- 26 Ocak 2021
- 35.013
- 33.653
- 2.233
Gelmeli evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genel kalitesi ve spesifik ozellikleri bir yana , izledigim maclar dan hatirladigim ; tek duze bulurum *defansi dusuk ,yok gibi .Isinamadigim topçulardan
Savunma konusunda katılmıyorum. O konuda baya disiplinli topçu bence.genel kalitesi ve spesifik ozellikleri bir yana , izledigim maclar dan hatirladigim ; tek duze bulurum *defansi dusuk ,yok gibi .
nazarim da , *performans olarak ; 2021-22 , 22~23 sezonlarindan sonra -weak'e dogru evrilmis- bir oyuncu gorunumundedir (salt *cl baz aldigimda).
ki , bu kalibre bir oyuncuyu da lig icin dusunmedigimizi farz edersek - yoruma acik bir transfer oznesidir mevcut baglamda .
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
ustte de dedigim gibi ^goreceli elbette. kanimca bu yonu elit seviye(cl) ozelinde yetersiz . duz not olarak 100 % 40 anca verebilirim .Savunma konusunda katılmıyorum. O konuda baya disiplinli topçu bence.
Söylediklerinize katılmakla beraber en büyük endişem bizim kulüple enerjisi uyuşur mu noktasındadır? Bu hususta birçok yıldız transferi gibi bu da büyük riskler barından bir diğer riskli transferlerimizden biri olacaktır olur ise. Nihayetinde şampiyonlar ligi için almaya değer bir risk olduğunu düşünüyor saygılarımı sunuyorum üstadım.genel kalitesi ve spesifik ozellikleri bir yana , izledigim maclar dan hatirladigim ; tek duze bulurum *defansi dusuk ,yok gibi .
istisna ekstrem isimler olmadigi muddetce bu tarz'a mesafeliyimdir genelde .
nazarim da , *performans olarak ; 2021-22 , 22~23 sezonlarindan sonra -weak'e dogru evrilmis- bir oyuncu gorunumundedir (salt *cl baz aldigimda).
ki , bu kalibre bir oyuncuyu da lig icin dusunmedigimizi farz edersek - yoruma acik bir transfer oznesidir mevcut baglamda .
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
sevgili mesut , oncelikle kalemine saglik .Söylediklerinize katılmakla beraber en büyük endişem bizim kulüple enerjisi uyuşur mu noktasındadır? Bu hususta birçok yıldız transferi gibi bu da büyük riskler barından bir diğer riskli transferlerimizden biri olacaktır olur ise. Nihayetinde şampiyonlar ligi için almaya değer bir *risk olduğunu düşünüyor saygılarımı sunuyorum üstadım.