ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Adamlar bizi çok iyi analiz etmişler.

Riera'nın tarafının zayıf olduğunu adları gibi biliyorlardı.ve hep oradan yüklendiler.

Selçuğa da kafa kaldırtmadılar.3 kişi çevresinde bitiverdi hep.

ve adamlar bizim 2 katımız koştular.

Buraya kadar gelen takımımızı tebrik ediyorum.

Deplasmanda tur şansımız benim gözümde % 20-30 larda..

Maçtaki tüm pozisyonlar gol olsa,maç 12-5 falan biterdi.

Allah kalemizi korudu..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

maçın özetine baktımda, biz baya gol kaçırmışız aslında.

Sol beklik hicbişey yoktu bugun riera enfes top oynadı

ya ağlıyacam ya ayakta kalan tek adammış ya bi kere topu stoperlerden alıp oyun kurdu mu bi kere bitirici bi pas attı mı?söyle ben mi körüm:o

Asisti yapan selçuktu sanırım körsünüz bir kere attı yani.

NTV SPOR bile terimi elestiriyor

Macı hepimiz izledik

dizilis ve kadro tercihi cok yanlıs

Sniejder sol kanatta oynmaz serbest oynar

Sabri CL nin c sini bile gormemesi lazım

Eboue neden yok

6 Yabancımız kadroda neden yok

Amrabat nerede

Terimi savunan arkadaslar

Burdaki yorumları okuyunca farklı yenildik sanarsın. Ne bekliyordunuz siz? Medyanın gazını aldınız. 4-5 tane atarız dediniz herhalde.

Tek üzüldüğüm nokta Hamit'in yine -müsait pozisyonda- direğe vurması. Atsaydı emin olun maç çok daha farklı olurdu. Hatta belki sizin beklediğiniz o 4 ler bile gelebilirdi.

Deplasmandaki maçtan umutluyum. Artık nasıl oynadıklarını nasıl oynayabileceklerini de biliyoruz. Schalkenin de pek avantaj yakaladığını düşünmüyorum. Artık eskide kaldı o deplasman hikayeleri.

abarttığınız kadar kötü bir skor olduğunu düşünmüyorum fazla üzüyorsunuz kendinizi..

Ayrıca Jermaine Jones artık kart cezalısı ikinci maç yok kaldı ki köprünün altından çok sular akar Schalke her maça abdestsiz çıkıyor Farfan ya da Bastos giderse işleri biter...

Seyirci tüm rezillik top bize gecince bagırıp futbolculara baskı yapıyorlar resmen golü yeyince sustular bidaha ses cıkmadı :mad:

Hakemede bi tesekkür sabrinin posizyonu %100 penaltıydı

Cluj maclari gibi olur :happynew:

jones ta rövanşta yok züper

fatih hoca düzelene kadar böyle..fatih hocaya bu sezon bi haller oldu..

O zaman forumca küfredelim tüm takıma ve fatih hocaya.Hatta maçlarda topluca küfredelim belki fatih hoca eski formunu yakalar.

Ne takım Ne taraftar Ne yönetim olarak iyi degildik bugun

o rakipteki sol bek lavugu neden atamadın lan iskoç etekli

20 gün var ikinci maça tek forvet ve forvet arkası sneijderle çıkarsak 2-2 3-3 biter yada 1-2 2-3 1-3 yeneriz eminim

Bak söylüyorum kardeşim selçuk ile melo topu bir kere stoperlerden alıp oyun kurdumu yoksa oyunu semih dany muslera mı kurdu?bi kere bitirici pas attı mı?(burağa attığı topu sakın söylemeyin burak yoktan var etti?pres yapacam diye sağa sola gittiğinde başarılı olarak döndü mü yoksa mevkisi boş mu kaldı? ben oyunun %99 unda böyle bişey hatırlamıyom hatırlayan varsa güzelce cevap versin:sad007:
Yaa şu Selçuk İnana sallayan insanlar atıp tutuyorsunuz neyini beğenmediniz bir de deseniz adam şunları bunları yapamadı desenize bizde öğrenelim.

Mesela ben Sabriden nefret ettim her topta çalım yedi ilk yarı hiç olumlu hareketi yoktu sadece pas hatası yaptı hiç bir bindirme yapmadığı gibi golüde onun kanadından yedik o pozisyonda hamit o kadar topu sakladı gidip bindirme yapmamasına rağmen geride de yoktu.

ya ağlıyacam ya ayakta kalan tek adammış ya bi kere topu stoperlerden alıp oyun kurdu mu bi kere bitirici bi pas attı mı?söyle ben mi körüm:o

Evet stoperlrden topu alan tek adamımızdı maçı nerenle izledin bi fikrim yok açıkçası ...

Öldürücü pas atmadı ama asisti var bi tane ...

uza şimdi akşam akşam milletin sinirini bozma ...

takımın en kötüsü açık ara selçuk inandı...dany den bile kötüydü maalesef..

Amrabat: Ne kötü ne iyi bir sonuç, maçta önce hoca kesinlikle gol yememeliyiz dedi ama yedik, orda gol atmak zorundayız, işler bize bağlı, hoca savunmaya yardım etmemi Riera'yı rahatlatmamı söyledi oyuna girerken, zemin çok kötüydü GALATASARAY'da herşey harika ama tek kötü olan şey zemin.

Geri
Üst Alt