Tier 3 Sky Sport DE: "Galatasaray, Leroy Sané için yıllık 10 milyon euronun üzerinde net maaş sundu"

Niyeyse bana takım oyuncusu gibi gelmiyor…

Türk spor yalancılarının t dönemi boyunca milleti yalanlarıyla oyalayıp prim yapacağı o isim düşmüş

karktersiz tembel topcu istemiyorum ben takimda

Isinamadigim topçulardan
genel kalitesi ve spesifik ozellikleri bir yana , izledigim maclar dan hatirladigim ; tek duze bulurum *defansi dusuk ,yok gibi .

istisna ekstrem isimler olmadigi muddetce bu tarz'a mesafeliyimdir genelde .

nazarim da , *performans olarak ; 2021-22 , 22~23 sezonlarindan sonra -weak'e dogru evrilmis- bir oyuncu gorunumundedir (salt *cl baz aldigimda).
ki , bu kalibre bir oyuncuyu da lig icin dusunmedigimizi farz edersek - yoruma acik bir transfer oznesidir mevcut baglamda .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

genel kalitesi ve spesifik ozellikleri bir yana , izledigim maclar dan hatirladigim ; tek duze bulurum *defansi dusuk ,yok gibi .

nazarim da , *performans olarak ; 2021-22 , 22~23 sezonlarindan sonra -weak'e dogru evrilmis- bir oyuncu gorunumundedir (salt *cl baz aldigimda).
ki , bu kalibre bir oyuncuyu da lig icin dusunmedigimizi farz edersek - yoruma acik bir transfer oznesidir mevcut baglamda .

saygi ve selamlar .
Savunma konusunda katılmıyorum. O konuda baya disiplinli topçu bence.

Savunma konusunda katılmıyorum. O konuda baya disiplinli topçu bence.
ustte de dedigim gibi ^goreceli elbette. kanimca bu yonu elit seviye(cl) ozelinde yetersiz . duz not olarak 100 % 40 anca verebilirim .

maas konusuna bu baslikta girmek istemedim. diger baslikta deginmistim. bayern ve real bu yonden zirvededir absurd maas konusunda. bu da ayri baslik konusudur, gecmiste bi baslikta detayli yorumlamistim.

saygi ve selamlar .

Mükemmel bir oyuncu

Tek bir korkum var

Çok genç yaşında oynamaya başlayan ve epey adam eksilttiği için senelerce tekme yiyen kanat oyuncuları bu yaşlarında çökmeye başlıyor. Kendisinde böyle bir durum var mı acaba

Bu transfere biz girdiysek fenerde girmiştir çoktan. Burdaki olay bu adam TR ye gelir mi Hiç sanmıyorum ama aptal Ali 20+ vermeye kalkışırsa şaşırmam. Faydalı mı olur yoksa yatar mı hiçbir fikrim yok.
Burda iki temel olay var. Amacı para mı başarı mı?
Eğer amacı para ise Araplar kesin alır. Zaten bu durumda bize gelmesin bir zahmet. Amacı tekrar yükseliş başarı filan ise fener alamaz. Avrupa'da elit bir yerlere gitmezse bize gelir. Şampiyonlar ligi faktörü önemlidir. İki durumda da aslında fener ihtimali çok düşük.
Ayrıca bir gerçeği görmek lazım. Oshimene bile salça oluyolar. Amaç Galatasaray a fazla para harcatmak. Yoksa Oshimen in fenere gitmeyeceğini biliyorlardır. Ha yüzsüzlük ayrı bişey. Bu sene ilgilendiğimiz tüm oyunculara salça olacaklar. Bizim uyanık olmamız lazım. Yönetimde akıl varsa erkenden transferi bitirir. Sonra biz fenerin almak istediği adamlara salça olur fiyat yükseltiriz. Bu seneki transfer dönemi aslında şampiyonluk kadar önemli. Umarım bizim yönetim bunun farkındadır

Bayern’in teklifi 10 milyonmuş zaten. Türkiye’de oynamayı hadi kabul etti diyelim 15 milyondan aşağı gelmez buralara

Yanlış yapıyoruz. Gitmemiz gereken adam bu değil. Bu adam pervasızın biri. Zaha Vol 2 olması kuvvetle muhtemel. Ayrıca önümüze gelene 10 vereceksek nasıl olacak. Petrol mu çıktı Kemerburgaza nedir yani...

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

istisna ekstrem isimler olmadigi muddetce bu tarz'a mesafeliyimdir genelde .

saygi ve selamlar .
Söylediklerinize katılmakla beraber en büyük endişem bizim kulüple enerjisi uyuşur mu noktasındadır? Bu hususta birçok yıldız transferi gibi bu da büyük riskler barından bir diğer riskli transferlerimizden biri olacaktır olur ise. Nihayetinde şampiyonlar ligi için almaya değer bir risk olduğunu düşünüyor saygılarımı sunuyorum üstadım.

Söylediklerinize katılmakla beraber en büyük endişem bizim kulüple enerjisi uyuşur mu noktasındadır? Bu hususta birçok yıldız transferi gibi bu da büyük riskler barından bir diğer riskli transferlerimizden biri olacaktır olur ise. Nihayetinde şampiyonlar ligi için almaya değer bir *risk olduğunu düşünüyor saygılarımı sunuyorum üstadım.
sevgili mesut , oncelikle kalemine saglik .
alinmasi durumu gerceklesirse - elbette *detaylica yorumlariz hep beraber .

nacizane , saha ici sistem ve tekniksel
ozellikle-flick ve nagels' donemi - ,bu hocalarin *kendisini nasil kullandiklarini da bu baglamda iyi irdelemek gerekir .

* risk - $ maddi durum konusu , cl icin kese acma vb gibi detaylar ,
dogru kadro planlamasin da <-> dogru profiller(saha ici ve disi) olmasi kaydiyla , neden olmasin .
ornk ; zaha, ziyech vs kalitelerinden bagimsiz ,bu denklem de sisteme entegre edilmesi zor prototipler .

saygi ve selamlar .

Bu arkadaşın menajeri belli ki bizim teklifi kullanarak yıllığını artırmaya çalışıyor. Gideceği yer Tottenham gibi bir kulüp olur da hani gerçekten ciddi düşünüyorsa bile bizi eylüle kadar süründürür.

Saneyyy saneyyy saneyyy
işteee Cimbomeyyy
Cimbom seniii beklerrr
nerdesin haneyyy nerdesin haneyyy

Geri
Üst Alt