ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

tek bilen benim demiyorum eğer ona asist diyen futbol izlemeyi bıraksın diyorum o golü burak yoktan var etti:yenieek:
Ama lütfen ya artık yeter. Tamam tek bilen sensin futbolu. Selçuk topçu filan değil. Çöp o çöp.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Bu arada hakem tam bir şerefsizdi..

İki transfer yaptık diye takımı taş gibi bir Alman takımı karşısında favori gösteren adamın aklına şaşarım. Basın verdi gazı, bir çok Galatasaray taraftarı da yedi bunu. Amaçları Galatasaray'ın elenmesi durumunda bizi başarısız gibi gösterip, takımı yıpratmak ve bakıyorum da adamlar istediklerini başarmış.

Fatih Terim'i eleştirin, oyuncuları eleştirin, bir çok taraftar kızgın biliyorum ama hemen her şeyi kestirip atmayın. Takım CL'de son 16'ya kalmış, bir beraberlikle yakıp yıkıyorsunuz ortalığı. Daha 2 sene önce bu dönemlerde "Kümede kal Galatasaray" diyordu Anadolu tribünleri. Hemen her şeyin müthiş olmasını, dev bir takım olmamızı beklemeyin. Yavaş yavaş olacak. Bu takımın savunması kötü, herkes görüyor bunu. Önümüzdeki sene daha iyi transferlerle daha iddialı olacağız. Sadece biraz sabredelim.

Ayrıca daha kaybedilmiş bir şey yok. Ne olur basının gazına gelmeyin.

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Arkadaslar bu mac bitti.takimi, ve oyunu begensekte begenmesekte bitti.hamitin sutu herzamnki gibi direge vurmasa gol olsa bayram havasi esiyor olurdu.simdi dahada fazla destek zamani.onumuzdeki lig maclarinada cl rovansinada bu oyuncularimiz ve yine hocamiz cikacak.sen ben sirtimizi donemeyiz.olmaz Galatasaray taraftarina yakismaz.mac oynanirken kizdik küfrettik o oldu bu oldu o iyidi bu kotudu ama bitti. Hersey o an da kaldi. Bu açidan bakmakta fayda var.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilemiyorum elenebiliriz belki de ben umutluyum ama

sneijder önünde drogba çok can yakacak bunu bilir bunu söylerim.

BURAYI OKUYAN KUŞLAR KEŞKE YARIN SİZLE MAÇIMIZ OLSA O KADAR İSTERİM Kİ

hocanın tercihleri çok kötüydü. ws solda oynayamaz: hem ofansif etkinliği azalır, hem de takım savunması zaaf gösterir.

ayrıca ikinci yarıda drogba yerine amrabatı alıp 4231'e dönmesi gerekirdi.

Eze Eze Gecicez Schalkeyi,BakIn Görün.

Bak söylüyorum kardeşim selçuk ile melo topu bir kere stoperlerden alıp oyun kurdumu yoksa oyunu semih dany muslera mı kurdu?bi kere bitirici pas attı mı?(burağa attığı topu sakın söylemeyin burak yoktan var etti?pres yapacam diye sağa sola gittiğinde başarılı olarak döndü mü yoksa mevkisi boş mu kaldı? ben oyunun %99 unda böyle bişey hatırlamıyom hatırlayan varsa güzelce cevap versin:sad007:

Selçuk tek başına baskı yaptı diyorum farkındaysanız 5 e 2 top çalışması yapıldığında ne oluyor ortadaki adamları döndürüyor o 5 kişi selçuk içinde aynısı oldu.

takımın boyu çok uzundu selçuk ortada tek başına hem sol beke hem sağ beke yardım etti daha ne yapsın ?

Her top ondan takıma dağıtıldı 2. yarı adama ne zaman top gelse kaç tane rakip vardı başında ?

Ayrıca fizik olarakta yıkılmadı neredeyse hiç ikili mücadelelerde düştüğünde de zaten faul aldı.

Bunlardan hangisini yapmadı bu adam ? Bakın rakip takım halinde orta sahada alan daralttı pasla çıktılar her pozisyonda tek tek deli gibi pas yaptılar kanatlara açtılar oyunu biz takım olarak bunu yapabildik mi ? Selçuk sabriye pas atıyor sabri güm ileri vuruyor semih dany zaten ne yapsın çocuklar tarz olarak oyun kurabilen adamlar değil bam güm vuruyorlar. İleriye kaç kez bağırdı izlediniz mi gelin pas isteyin diye ?

Forumda bayağı kuş varmış ya.:b5:

Bir maç ile sezon sonu Fatih hoca gitsin diyenler var.Allah akıl fikir versin.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Schalke hocası: Bugün çok iyi oynadık, bu performanstan çok çok memnunum, kafamızdaki herşeyi sahaya yansıttık, deplasmanda gol atarak yenilmemek çok önemli bir avantaj

Futbolculara o kadar laf sokan var ki.Siz medyanın gazına gelip kendinizi favori gören , Schalkeye de 5 atarım diyenlerdensiniz buna eminim .

Futbolcular elinden geleni yaptı, çok basit ve net.

Ben aldığımız skordan umutluyum.Umudunuz tükenmesin renktaşlar.

Son olarak maç D-smarttaydı. Yanlışlıkla başka maçı izleyenler var.Selçuk'a ,Burak'a laf edenlerin bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum.Aramızda kuşlar var ama kimse bilmiyor kim olduklarını.

adamlar CL de namaglup sahamızdanda oyle cıktılar...O psikolojiyle cıkıolar maca...Adamlar kazanmak icin deil onurları icin cıkıyorlar maca kaybetmemek icin bugunde boyle oldu..boylesi takımı yenmek cok zor...tur cok zor

UEFA kupasını namaglup aldıgımızı unutma...Terim turu hediye etti

Bence Schalke için tur şansı daha zor kendi evinde daha iyi oynayan bir takım değil...

Bunca fırsat yakaladılar değerlendireceklerdi şimdi kendi evlerinde yedikleri her golde diken üstü olacaklar..

Karşılıklı gol olur rövanşta onu da söyliyim..

648438_Galatasaray_SK.jpg

İnşallah bir sonraki maça böyle çıkarız umutsuzluğa lüzum yok gruplarda da herşey kötü başlamıştı ama sonu iyi bitti yine başarırız :yenieek:

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Selcuk

Burak/Hamit Sneijder Amrabat/Engin

Drogba

Hoca 2.mac icin bu kadroyu yaz bi kenara mümkünsede sahaya sür yoksa kendi sonunu hazirlarsin maceraya gerek yok egolarinida bi kenara at artik... Kimse Galatasaray´dan büyük degildir...!!!

sabrinin pozisyonunun penaltıyla alakası yok.

ben bişey demiyorum ya selçuk ortasahada yalnız kalmış melo ve selçuğu eleştiriyorum 2 saattir adam yalnız kalmış o yüzden oyun kuramadı diyo ne desek boş böyle taraftarlar anca 20 gol yedikten sonra akıllanırlar:SS:

Deminden beri Selçuğa demediğini bırakmadın yok frikik için takımda duruyormuş yok topçu değilmiş yok şuymuş yok buymuş şimdide meloyla birlikte eleştiriyorum diyosun asıl senin gibi taraftarlar akıllanmaz size mustafa sarp barış özbek falan müstehak yarın git fenerinin maçını izle emreyi falan alkışla

Futbolculara o kadar laf sokan var ki.Siz medyanın gazına gelip kendinizi favori gören , Schalkeye de 5 atarım diyenlerdensiniz buna eminim .

Futbolcular elinden geleni yaptı, çok basit ve net.

Ben aldığımız skordan umutluyum.Umudunuz tükenmesin renktaşlar.

Son olarak maç D-smarttaydı. Yanlışlıkla başka maçı izleyenler var.Selçuk'a ,Burak'a laf edenlerin bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum.Aramızda kuşlar var ama kimse bilmiyor kim olduklarını.

Futbolculara bir şey diyen yok,(Dany,Hamit hariç).Fatih Terim suçlu.

schalke sakin kısa paslarla çıkıyor.. biz yırtınıyoruz deli danalar gibi koşuyoruz düşünmeden

Geri
Üst Alt