ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Selçuğu eleştirenler maçı neresiyle izledi acaba kaç tane kritik müdahale yaptı kaç kere drogbaya burağa uzun top attı orta sahada olumlu işler yaptı diğer futbolcular uyurken selçuk sürekli pres halindeydi.

Şu maçta birtek Selçuğu beğendim..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Deplasmanda buradaki gibi 45 dakika çıt çıkarmadan izleyen taraftarımız olmayacak neyse ki.Orada daha kuvvetli bir taraftar desteğiyle eleyebileceğimiz umudunu taşıyorum hala.

Tek forvetle cıksak golü yemezdik kanatlardan acık vermezdik 2. yarı toparladık amrabat girince kanatları zemin çok kötüydü skor iyi bu zemine göre

Selçuğa sallayanları anlamıyorum selçuk olmasa acık ve net soyluyorum yenilirdik.

amrabat amrabatt kurtulamadık amrabat sevdasından

Düşünsenize Amrabat'ın yerinde Bastos'un bizde olduğunu.. şaka gibi..

Hamit biraz dengeli çeksen şu şutları ne olurdu? Hadi 25 30 metreden köklüyorsun da altıpasta daha düzgün bir şut çekemez miydin?

hamit o golü atsa kahraman olabilirdi...

zamanında Fatih Terim efendiyi eleştirdik diye ban yedik şimdi yine banlayın ama şu gerçeği görün FT ego tatmini seven bir adam

Terimi sonuna kadar elestiririm, sabaha kadar hemde. Kimse elestirilemez diye bir kural mi var.

Sen Forumdaki Terimin Avukatlarina kulak asma... Onlar Padisahim Cok Yasa Kafasini yasiyorlar.

2.maçın deplasmanda olması iyi rahat olun..

umudumuzu kaybetmeyelim renktaşlar iyi geceler herkese

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Allah aşkına kimse burda tezahürat yaptıracak amigo futbolcuları övmesin, Kimse de bir insana saçma sapan onu yuceltecek lakablar takmasin. O adamın bana futbolu lazım, tezahüratı tribünler yapıyor zaten.

Abi birde şaşırıyorum bu adamlar bizimle ömür boyu mu sözleşme yapmış anlamıyorum, bir kurtulamadik şunlardan, yerine adam gibi adam alamıyoruz.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak sağolsun. Burak, Hamit ve Amrabat bu takımdan defedilmeliler. Emre Çolak da buna dahil.

Merak ettiğim şey, Sneijder neden çıktı?

Galatasaray'da en iyi oynayan bana göre tartismasiz Hamit Altintopdur. En kötüsü ise ilginc sekilde Selcuk Inan. Melo da iyilerdendi...

Bugün tam anlamiyla bir Teknik Direktör Faciasi yasanmistir.

Yaptigi degisikliklerin izahi yok.

Amrabat gibi Vasat bile olmayan oyuncuyu oyuna almak, Hamit gibi bu maclarin Adami olan birini cikarmak hangi Akila hizmet ediyor, anlamis degilim. Sneijder gibi birini Sol Kanat'da harcamaya yeminli, bu bu macta bir kez daha kanitlandi.

Amrabat-Sneijder degisikligi Rezalet, Sneijderin oynadigi yer daha da rezalet. Amrabatin olmayan Kalitesi de cabasi.

Hamiti cikarmasi basli basina bir facia...

Ve son degisikligi de pastanin cilegi oldu. Yahu mac 1-1, cok ta kötü bir skor degil. Belli bugün daha fazlasi olmuyor. Iyi oynamiyoruz, neden isini biraz daha garantiye almazsin. Sonucta Almanya da bir gol atarsan, schalkenin avantaji falan kalmaz, ama sayin terim ne yapiyor. Zaten direncsiz olan Takimi, bir Defans oyuncusunu (Sabri) alarak, bir atak oyuncusu (Umut) sokuyor. Bu degisikligi bir aciklamasi yok.

1-1 den sonra gol yeseydik, 1-2lik skorla Almanyaya elenmis bir vaziyette gitseydik, terim bunu nasil aciklayacakti?? Drogba,Burak,Umut,Amrabat,Kötü Selcuk... Vay Melonun haline dedim icimden...

Uzun Lafin kisasi, bu futbol ve bu teknik hatalara ragmen 1-1 cok iyi skor. Almanya'da mutlaka gol ve goller bulacagimizi düsünüyorum, yeter ki fazla yemeyelim, 1 tane zaten yiyecegiz, o allahin emri.

Ama Terim bu kafayla da ikinci maca cikarsa... Düsünmek bile istemiyorum.

Blodlu kısımdan sonrasını okumadım. Başka maçımı izlediniz.

sneijder'i çıkarması bence de hata drogba ve burak ikilisinden biri çıkmalıydı 3 tane tek yönlü oyuncu ile oynamak saçmalık cl'de

:b5:

Valla ben olsam sola hamiti çekerdim sabri/eboue değişikliği yapardım al sana tamamdır takım böyle 2. yarı daha iyi oynardı o zaman burakda sözde kanat 4-2-3-1 versiyonnda oynardık ne güzel

FIFA 13'te sırf Pace üzerine takım kurup maç boyu yalnızca kanattan oynayıp da uyuz ederler ya insanı, Schalke de öyle uyuz bir takım. Almanya'da bizi çantada keklik görün siz, görün bakalım ne olacak. Rövanş maçı çok daha rahat geçecek. Ne rezalet bir saha, ne sebebi olmayan saçma bir telaş olacak en azından. Deplasmanda mental anlamda daha iyi olacağız.

Geri
Üst Alt