Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazına çok güzel cevap vermek isterdim ama De sanctis in kurtardığı toplar için bal demenden dolayı sana cevap vermek gereksiz..
Öyle konuşuyoruz ki, sanki Hertha'nın olağan birkaç penaltı pozisyonunu verse, bugün nasıl puan kaybedeceğimizi konuşmuyorduk.
Hiç düşündünümz mü bilmiyorum ancak zaten bizim ofansif bir gücümüz var. Kewell, Arda, Lincoln, Baros gibi oyuncularla biz her zaman gol atarız.
Ancak, bu kadar kötü bir Hertha defansına bile biz penaltıdan zorla gol atıyorsak bu utanılacak bir durumdur benim gözümde.
Rakip ceza sahası ön yayına gelip, oradan sonrasını gidemeyen bir takımdık dün, acaba o penaltı olmasa bugün neyi savunacaktınız?
Hadi diyelim ki hakem Hertha'nın penaltısını verdi ve gol oldu. De Sanctis'in balına çıkarığı toplardan birisi içeri girdi. Maç 2-1 bitti. Ne olacaktı?
7 puanda bir Metalist ve Hertha karşısında galibiyet alması yetecek olan bir Olympiakos olacaktı. Yani pozisyonumuz 2 veya 3 olacaktı.
Neyse, -se -sa lı cümleri ben kurduğum için, bana Galatasaray galibiyeti için takılan kapaklar olduğu için seviniyorum. Umarım bizim kapak sorunumuz olmaz sizlerle, umarım.
Diyelim ki 30. dakikada Baros Lincoln'ün topunu daha iyi kontrol edip golünü atsaydı, diyelim ki Lincoln'ün çektiği 3 şuttan biri girseydi. Zaten penaltı golü de var. Maç 3-0 olsaydı. Ne olacaktı?
Diyelim ki 30. dakikada Baros Lincoln'ün topunu daha iyi kontrol edip golünü atsaydı, diyelim ki Lincoln'ün çektiği 3 şuttan biri girseydi. Zaten penaltı golü de var. Maç 3-0 olsaydı. Ne olacaktı? Yorum yapıyoruz deyip şunu yazıyorsunuz ya. Resmen üzülüyorum Galatasaray adına. Galatasaray'ın haklarını savunan adamlara bakın yahu. Sanki Hertha süper oynadı, bütün maç bizi esir etti de adamların 2 pozisyonu için laf söylüyorsun. Anlamıyorum ben buradaki çoğu üyeyi. Gerçekten anlamıyorum.
Galatasaray iyi oynadı mı ? - Evet
Gelecek için umut verdi mi ? - Evet
Bu futbolcular istediklerinde neler yapabileceklerini gösterdiler mi ? - Evet
Haticeye değil neticeye bakın o zaman![]()
Yedekler
1. Aykut
2. Emre Güngör
17. Yaser Yıldız
20. Nonda
21. Emre Aşık
74. Volkan Yaman
87. Mehmet Güven
Hangi Aydın dan bahsediyorsun sen.. Adamı eleştirmeden önce takımında kimler sakat kimler değil öğren...
Yalnız şunu da belirtmek isterim.
Eğer biz Pantelic - Varonin gibi adamlardan dün gol yemediysek bu zaaf olan bir defansın + puan alması demektir.
Eğer Skibbe özel verdiyse onu da tebrik ederim.
Ben hala Skibbe istifa diyorum benmiyim tabelacı yoksa Skibbe maç alınca gazoz
kapaklarını alıp gelenler mi? Ben Galatasaray taraftarıyım Skibbe'ye kızıp Galatasaray'ın
yenilmesine sevinecek değilim ama sezon başından bu yana Skibbecilere kapak takmaya
kalksaydım kolleksiyonları olurdu hepsinin.Kimmiş tabelacı hodri meydan çıksın ortaya
tabelacı diyen Skibbe istifa diyorum.Bu kadroyla yapacak tabi Türkiye Ligindede kayıpsız
gitmesi lazımdı.Mehmet Topal'ı Ayhan cezalı olmasa oynatmaz kulübede tutardı.Skibbeciler
tabelacı diyorum her galibiyette bilmemnede gazoz kapaklarıyla gelmeyin Skibbe gidince
yada maç kaybedince şarap mantarı mı, tribişon mu armağan etmeliyiz ne yapmalıyız.