Başlı başına İngiltere Ligi ile Türk Ligini kıyaslaman bile yanlış.
Ferguson'un çalıştırdığı takım olan Manchester United, 17-18 yaşlarındaki çocuklara bile 20 milyon euro sayarak takımına kazandırabiliyor. Peki bunu Türkiye'de yapabilir misin?
Eğer istikrar diyorsanız, bunu demeden önce ortalığı düzelteceksiniz. En basidinden bu bile, orada istikrarın bir göstergesidir.
Sadece Türkiye'de değil, dünyanın hiçbir yerinde eleştirmeyen teknik direktör yoktur, olamaz da. Benim gözümde dünyanın en iyi menajeri olan Mourinho bile, eleştirin odağında kalabilen bir teknik adamdır.
Eğer sen, kariyer olarak yıldızlar karması İspanya'yı bi zahmet (!) şampiyon yapmayı görebiliyorsan, Skibbe'nin yanında olman zaten yanlış değildir.
Villa, Torres, Silva, Fabregas, Casillas, Puyol, Ramos ve diğerleri. İspanya gol kralı olan Güiza bile eğer bu takımda yedek kalıyorsa, e bi zahmet Aragones bu takımı şampiyon yapsın...
Bana göre, Fatih Terim teknik direktör falan da değildir. Kötü giden bir maçın devre arasında soyunma odasında oyuncularına ana avrat küfrederek sahaya süren ve bu şekilde takımını ateşleyen bir teknik direktör olan Fatih Terim'in bu huyunu da herkes biliyor.
Aynı zamanda, pek bi önem taşımasa da Fatih Terim'in UEFA Kupası kazandırdığı kadro da, zamanının en iyi karolarından birisidir.
Tıpkı Skibbe'nin elinde bulunan, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve daha nicelerinin bulunduğu kadro gibi.
Sadece düşünün diyorum, düşünün...
İngiltere'de de sizin gibi beyinler var olsaydı şuanda Arsene Wenger gibi,Alex Ferguson gibi efsaneler var olmayacaktı,bunu da biliyorsunuz değil mi ?
Anlamadığım ; bu ülkeye gelipte eleştirilmeyen bir teknik direktör yok,olamaz da.
Kupa canavarı olsun,yer yüzünde kupa bırakmasın yine de eleştirilir ..
Kariyerse kariyer ;
Al sana Del Bosque,al sana Aragones
Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmeden önce hiçbir başarısı yok,aynı şu dönemde yaşadığımız gibi istikrarsız sonuçlar var,inişli çıkışlı bir grafik gözleniyor + Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye 4-1 yeniliniyor.
Ama bazıları çıkıp istikrar diyor ; senin tabirinle
çürük bir binada uzun süre ikamet etmek istiyor ve sonuç ;
çıkıp birisi Fatih Terim milli takımda çok başarılı oldu da yok bilmem ne de demesin,o zaman ki jenarasyon mükemmeldi,Türk Futbolunu 10 yıl götüren jenarasyon geçmişti eline.