Galatasaray'da en iyi oynayan bana göre tartismasiz Hamit Altintopdur. En kötüsü ise ilginc sekilde Selcuk Inan. Melo da iyilerdendi...
Bugün tam anlamiyla bir Teknik Direktör Faciasi yasanmistir.
Yaptigi degisikliklerin izahi yok.
Amrabat gibi Vasat bile olmayan oyuncuyu oyuna almak, Hamit gibi bu maclarin Adami olan birini cikarmak hangi Akila hizmet ediyor, anlamis degilim. Sneijder gibi birini Sol Kanat'da harcamaya yeminli, bu bu macta bir kez daha kanitlandi.
Amrabat-Sneijder degisikligi Rezalet, Sneijderin oynadigi yer daha da rezalet. Amrabatin olmayan Kalitesi de cabasi.
Hamiti cikarmasi basli basina bir facia...
Ve son degisikligi de pastanin cilegi oldu. Yahu mac 1-1, cok ta kötü bir skor degil. Belli bugün daha fazlasi olmuyor. Iyi oynamiyoruz, neden isini biraz daha garantiye almazsin. Sonucta Almanya da bir gol atarsan, schalkenin avantaji falan kalmaz, ama sayin terim ne yapiyor. Zaten direncsiz olan Takimi, bir Defans oyuncusunu (Sabri) alarak, bir atak oyuncusu (Umut) sokuyor. Bu degisikligi bir aciklamasi yok.
1-1 den sonra gol yeseydik, 1-2lik skorla Almanyaya elenmis bir vaziyette gitseydik, terim bunu nasil aciklayacakti?? Drogba,Burak,Umut,Amrabat,Kötü Selcuk... Vay Melonun haline dedim icimden...
Uzun Lafin kisasi, bu futbol ve bu teknik hatalara ragmen 1-1 cok iyi skor. Almanya'da mutlaka gol ve goller bulacagimizi düsünüyorum, yeter ki fazla yemeyelim, 1 tane zaten yiyecegiz, o allahin emri.
Ama Terim bu kafayla da ikinci maca cikarsa... Düsünmek bile istemiyorum.