Tier 2 Skriniar, Galatasaray'ın Teklifini Cebinde Bekletiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece düşünmeden tamam ulan geliyom diyen adamları alsaydık takım bir şeye benzemezdi. Seviye atlatacak oyuncu için ikna süreci zaruridir. Skriniar seviye atlatacak diye demiyom da bu süreçlere böyle bakmak yanlış
Tamam düşünmesine de okey ama bir adamı son güne kadar bekleyip, son gün defalarca ayazda kaldık. Ardından sezon boyu o mevkide sıkıntı yaşadık. Bir oyuncu için maksimum bekleme süremiz olmalı. Şartları sunarız, ikna için gerekli görüşmeleri de yaparız, ama 2 ay bir adamı beklemek takıma zarar veriyor. Transfer dönemi bitiyor ve çoğu mevkide eksik kalıyoruz.

Tamam düşünmesine de okey ama bir adamı son güne kadar bekleyip, son gün defalarca ayazda kaldık. Ardından sezon boyu o mevkide sıkıntı yaşadık. Bir oyuncu için maksimum bekleme süremiz olmalı. Şartları sunarız, ikna için gerekli görüşmeleri de yaparız, ama 2 ay bir adamı beklemek takıma zarar veriyor. Transfer dönemi bitiyor ve çoğu mevkide eksik kalıyoruz.
Son güne kadar beklemezler zaten, vardır bir deadline. Beklememeliler en azından

Yalnız bazı oyuncular da son ana kadar beklemeye değer oluyor doğrusunu söylemek gerekirse

Alternatifleri kimler acaba artık yavaştan onlara yönelelim

Gel benimkini koy cebine.
Yallah arabistana

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu tip bekleten adamlara acaip ayarim
Hicbiride bizi tercih etmityor
Parades vardi aylarca bekletti
Birakin abi ilk tercih degilsek almayin
Zaten hic begenmedigim kalas gibi oyuncu

Seni tercih etmeyen 6 ay için 5 milyon euro vereceğin defans senin takımına şampiyonluk veya avrupada başarı kazandıracak seviye atlatmaz.Şunu anlamak zor olmamalı.

6 ay bunu oynatıp fizik kapasitesine ulaştıracağımızı sanıyorsa büyük yanılgıya düşer.

Ben gelmesini hiç istemiyorum bana göre bizim oyun anlayışına uygun değil. Ayrıca Nelsson satılmadığı sürece stoper ihtiyacı öncelikli değil.

Her maç oynatsak bile fizik, kondisyon olarak toparlaması en az 3-4 ay sürer. O süreçte yedirdiği gollerde cabası olur o yüzden kimsenin çöpünü alıp maç kondisyonu yüklememize gerek yok.

tivitırda övülüyorsa gelmesin
övülmüyorsa gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt