ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 Inter | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | İlk Yarı | 22 Kasım| Star TV

Ben Alex gibi bir oyuncudan söz ediyorum, daha genci tabiki. Elmander öyle bir oyuncu değil.

Alex falan değil. Bize Engin'in 2 gömlek üstü lazım. Aynı işleri daha kaliteli ve daha ince paslarla yapacak adam lazım.

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | İlk Yarı | 22 Kasım| Star TV

İnter aynı Erzurumspor gibi.

abi biz uefa süper kupa aldıgımızda kendi cıtamızı kendimiz yükselttik. illa birileri bişey yapıncamı aklımız başımıza gelecek. sistemi kurucaz 96 2000 arası gibi işimize bakıcaz.

Katılıyorum haklısın ama şunuda kabul et fener başarısız oldu mu genel tavır ne oluyor biz olmadık ama onlarda olamadı aynı şey onlar içinde geçerli nasılsa Galatasaray olmadı önemli değil yoksa herkes senin gibi düşünse zaten problem olmazdı.

colman ts nin olmazsa olmazi. bence iyi ve faydali oyuncu. yabanci kontenjani olmasa, bize isterdim.

Alex falan değil. Bize Engin'in 2 gömlek üstü lazım. Aynı işleri daha kaliteli ve daha ince paslarla yapacak adam lazım.

Hem Engin gibi press yapıp, top taşıyacak hem de Alex gibi ince pas yapacak. Süper olurdu tabi de kim o?

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | Devre Arası | 22 Kasım| Star

Haydi Haydi Haydi Allah askina febenin .... donsun saskina :D

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | Devre Arası | 22 Kasım| Star

trab. gayet iyi oynuyor. gol yerse salakca bir hatadan yerler.. buyuk ihtimal berabere biter bu maç.

trabzonu tutmaya devam edelim. bakın bir trabzonlu senin futbolcunu nasıl yerin dibine sokuyor.

Hemde milli bir futbolcuyu :)

Germeğe gerek yok ortamı. 2 side iyi oyuncu lakin biri yerli. Ve oyun içinde daha etkili. İnanmayanlar gol-asist sayılarına bakabilir :)

Colman anladığım kadarıyla ortası olmayan bir oyuncu ya çok iyi ya çok kötü bütün Trabzon maçlarını forumdan takip ettim bir maç övülüyor diğer maç yerin dibine sokuluyor

bu arada taraftar lesh hic baski etmiler

Hem Engin gibi press yapıp, top taşıyacak hem de Alex gibi ince pas yapacak. Süper olurdu tabi de kim o?

Var öyle isimler. Çok fazla yok ama var. Engin gibi pres yapması şart değil. Ama Alex gibi eli belinde gezmemeli demek istedim. Pres yapmak malum rakibe koşmak değil illaki. Alan daraltmadır, oyun bilgisidir. Doğru koşulardır.

Kısacası iyi pas atan, hareketli ve şutör biri lazım.

Doğru. Onun yaptığı kadarını yapacak "görev" olarak. Pas dağıtma, doğru koşular, ve alan daraltma. Çalım yeteneği zaten oluyor bu tip isimlerde. Yetenek olarak demedim.

Hemde milli bir futbolcuyu :)

Germeğe gerek yok ortamı. 2 side iyi oyuncu lakin biri yerli. Ve oyun içinde daha etkili. İnanmayanlar gol-asist sayılarına bakabilir :)
bu lafı ben gidip öbürkü takımlar forumunda söylesem topa tutup ihrac ederler. ben arkadaş ihrac edilsin demiyorum ama tırnagı felan olamaz gibi laflar tahrik edici laflar.

İlk yarının özeti ;

Samuel tam bir hayvan.

Doğru. Onun yaptığı kadarını yapacak "görev" olarak. Pas dağıtma, doğru koşular, ve alan daraltma. Çalım yeteneği zaten oluyor bu tip isimlerde. Yetenek olarak demedim.

Çok zor Emrah böyle oyuncular klasik 10 numara desen neyse gene bulunur da böylesi nerden bulucaz bulduk diyelim bunu almakta dert

Geri
Üst Alt