Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haddim değil ama bence bu konunun burda durması haksızlık tamam ligde pek iyi değiliz ama kaç sene sonra bir avrupa arenasında 1.ci çıkıyoruz bu adamında hakkı vardır elbette...!!!

Metalist benficaya takarsa 2.yiz ve CL'den bir takım gelecek fiorentinamı istersin werderbremen mi zenit mi adam gibi rakipler gelecek o zamana kadar dursun demiyorum;Ligin ilk yarısı bitene kadar dursun zaten sonra gerek kalmayacak.

Açıklarmısın şu cümleni ben bu forumda söyleyecek şeyleri olmayan insanların smileylarıyla hep karşılaşıyorum içini doldur sözlerinin zira ben 2 sayfa yazarım bu mevzuda.

Cümlemi anlayan anladı söylecegim seyim yok aslında cok var ama sen buna karısamassın kardes birseylerle itap edilmekten hic hoslanmam bunuda bil!

algılama problemin mi var??

çoğu insan süper oynadığımızı iddaa ediyor, ben de süper olmadığımızı ama baskılı olduğumuzu söylüyorum. bu baskımıza rağmen, az pozisyon yaşamadık kalemizde. ayrıca ayhan cezalı olmasaydı, skibbe nin ayhanı %100 oynatıcağına eminim. muhtemel de barış ın yerine oynıcaktı. ya ben başka maçı izliyorum ya sen.

ha şimdi dikkat ettim oyuna müdahaleye gerek var mı demişsin?

arda yürümekten acizdi maç boyunca.

Arda yürümekten aciz olabilir fakat hiç top kaptırmadı ki topun bizde olması gereken bir maçtı. Hiç kaptırmadı dediğim yani tabi ki oldu fakat en az seviyede kaptırdı. Ayrıca Ayhan oynadığı maçta da Olympiakos ve Benfica'yı ezdik. Zavallısın sadece. Algılama problemi her yerinde var.

Skibbe bu sene Avrupa'da Galatasaray'a saygınlığını geri kazandırmıştır. Siz ne derseniz deyin. Bu adam Galatasaray'a modern futbolu öğretmeye çalışıyor. Eğer bugün Galatasaray yerden oynuyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Mehmet Topal ve Barış bu kadar isabetli pas atıyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Lincoln böylesine bir maçta bu kadar etkili, bu kadar mücadeleci oynuyorsa bunun sebebi Skibbe'dir.

Siz hala konuşun. Hacettepe maçlarına kafayı takın. Devam edin devam edin.

Cümlemi anlayan anladı söylecegim seyim yok aslında cok var ama sen buna karısamassın kardes birseylerle itap edilmekten hic hoslanmam bunuda bil!

Ben doldurayım o zaman söyleyeceklerimin içini sen anla bak skibbeyle realin kadrosunun başındaki schuster niye aynı benim için.

Skibenin yerine elle tutulur bir hoca gelse şu anda daha iyi konumda olurduk sponsor yapsın transferi önemli değil sen süper bir restorant açıyorsun 1.sınıf bir restorant aşçıbaşı olarak kokarecciyi getiriyorsun sonuç bu olur bu kadar basit.Zira adam gibi aşçı başı gelse malzemeyi başkasıda alsa malzeme güzelse ortaya elle tutulur yemek çıkarırdı sezon başından beri kuru ekmek yiyoruz olacak iş değil.

Ben şimdi sana şu cümleyi açıkla diyeceğim neyse....! ama anlamadım birşey inan

"söyleyeceğim şeyim yok" "itap edilmekten hoşlanmam"

Ben doldurayım o zaman söyleyeceklerimin içini sen anla bak skibbeyle realin kadrosunun başındaki schuster niye aynı benim için.

skibbiyide 1. sınıf hoca yaptın ya helal olsun sana birsey diyemiyorum.Ascimizda güzel malzemizde güzel kuru ekmek felan yedigimiz yok suan avrupada lider ligde iste 4-5 hafta veriyorum liderligi alıcagiz bundanda suphem yok

Ben şimdi sana şu cümleyi açıkla diyeceğim neyse....! ama anlamadım birşey inan

"söyleyeceğim şeyim yok" "itap edilmekten hoşlanmam"

konuyu baska yerlere cekmek ne kadar hosunuza gidiyor anlamıyorum konu benim yanlıs yazıp yazmamam degil anladın aslında sen o cümleyi hemde cok iyi anladın!

Kariyerli hocaymış...Moruinho'da Porto'ya CL kupasını takımın başına geçtiğinde getirdi zaten...

Del Bosque geldi BJK'ya,kariyer desen Real Madrid'in en iyi zamanında ismi geçiyor,ne yaptı?

Kariyerli hocaymış...Moruinho'da Porto'ya CL kupasını takımın başına geçtiğinde getirdi zaten...

Del Bosque geldi BJK'ya,kariyer desen Real Madrid'in en iyi zamanında ismi geçiyor,ne yaptı?

Del bosque yıldızlar topluluğu reali şampiyon yaptı bu kıstas değil aragoneste ispanyayı şampiyon yaptı rijkardda barcelonaya CL'yi aldırdı ama bize gelmesini istemem bu adamları sıradan bir takımın başına koy o takıma hiçbirşey kazandıramazlar.

skibbiyide 1. sınıf hoca yaptın ya helal olsun sana birsey diyemiyorum.Ascimizda güzel malzemizde güzel kuru ekmek felan yedigimiz yok suan avrupada lider ligde iste 4-5 hafta veriyorum liderligi alıcagiz bundanda suphem yok

Skibbe 1.sınıf hoca değilse 2.sınıf hocanın bu takımda işi nedir? Kadromuz son yılların en iyisi 1.sınıf bir kadro .

Del bosque yıldızlar topluluğu reali şampiyon yaptı bu kıstas değil aragoneste ispanyayı şampiyon yaptı rijkardda barcelonaya CL'yi aldırdı ama bize gelmesini istemem bu adamları sıradan bir takımın başına koy o takıma hiçbirşey kazandıramazlar.

Sana ne lazım bilmiyorumki ne tür hoca istiyorsun soyle yardımcı olalim?

Skibbe TSL'de de başarı istiyoruz.Bu sezon şampiyon olursak şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt