Çağdaş KÖKSAL
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.297
- 0
- 1.306
Arda yürümekten aciz olabilir fakat hiç top kaptırmadı ki topun bizde olması gereken bir maçtı. Hiç kaptırmadı dediğim yani tabi ki oldu fakat en az seviyede kaptırdı. Ayrıca Ayhan oynadığı maçta da Olympiakos ve Benfica'yı ezdik. Zavallısın sadece. Algılama problemi her yerinde var.
Skibbe bu sene Avrupa'da Galatasaray'a saygınlığını geri kazandırmıştır. Siz ne derseniz deyin. Bu adam Galatasaray'a modern futbolu öğretmeye çalışıyor. Eğer bugün Galatasaray yerden oynuyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Mehmet Topal ve Barış bu kadar isabetli pas atıyorsa bunun tek sebebi Skibbe'dir. Lincoln böylesine bir maçta bu kadar etkili, bu kadar mücadeleci oynuyorsa bunun sebebi Skibbe'dir.
Siz hala konuşun. Hacettepe maçlarına kafayı takın. Devam edin devam edin.
ya boşboş konuşma. arda kaç kere topla buluştu maç boyuncaki kaç kere kaptırsın. arda nın oyunda olmamasından bahsediyorum, sen bunu anlayamıyosan benim sana söyliyecek bi şeyim yok. maç boyunca 1 kişi eksik oynamamıza göz yuman teknik adamı da eleştiririm ben.
öğretmeye çalıştığı futboldan bahsetmişsin. bu genel bir konu, bu akşam bunu tartışmıyoruz ama neyse. keşke forumun eski hali duruyo olsaydı da, skibbe nin oynatmaya çalıştığı pozitif futbol hakkındaki olumlu yazılarımı çıkarsaydım.
ben birinde gördüğüm olumlu şeyi yazarım, ama olumsuz görüşlerimi de yazarım. amacımız skor yorumcusu olmak falan değil.
zavallı?? gerek yok böyle şeylere akıllı ol az biraz.