Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda yürümekten aciz olabilir fakat hiç top kaptırmadı ki topun bizde olması gereken bir maçtı. Hiç kaptırmadı dediğim yani tabi ki oldu fakat en az seviyede kaptırdı. Ayrıca Ayhan oynadığı maçta da Olympiakos ve Benfica'yı ezdik. Zavallısın sadece. Algılama problemi her yerinde var.

Skibbe bu sene Avrupa'da Galatasaray'a saygınlığını geri kazandırmıştır. Siz ne derseniz deyin. Bu adam Galatasaray'a modern futbolu öğretmeye çalışıyor. Eğer bugün Galatasaray yerden oynuyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Mehmet Topal ve Barış bu kadar isabetli pas atıyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Lincoln böylesine bir maçta bu kadar etkili, bu kadar mücadeleci oynuyorsa bunun sebebi Skibbe'dir.

Siz hala konuşun. Hacettepe maçlarına kafayı takın. Devam edin devam edin.

ya boşboş konuşma. arda kaç kere topla buluştu maç boyuncaki kaç kere kaptırsın. arda nın oyunda olmamasından bahsediyorum, sen bunu anlayamıyosan benim sana söyliyecek bi şeyim yok. maç boyunca 1 kişi eksik oynamamıza göz yuman teknik adamı da eleştiririm ben.

öğretmeye çalıştığı futboldan bahsetmişsin. bu genel bir konu, bu akşam bunu tartışmıyoruz ama neyse. keşke forumun eski hali duruyo olsaydı da, skibbe nin oynatmaya çalıştığı pozitif futbol hakkındaki olumlu yazılarımı çıkarsaydım.

ben birinde gördüğüm olumlu şeyi yazarım, ama olumsuz görüşlerimi de yazarım. amacımız skor yorumcusu olmak falan değil.

zavallı?? gerek yok böyle şeylere akıllı ol az biraz.

ya boşboş konuşma. arda kaç kere topla buluştu maç boyuncaki kaç kere kaptırsın. arda nın oyunda olmamasından bahsediyorum, sen bunu anlayamıyosan benim sana söyliyecek bi şeyim yok. maç boyunca 1 kişi eksik oynamamıza göz yuman teknik adamı da eleştiririm ben.

öğretmeye çalıştığı futboldan bahsetmişsin. bu genel bir konu, bu akşam bunu tartışmıyoruz ama neyse. keşke forumun eski hali duruyo olsaydı da, skibbe nin oynatmaya çalıştığı pozitif futbol hakkındaki olumlu yazılarımı çıkarsaydım.

ben birinde gördüğüm olumlu şeyi yazarım, ama olumsuz görüşlerimi de yazarım. amacımız skor yorumcusu olmak falan değil.

Akıllı ol?

Arda kaç kez topla buluştu?

Eh ne diyeyim daha. Derinden yaralandım resmen.

Olsa keşke nerede van gaal,hiddink bunlar zor evet belki thomas schaaf en kötü lucescu

getirebilirsin getir adamları van gaal 20 milyon euro butce istedi,Hiddink rusyanın basındayken gelmesi salaklık,thomas schaaf kovuldu kovulacak takımından sen ugras getirmek icin zaten ugrasıyosun

getirebilirsin getir adamları van gaal 20 milyon euro butce istedi,Hiddink rusyanın basındayken gelmesi salaklık,thomas schaaf kovuldu kovulacak takımından sen ugras getirmek icin zaten ugrasıyosun

Van gaal konusunu detaylı belirttim başka başlıkta bak derim 15 milyon bütçe ver gelir inanma yirmi milyon falan tırı vırı onlar adam tam yetki istedi bizimkiler kukla aradı az alkmaar 3 yılda taş çatlasa 35 milyon harcadı bir çok oyuncu satışındanda gelir elde etti şuanda ligde liderler.Thomas schaaf kovulsun hemen alalım skibbede kovuldu aldık hemde adam gittiği her takımdan kovuldu thomas schaaf gibi başarısda yok.

Ne Van Gaalıya Sezon Ortasında Takım Alırmı O Adam.

Boş Hayeller Kurmayın Skibbeyi Yollayıp Getirecegimiz İsim Skibbeden Daha Üstün Biri Olmaz.

Onun İçin Skibbe İle Devam

Lucescu'ya modern futbolun temsilcilerinden biri olarak gösterenin futbol bilgisinden şüphe etmem bile,olmayan birşeyden nasıl şüphe ediyim.

Modern demedim ki ha modern nedir benim için sene sonunda avrupada ve ligte başarı varsa o modern futboldur eğer perezlerle victorialarla CL'de devlere kafa tutuyorsan o futbol moderndir.Dünyada capello benim için en modern futbolu oynatır çünkü eliyle dokunduğu takımı zirveye taşır bu kadar basit.

Bir defa deplasmana gidiyorsun,deplasmana gittiğin takımın tek parolası seni yenmek.Bu takımın başına kimi getirirseniz getirin öncelik planı galibiyet olsa bile olası H.Berlin üstün futbolu karşısında beraberliğe razı olacaktır.

Burada üstün gelmek için topa sahip olma oranımızın,yani topla oynayan oyuncu sayımızın fazla olması gerekiyordu.Arda bir Lincoln kadar topla oynamasada top kaybetmeyerek ve gerektiği yerde gerekli hamleleri hücumda yaparak yapması gerekeni zaten yaptı.Gol gecikseydi,penaltı olmasaydı Skibbe eminim ilk önce Arda'yı çıkartıp,Aydın'ı alırdı.Ama gelen golden sonra Baros<->Nonda değişikliği aslında Nonda'nın topu Baros'dan(kağıt üzerinde) daha iyi saklayabilmesi ve daha dirençli olmasıdır.Bu dakikadan sonra Aydın gibi heyecanını yenememiş,topla fazla oynayamayan oyuncuya ihtiyacın olmaz.Defansı kalabalık,hücumda da top tutabilen oyuncular koyarsınki zaman olabildiğince geçsin.

Skibbe bunu yaptı,haklıydı da.Arda bu takımın her zaman en iyi oyuncusu ya da hücumda en fazla göze çarpan ismi olmak zorunda değil.

Skibbe İstifa!

cnunnuawg9a7qd2odya.png

Yorma Erbil kendini. Değmez yani. Adamın kazandırdığı o puanları gösterme kimseye. Boşver. Fenerbahçe'yi falan yenemedikten sonra neyleyim avrupa başarılarını!(!)

Garanti futbol oynuyorsan defansın ortasahan ve forvetin tek açık vermiyor ve yardımlaşmayla oynuyorsa modern futbol budur bu örneği hep veririm liverpoolun barcelonayı deplasmanda 2-1 yendiği maçın rövanşında 1-0 yenildiği maç benim için modern futboldur liverpool kendi sahasına 1 dakika bile çekilmeden sadece top çevirip pas yaparak ayakta kalarak müthiş hücum gücü olan barcelonaya tek pozisyon vermedi.

Yorma Erbil kendini. Değmez yani. Adamın kazandırdığı o puanları gösterme kimseye. Boşver. Fenerbahçe'yi falan yenemedikten sonra neyleyim avrupa başarılarını!(!)

bu adam agzında kus tutsa yaranmaz bunlara o yüzden bencede degmez nede olsa her mac sonra skibbe istfia dedikleri icin

Bir defa deplasmana gidiyorsun,deplasmana gittiğin takımın tek parolası seni yenmek.Bu takımın başına kimi getirirseniz getirin öncelik planı galibiyet olsa bile olası H.Berlin üstün futbolu karşısında beraberliğe razı olacaktır.

Burada üstün gelmek için topa sahip olma oranımızın,yani topla oynayan oyuncu sayımızın fazla olması gerekiyordu.Arda bir Lincoln kadar topla oynamasada top kaybetmeyerek ve gerektiği yerde gerekli hamleleri hücumda yaparak yapması gerekeni zaten yaptı.Gol gecikseydi,penaltı olmasaydı Skibbe eminim ilk önce Arda'yı çıkartıp,Aydın'ı alırdı.Ama gelen golden sonra Baros<->Nonda değişikliği aslında Nonda'nın topu Baros'dan(kağıt üzerinde) daha iyi saklayabilmesi ve daha dirençli olmasıdır.Bu dakikadan sonra Aydın gibi heyecanını yenememiş,topla fazla oynayamayan oyuncuya ihtiyacın olmaz.Defansı kalabalık,hücumda da top tutabilen oyuncular koyarsınki zaman olabildiğince geçsin.

Skibbe bunu yaptı,haklıydı da.Arda bu takımın her zaman en iyi oyuncusu ya da hücumda en fazla göze çarpan ismi olmak zorunda değil.

Kansu Vargün akıllı olsun akıllı!

Garanti futbol oynuyorsan defansın ortasahan ve forvetin tek açık vermiyor ve yardımlaşmayla oynuyorsa modern futbol budur bu örneği hep veririm liverpoolun barcelonayı deplasmanda 2-1 yendiği maçın rövanşında 1-0 yenildiği maç benim için modern futboldur liverpool kendi sahasına 1 dakika bile çekilmeden sadece top çevirip pas yaparak ayakta kalarak müthiş hücum gücü olan barcelonaya tek pozisyon vermedi.

liverpooldan bahsediyosun degilmi adamın Bir oyuncusu bizim takım degerinde bilmem farkındamısın

liverpooldan bahsediyosun degilmi adamın Bir oyuncusu bizim takım degerinde bilmem farkındamısın

Ciddi olamazsın farkındayım modern futboldan örnek verdim sadece galatasaray liverpool gibi olmalkı diyorum biz liverpooluz demiyorum onlara yaklaşsak yeter oyuncu farkından çok adamlarda benitez diye bir dahi var o yeter.

Modern demedim ki ha modern nedir benim için sene sonunda avrupada ve ligte başarı varsa o modern futboldur eğer perezlerle victorialarla CL'de devlere kafa tutuyorsan o futbol moderndir.Dünyada capello benim için en modern futbolu oynatır çünkü eliyle dokunduğu takımı zirveye taşır bu kadar basit.

Bu sene EURO2008'de Rusya'nın,İspanya'nın,Hollanda'nın hatta Türkiye'nin oynadığı önceliği hücum olan futbolu anlayamamışsın demek.

Otto Rehhagel'de Yunanistanı o rezalet defansif futboluyla şampiyon yaptı,kaç tane Yunanistan maçının sonunu getirdin.Ben birini bile getiremedim,zaten EURO 2004 en heyecansız organizasyon olarak tarihe geçti.Aynı teknik adam madem zirveye taşıdı modern futboluyla,neden 2008'de son şampiyon "0" çekti.

Modern futbol eşit değildir kupaların miktarı.EURO 2008'de herkes "Ah keşke Türkiye-Rusya final oynasaydı" diyebilmesi futbolun modernliğidir,Avusturya'nın İsviçre'nin büyük takımlara kök söktürmesidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt