Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok seviyoruz td yollamayı..

kalsın sene sonuna kadar hatta bu performansla gidersek ligde ilk4e girer ueafada son 16ya kalırsak kalsın Skibbe..

2-3 yıl daha kalsın hatta istikrar istiyorum artık..

Yazına çok güzel cevap vermek isterdim ama De sanctis in kurtardığı toplar için bal demenden dolayı sana cevap vermek gereksiz..

Kaan dediklerin kısmen doğru ama sakin ol renkdaş.

Skibbe UEFA maçları sayesinde takımın başında ama bu maça rağmen kaderi TSL e bağlı çünkü TSL herşeyden daha önemlidir. ŞL ne UEFA ya giden yol ligden geçer..

Ankaragücü - 3 puan

Gençler - 3 puan

BJK - 3 puan

Artık tabelacı mı dersiniz ne derseniz diyin Skibbe takımın hocası olarak kalcam diyorsa 9 puanı seve seve aldıracak bu takıma alamazsa da güle güle.

Yaw Ne Kadar Tabelacı Bir Toplumuz Biz Böyle :D

Yenince Etmesin Oyları Çogalıyo Yenilince Etsin

Benim Fikrim Her Zaman Etmemesinden Yana Nedenleri Öncesi Sayfalarda Detaylı Şekilde Yazdım Kısacası İse Yerine Getirebilecegimiz Teknik Direktör Olmadıgı İçin,

Tabi Bazı Arkadaşlar Van Gaalla,Hiddinkin Skibbenin İstifa Etmesini Bekledigi Düşünuyorsa Orasını Bilemem :D :rolleyes:

Öyle konuşuyoruz ki, sanki Hertha'nın olağan birkaç penaltı pozisyonunu verse, bugün nasıl puan kaybedeceğimizi konuşmuyorduk.

Hiç düşündünümz mü bilmiyorum ancak zaten bizim ofansif bir gücümüz var. Kewell, Arda, Lincoln, Baros gibi oyuncularla biz her zaman gol atarız.

Ancak, bu kadar kötü bir Hertha defansına bile biz penaltıdan zorla gol atıyorsak bu utanılacak bir durumdur benim gözümde.

Rakip ceza sahası ön yayına gelip, oradan sonrasını gidemeyen bir takımdık dün, acaba o penaltı olmasa bugün neyi savunacaktınız?

Hadi diyelim ki hakem Hertha'nın penaltısını verdi ve gol oldu. De Sanctis'in balına çıkarığı toplardan birisi içeri girdi. Maç 2-1 bitti. Ne olacaktı?

7 puanda bir Metalist ve Hertha karşısında galibiyet alması yetecek olan bir Olympiakos olacaktı. Yani pozisyonumuz 2 veya 3 olacaktı.

Neyse, -se -sa lı cümleri ben kurduğum için, bana Galatasaray galibiyeti için takılan kapaklar olduğu için seviniyorum. Umarım bizim kapak sorunumuz olmaz sizlerle, umarım.

Diyelim ki 30. dakikada Baros Lincoln'ün topunu daha iyi kontrol edip golünü atsaydı, diyelim ki Lincoln'ün çektiği 3 şuttan biri girseydi. Zaten penaltı golü de var. Maç 3-0 olsaydı. Ne olacaktı? Yorum yapıyoruz deyip şunu yazıyorsunuz ya. Resmen üzülüyorum Galatasaray adına. Galatasaray'ın haklarını savunan adamlara bakın yahu. Sanki Hertha süper oynadı, bütün maç bizi esir etti de adamların 2 pozisyonu için laf söylüyorsun. Anlamıyorum ben buradaki çoğu üyeyi. Gerçekten anlamıyorum.

Dediğim gibi, -se -sa ların futbolda bir işi yoktur, olamaz da.

Ama -se -sa ları ben kullandığım için de seviniyorum. Zira kurduğun cümleler, maçı kaybettiğmiz an kurulacak cümlelerdi ve Skibbe'nin gitmesini savunan biri olarak bile ben de ahlayıp fahlayacaktım.

Diyelim ki 30. dakikada Baros Lincoln'ün topunu daha iyi kontrol edip golünü atsaydı, diyelim ki Lincoln'ün çektiği 3 şuttan biri girseydi. Zaten penaltı golü de var. Maç 3-0 olsaydı. Ne olacaktı?

İlk yarı tek kale oynayan Hertha Berlin'di zaten. İkinci yarı mecburen geri çekildik. Ama sonunda Barosum taktı kapağı Anti Skibbecilere :)

Ya Anıl, anlamıyorsun demek istediğimi.

Zaten bu maçın hakkı 3, 4-0 bizim lehimize sonuçlanmasıdır. ancak hücum olarak belki de kupanın sayılı takımları arasına girebilecek bir Galatasaray'ın attuğu tek gol penaltıdan geliyor. Bu da bana dokunuyor.

Zaten eğer sen benim o mesajımdan Galatasaray alehine mesaj yazdığımı savunuyorsan, bir şey demem zaten. Öyle san.

Diyelim ki 30. dakikada Baros Lincoln'ün topunu daha iyi kontrol edip golünü atsaydı, diyelim ki Lincoln'ün çektiği 3 şuttan biri girseydi. Zaten penaltı golü de var. Maç 3-0 olsaydı. Ne olacaktı? Yorum yapıyoruz deyip şunu yazıyorsunuz ya. Resmen üzülüyorum Galatasaray adına. Galatasaray'ın haklarını savunan adamlara bakın yahu. Sanki Hertha süper oynadı, bütün maç bizi esir etti de adamların 2 pozisyonu için laf söylüyorsun. Anlamıyorum ben buradaki çoğu üyeyi. Gerçekten anlamıyorum.

Galatasaray iyi oynadı mı ? - Evet

Gelecek için umut verdi mi ? - Evet

Bu futbolcular istediklerinde neler yapabileceklerini gösterdiler mi ? - Evet

Haticeye değil neticeye bakın o zaman :)

Yalnız şunu da belirtmek isterim.

Eğer biz Pantelic - Varonin gibi adamlardan dün gol yemediysek bu zaaf olan bir defansın + puan alması demektir.

Eğer Skibbe özel verdiyse onu da tebrik ederim.

Ayrıca şu da var. Yıllar sonra 3 deplasman üstüste kazanıyoruz Avrupa'da. Bellinzona, Benfica, Hertha. Hertha ise Bundesliga'da lider Hoffenheim'dan 4 puan geride sadece. Dünkü oyuna bakarsak Skibbe'nin takımı ne kadar doğru oynattığını bile görebiliriz.

Fakat bazı arkadaşlar hala Ankaragücü'yle berabere kalırsa kovulsun diyor. Üstelik bu arkadaşlar arasında futbol uzmanı da var. Liderle aramızda 4 puan var, UEFA'da gruptan çıkmayı garantiledik. Türkiye Kupası'nda devam ediyoruz. Hani nerede başarısızlık göremiyorum ben. Steaua Bükreş maçını şimdi oynasaydık herşey farklı olurdu.

Neyse sonuç olarak CL'den elenmek dışında pek kayıp yok. O da büyük bir kayıp evet. Fakat bir teknik direktörü afaroz etmek için, futbolu bilmiyor lan bu!? demek için, yedek kulübesinde olmayan oyuncuyu niye almadı lan onu diye eleştirmek için:) yeterli sebep değil.

Yedekler

1. Aykut

2. Emre Güngör

17. Yaser Yıldız

20. Nonda

21. Emre Aşık

74. Volkan Yaman

87. Mehmet Güven

Hangi Aydın dan bahsediyorsun sen.. Adamı eleştirmeden önce takımında kimler sakat kimler değil öğren...

aydın ve serkan kurtuluş almanya ya götürüldü ama 18 kişilik kadroya alınmadı. alınmama sebebi sakatlık değil sanırım.

Yalnız şunu da belirtmek isterim.

Eğer biz Pantelic - Varonin gibi adamlardan dün gol yemediysek bu zaaf olan bir defansın + puan alması demektir.

Eğer Skibbe özel verdiyse onu da tebrik ederim.

defans (daha doğrusu sabri kısmı) - puanlıktı. ilkyarı sabri nin

kademeye geç kalmaları sayesinde panteliç 4 kere bomboş top aldı sabri nin kapatması gereken yerde. onun dışında savunmanın kalan kısmının mücadelesi iyiydi. ama yine de servetin ya da meira nın yerine emre güngör geçmeli diye düşünüyorum. servet-meira dan çok hantal bi defans ortaya çıkıyor. hakan balta göbekte meira ve servete bayağı yardımcı oldu, yoksa yerdik bence.

Skibbe Maç Sonunda Söyledigi Bir Lafı Hatırlatıyım.

Sakat Olan Defansız Oyuncularımızın Gelmesinden Sonra Çift Forvet Oynabiliriz.

Çift Forvet Demek Tek Önlibero İle Oynayacagız Demektir,Takımda Tek Önlibero Oynayabilecek 2 Kişi Vardır Biri Linderoth Digeri M.Topaldır.

ASY'de Barışı Sağ Kanata Koyup Kewellı Forvete Atacagını Düşünüyorum.

Dün Skibbe yine Meirayı oynattı. !!! Dün yine tek forvettik.!!! Sakatlar iyileşti ama yine çift ön liberoyla oynuyoruz.!! Skibbe vazgeçmiyor tek forvetten! Baros tek oynayamıyor. Baros hiç tek forvet oynadığı bir maçta gol atamadı. Penaltı hariç !!!!

Ben hala Skibbe istifa diyorum benmiyim tabelacı yoksa Skibbe maç alınca gazoz

kapaklarını alıp gelenler mi? Ben Galatasaray taraftarıyım Skibbe'ye kızıp Galatasaray'ın

yenilmesine sevinecek değilim ama sezon başından bu yana Skibbecilere kapak takmaya

kalksaydım kolleksiyonları olurdu hepsinin.Kimmiş tabelacı hodri meydan çıksın ortaya

tabelacı diyen Skibbe istifa diyorum.Bu kadroyla yapacak tabi Türkiye Ligindede kayıpsız

gitmesi lazımdı.Mehmet Topal'ı Ayhan cezalı olmasa oynatmaz kulübede tutardı.Skibbeciler

tabelacı diyorum her galibiyette bilmemnede gazoz kapaklarıyla gelmeyin Skibbe gidince

yada maç kaybedince şarap mantarı mı, tribişon mu armağan etmeliyiz ne yapmalıyız.

Hala tabelacı vs. diyen tabelacı arkadaşlara 2 mesaj alana 1 tanede bedava

kampanyamız sürüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt