklı. Totthenham, Chelsea, Arsenal, Liverpool gibi dişli takımlar arasında yer alan ce daha çok endüstriyelleşmiş futbol anlayını benimseyen bir ülkenin takımı.

Eğer siz, Galatasaray gibi bir takımın 2.'liği bile hor görebilecek bir camia olduğunu bilmiyorsanız size söyleyecek lafım yok.

Şampiyon Barcelona kadrosunun ilk aldığı sonuçlara bakın. ;)

Onu geçtim şu an lider olan Barcelona kadrosunun ilk sonuçlarına bakın.

Alex Ferguson yanılmıyorsam Manchesterda 'ki ilk sezonlarında çok başarısızdı.

Bence A.Sezgin ve A.Polat ın futbol takımıyla ilgili herşeyi Skibbe ve Türk bir danışmana bırakmaları gerekir bu Bülent olur, Arif olur, Suat olur...

Aragones'in istedikleri transferler uçuktu.

Sen git, EURO08'in en iyi oyuncusu seçilen Senna'yı iste, olacak iş mi? :rolleyes:

Ayrıca, Baros, Meira ve diğerleri zaten 10 milyon euro ediyordu. Bunlara para ayırabildiğine göre Van Gaal'a da ayırabilirsin...

Hadi gittin Van gaal ı getirdin GS yönetimi onun istediği şartları yerine getirebilecek mi?Mantığınız alıyo mu?Van Gaal isteyecek yıllık 20-30 milyon euroluk transfer bütçesi, kendisine isteyecek yılda 3,4 milyon euro en kötü.

Yoksa Kalli gittikten sonra niye getiremediler onca hocayı??

Skibbe ile yollar ayrılacaksa illa Türk bir antrenör getirilmeli.

Fener bunca bütçesine rağmen Aragones in istediği transferleri yapamadı biz ne yaparız bir tahmin edin...

Arsene Wenger'i örnek göstermeyin arkadaşlar o adama bir limit koyuyorlar şu kadar milyon euro kazan tribün geliri ve futbolcu satışından gelir istiyoruz şampiyonluk önemli değil diyorlar ama burası Türkiye şampiyon değilsen sıfırsın 2. olmak sonuncu olmaktır...

Alex Ferguson'u şampiyon olamayan sıradan bir hoca gibi göstermeyin.1986 da geldiği görevde 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08 yıllarında Premier lig şampiyonluğuna ulaşmış.Ama 6 yıl beklemesi normal Ferguson gelmeden önceki en son şampiyonluğunu 1967'de almış Manchester United.

Başarıları bununla sınırlı değil, uyuyan bir devi uyandırmakla kalmamış adeta şahlandırmıştır.

1990, 1994, 1996, 1999, 2004 Yıllarında FA Cup'ı kaldırmış,

1992 yılında Lig kupası,

1998-99, 2007-08 yıllarında Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış

1991 yılı Kupa Galipleri Kupası

1991 Avrupa Süper Kupası

1999 Kıtalararası Kupa'yı kazanmıştır.

Bu kadar başarılı olmasa kim katlanır ona?

Anlayana... :rolleyes:

Arsene Wenger'i örnek göstermeyin arkadaşlar o adama bir limit koyuyorlar şu kadar milyon euro kazan tribün geliri ve futbolcu satışından gelir istiyoruz şampiyonluk önemli değil diyorlar ama burası Türkiye şampiyon değilsen sıfırsın 2. olmak sonuncu olmaktır...

Alex Ferguson'u şampiyon olamayan sıradan bir hoca gibi göstermeyin.1986 da geldiği görevde 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08 yıllarında Premier lig şampiyonluğuna ulaşmış.Ama 6 yıl beklemesi normal Ferguson gelmeden önceki en son şampiyonluğunu 1967'de almış Manchester United.

Başarıları bununla sınırlı değil, uyuyan bir devi uyandırmakla kalmamış adeta şahlandırmıştır.

1992 yılında Lig kupası,

1991 Avrupa Süper Kupası

1999 Kıtalararası Kupasını kazanmıştır.

1992 yılında Lig kupası,

1991 Avrupa Süper Kupası

1999 Kıtalararası Kupasını kazanmıştır.

Katılıyorum burda önemli olan nokta takımın istikrarsız ve kötü oluşundan çok skibbenin takıma ne kattığı ve geçmişteki başarı..Bunlar bana güven vermeyince suçlanması gereken ilk isim skibbe oluyor..İşte bu belirsizlik yüzünden belki skibbe nin fazla bir suçu yok belkide var bunu bilemiyoruz..

Mesela lucescu gelse başarısız olsak ben ilk futbolculara söverim çünkü lucescunun yapabileceklerini biliyorum ve güveniyorum..Sorun bundan kaynaklanıyor bence..

Aragones'in istedikleri transferler uçuktu.

Sen git, EURO08'in en iyi oyuncusu seçilen Senna'yı iste, olacak iş mi? :rolleyes:

Ayrıca, Baros, Meira ve diğerleri zaten 10 milyon euro ediyordu. Bunlara para ayırabildiğine göre Van Gaal'a da ayırabilirsin...

Liverpool lu Xavi yi de istemişti fener onuda alamamıştı.Seninde bildiğin gibi Van Gaal ın isteyeceği adamların tanesi 5,10 milyon euro dan başlayacak.Ve Gs ın bütçesi ortada.

Haklısın.

Van Gaal demiyorum. Yıldızların ağırlığını kaldıracak biri olmalı.

Liverpool lu Xavi yi de istemişti fener onuda alamamıştı.Seninde bildiğin gibi Van Gaal ın isteyeceği adamların tanesi 5,10 milyon euro dan başlayacak.Ve Gs ın bütçesi ortada.

"Skibbe Gitsin,Van Gaal Gelsin" Güzel Bir Hayal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt