ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Melo da rezildi bugün gerçekten çok sinir oldum ya Selçuk canla başla koşarken o hep yürüdü hep yürüdü golde Jermain depar atıyo Melo yürüyo ...

Drogba çok yararlıydı , Burak da keza öyle ( 1 gol daha atabilirdi ama olmadı ) ...

Selçuk'u çok beğendim çok çalıştı özellikle defansta çok top çıkardı ...

Riera baya iyidi yalnız kalmasına rağmen ilk yarı baya iyi idare etti ...

Sabri başlarda bocaladı biraz ama toparladı sonra ...

Semih iyidi ama seneye kesinlikle Dany'nin yerine reis tüm defansı toparlayacak bir defans almamız lazım ...

Amrabat hücüm olarak hiçbişey gösteremedi hatta o topu geriye vurup da ortada Schalke atağına dönüşen topta kanser etti beni ( Türkiye İsviçre maçı geldi aklıma ) ama ilk yarıdaki kanat ataklarını yemedik o girdikten sonra ...

Hamit ne iyi ne de kötüydü idare etmeye çalıştı şu direklere lanet olsun lanet maçın kırılma anıydı resmen ...

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Kimse futbolculara ve hocaya kızmasin. Böyle zeminde bu oyun çok bile. rezillik dünyaya rezil olduk bu zeminle.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Işimiz zor artık ama bu takımı orada yenecek gücümüz fazlasıyla var. Herşey bitmiş değil. Orada ne yapıp edip gol buluruz bireysel hatada yapmazsak az daha oturan bi sistemle ben turu geçeceğimizi düşünüyorum.

Sneijder'i orta sahanin solunda oynatan ve verim (!) alamadiktan sonra oyundan cikaran hoca'ya selamlarimi iletiyorum :ayatollah:

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende sabahtan beri aynısını diyorum anlamayanlar var......Yine diyorum ideal 11 ideal dizilisle bu takım almanyada sahaya cıkmassa turu unutalım....Bastosun huntelaarın farfanın karsısına sabriyi koyarsan sonuc bu olur...Sniejder sol kanat oynuyor :D hey allaaam yaaa

Galatasaray'da en iyi oynayan bana göre tartismasiz Hamit Altintopdur. En kötüsü ise ilginc sekilde Selcuk Inan. Melo da iyilerdendi...

Bugün tam anlamiyla bir Teknik Direktör Faciasi yasanmistir.

Yaptigi degisikliklerin izahi yok.

Amrabat gibi Vasat bile olmayan oyuncuyu oyuna almak, Hamit gibi bu maclarin Adami olan birini cikarmak hangi Akila hizmet ediyor, anlamis degilim. Sneijder gibi birini Sol Kanat'da harcamaya yeminli, bu bu macta bir kez daha kanitlandi.

Amrabat-Sneijder degisikligi Rezalet, Sneijderin oynadigi yer daha da rezalet. Amrabatin olmayan Kalitesi de cabasi.

Hamiti cikarmasi basli basina bir facia...

Ve son degisikligi de pastanin cilegi oldu. Yahu mac 1-1, cok ta kötü bir skor degil. Belli bugün daha fazlasi olmuyor. Iyi oynamiyoruz, neden isini biraz daha garantiye almazsin. Sonucta Almanya da bir gol atarsan, schalkenin avantaji falan kalmaz, ama sayin terim ne yapiyor. Zaten direncsiz olan Takimi, bir Defans oyuncusunu (Sabri) alarak, bir atak oyuncusu (Umut) sokuyor. Bu degisikligi bir aciklamasi yok.

1-1 den sonra gol yeseydik, 1-2lik skorla Almanyaya elenmis bir vaziyette gitseydik, terim bunu nasil aciklayacakti?? Drogba,Burak,Umut,Amrabat,Kötü Selcuk... Vay Melonun haline dedim icimden...

Uzun Lafin kisasi, bu futbol ve bu teknik hatalara ragmen 1-1 cok iyi skor. Almanya'da mutlaka gol ve goller bulacagimizi düsünüyorum, yeter ki fazla yemeyelim, 1 tane zaten yiyecegiz, o allahin emri.

Ama Terim bu kafayla da ikinci maca cikarsa... Düsünmek bile istemiyorum.

sneijder solda OY-NA-YA-MAZ .. bunu öğrenmiş olduk ,kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz

2.maç için tek forvet arkasında Sneijder oynamalı

selcuk-melo orta saha da tek kalyior... yanlarina acilen yekta veya engin da monte edilmeli

baska anlamadim... Drogba Burak statik oynamadi Tamam.

?

Ama nasil olurda, hizli cevik olan Burak önde kalir... Drogba Sol kanada gecer, mac icinde?

Ben sneijder solda oynar demedim sola hamiti çekicekti hata yaptı.

2. yarı adamlar çok çıkmadı beraberliğe razı gibiydiler sneidjer en azından pas opsiyonu saglıyordu 1 gol yemek haklısın ama 1 gol atmamızda çok şanssızlıgımız

sneijder'i çıkarması bence de hata drogba ve burak ikilisinden biri çıkmalıydı 3 tane tek yönlü oyuncu ile oynamak saçmalık cl'de

Hamit ilk 11 oyuncusu degil diyorum

SAKIN BANA KİMSE SELÇUĞU ÖVMESİN KİMSEDE TARTIŞMA YAPMASIN BEN MAÇIN ORTASINDA FRİKİK ATACAK DİYE Bİ OYUNCUYU GALATASARAY DA OYNATMAM HELE MELO ,HAMİT,SABRİ KONUŞMAMA GEREK YOK:mad:

komiksin bugünün en iyisi selçukla meloydu adamlar tek başına schalkeye direndi ortasahda aynı maçımı izledik

Zeminin drenajında problem kalmadı ama o çimleri kim seçiyosa sanırım bizim ülkemize hiç uygun değil... Kök bile salmamış çim, toprağı tutamamış...

Çimlerde bir sıkıntı yok. Çimler serildikten sonra 1 ay dinlenmesi lazım dinlendirmeyip oturmasını beklemeden 2 gün sonra maç oynatırsan haliyle 2 haftayı bulmaz yerinden çıkması. Bu konuda suç bizim.

ikinci yarıyı izleyemedim heyecandan ama ilk yarıda izlediğim kadarıyla Bastos ve Farfan çok iyi oyuncular ya..

Bu arada kimler kart cezalısı oldu söyleyebilirmisiniz

Jermaine Jones bir sonraki maçta yok

fenerbahceli NTV SPOR bile sniejder sol kanat oynarmı hocam napıorsun sen diyor..simdi dagılın

sneijderi oyundan çıkarınca atağa çıkamadık çnükü ataklar olgunlaşmadı

onun en büyük özelliği gol pası değildir ondan önceki pası atan adamdır

sneijdere bi yer bulması gerek amrabatla olmaz

orada turu geçeriz inanıyorum

Bizde her topu alan maradona gibi gitmeye uğraşıyor hem yoruluyorlar hemde çok kötü futbol çıkıyor ortaya

Ayrıca karalar bağlamaya gerek yok bu defansla 1'de kaldık iyi bence golde zaten hatadan geldi

Geri
Üst Alt