ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Almanya'da en az gollü beraberlik alırız. Takıma güveniyorum. Deplasmanda daha iyiyiz.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

.

hala burağa laf eden var.

Neyse kahvehane yorumcuları yine ortaya çıktı, kaçmak lazım

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Burak sağolsun. Burak, Hamit ve Amrabat bu takımdan defedilmeliler. Emre Çolak da buna dahil.

Merak ettiğim şey, Sneijder neden çıktı?

Ne Burağı ya. Yanlış yazdın heralde

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu maç 1-1 bittiyse,Allah'a şükretmeliyiz.

Elden kaçıran biz değil onlar oldu.

Burada da kalite ve takım olma farkı çok net ortaya çıktı.

Son 16'ya kadar; deplasmandaki M.United maçı hariç, top oynamadan buralara kadar geldik.Bu tamamen şahsi fikrim.

Bundesliga ile Süper Lig arasındaki uçurum bu maçta ortaya çok net çıktı.

Fatih Terim yapması gereken herşeyi yaptı.

Burak ve Selçuğu da ayrıca tebrik etmek lazım.Gerçekten canlarını dişlerine taktı ASLANLAR..

Sonuç itibariyle deplasmanda belki oyun kurgusundan ötürü bir şansımız olabilir.

Ama aynı oyun tekrar oynanacaksa düşman başına..

Burak sağolsun. Burak, Hamit ve Amrabat bu takımdan defedilmeliler. Emre Çolak da buna dahil.

Merak ettiğim şey, Sneijder neden çıktı?

Burak mı ? Şakamısınız lan siz basın gidin şurdan sayıcam şimdi alayınıza

Bu forumda Burak'ı en çok eleştiren benimdir yalnız Burak iyi oynadı...

2.Maç ortasahalarındaki en çok koşan jones de yok kart cezalısı..

kanatları kapatıp ortadan delmeliyiz..

he he zor gün dostuyuz diye yalakalık yapmanın lüzümü yok bu takım top oynamıyor defans kötü tamam ama FT yerine lucescu gibi bir adam gelse bu takım şampiyonlar liginden elense bile oynayarak elenirdi ligde en az 12 puan fark olurdu ama siz FTyi savunun bize uefayı aldırdı en iyi TD otoriter falan bla bla bla

bu arkadaş he deyip geçin saçmalamakta nirvanaya ulaştı

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD selçuk melo hamit mükemmel oynadı tamm sen haklısın hatta koy selçuğu barcelonay a oynar melo müthiş futbolcu zaten sabri ise tam bir buldozer oldu mu ?:D:lol:

Sabri oynarsa 2.maç yeniliriz.Sabri oynamazsa turu rahat geçeriz.NET..

Drogba daha tam hazır değil veya fazla yaslanmıs yoksa o kaptıgı topu kesin gol yapardı.

CigaGS ‏@Cigaa1905 Cluj maci idi ve mac gene 1-1 bitmisti ve gene zemin berbatti ve artik tur atlamamiz imkansiz denilmisti ama sonrasi?...umutsuzluga yer yok.

Olay budur ümitsizliğe lüzım yok ...

Gecen seneye göre bu takimda ne degisti gecen senenin onda birini oynamiyoruz...

.

düzeleceğini düşünmüyorum iki kanat'ta rezaletti burak'ın kanatta olup olmamasının farkı yok oynayacaksa forvet oynasın

Ya işte ben skor tahmini bulunmuştm 1-1 diye bellliydi yenemiyeceğimiz kanat yok stoper salak bugun bekler faciaydı ama ben drogbanın burakı oynatmasını çok begendm burak zor golu attı ama kolay golleride kaçırdı 2. maçta inş fatih hoca nın gözü açılır ben özellikle bugun hocanın değişikleri çok saçma geldi umut ben adını duymadım valla

ikinci maç 2-2 biter..

Geri
Üst Alt