ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Forumda bayağı kuş varmış ya.:b5:

Bir maç ile sezon sonu Fatih hoca gitsin diyenler var.Allah akıl fikir versin.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

3-5 bin mesaj atıp kuş olanlar var .Fatih Terime laf söyleyenler var.Siz gidin kafesinizde ötün kuş bozuntuları

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

O ikiye iki geldikleri pozisyonda Riera neden adamı indirmedi. Sarı kart alırdı ama o kadar açık bir pozisyon olmazdı ve gol yemezdik.

suandaki kadromuz iki ucu b.klu degnek gibi o yuzden taraftarda hocada karar vemiş degil nasıl oynaması gerektigine:o bizi sıkıntıya düşüren nokta bu

İki transfer yaptık diye takımı taş gibi bir Alman takımı karşısında favori gösteren adamın aklına şaşarım. Basın verdi gazı, bir çok Galatasaray taraftarı da yedi bunu. Amaçları Galatasaray'ın elenmesi durumunda bizi başarısız gibi gösterip, takımı yıpratmak ve bakıyorum da adamlar istediklerini başarmış.

Fatih Terim'i eleştirin, oyuncuları eleştirin, bir çok taraftar kızgın biliyorum ama hemen her şeyi kestirip atmayın. Takım CL'de son 16'ya kalmış, bir beraberlikle yakıp yıkıyorsunuz ortalığı. Daha 2 sene önce bu dönemlerde "Kümede kal Galatasaray" diyordu Anadolu tribünleri. Hemen her şeyin müthiş olmasını, dev bir takım olmamızı beklemeyin. Yavaş yavaş olacak. Bu takımın savunması kötü, herkes görüyor bunu. Önümüzdeki sene daha iyi transferlerle daha iddialı olacağız. Sadece biraz sabredelim.

Ayrıca daha kaybedilmiş bir şey yok. Ne olur basının gazına gelmeyin.

:007: :yenieek:

Hadi kötü oynadık, kadro kötüydü, taktik zaten sıfırdı. İyide bu stadtaki seyirciye ne oldu? Uyudu hepsi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

saha cok kotuydu

he canım tamam ortamı germeye geldim ben cevap veremeyince ortaya bişeyler atmayı ne kadar seviyosunuz?

selçukla melodan daha iyi oyuncumuz varsa söle fatih hocaya oynatın o zaman ortashda bi laf var bilirmisin sen ne söyleren söyle söylediğin karşındakinin anladığı kadardır o yüzden bu yazdıklarımı anlıayck kapasite yok sende

Hakeme de değinmeden geçmeyeyim. Felaket bir yönetim gösterdi ve tüm taktir haklarını Schalke'den yana kullandı. Schalke'nin sarılarını atladı, benzer pozisyonlarda bizim oyuncularımıza gösterdi. Yeter artık, ırkçı ve yancı hakem istemiyoruz.(Schalke'li 2. oyuncunun ikinci sarıdan atılması lazımdı. Net.)

O ikiye iki geldikleri pozisyonda Riera neden adamı indirmedi. Sarı kart alırdı ama o kadar açık bir pozisyon olmazdı ve gol yemezdik.

Ceza sınırındaydı orda asıl yapması gereken semihti ya düşürücekti yada topun önüne kayıcaktı kaysa yine gitse top eyvallah ama kayması gerekirdi

Fatih hoca yuzunden elenecegiz

hic akilli fikirleri kalmamis malesef

sabri oynar

wesley sol kanat (:SS:)

hoca bari wesley e 10 numarada oynat, sola al amrabat i sag tarafa da eboue iste

hamit i cikarttin diyelim eboue icin, sabri sag orta ne demek?? adam calim atmaz, ortalarini konusmaya gerek yok malum japonlar bile biliyor orta lari olmadigini

sonra bakti sabri ile olmuyor gitti umut u aldi oraya

hata ustune hata

boyle rezalet futbola ancak bu yakisir

Forumda bayağı kuş varmış ya.:b5:

Bir maç ile sezon sonu Fatih hoca gitsin diyenler var.Allah akıl fikir versin.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Hocam anlatamazsın onlara, selçuk u bir sonraki maçta gözüm kapalı yazarım adamlar hala yekta diyor.Hatta dediğin gibi bazısı fatih hocayı gönderiyor.

Nankörlük kötü şey..

sen ona asist diyosan futbol izlemeyi bırak burak topu yoktan var etti!

Ona benim veya sizin asist demeniz bir şeyi ifade etmiyor futbol normlarına göre o top selçuğa asist yazılacak bilmem biliyor musunuz ?

Yani tufan beye göre ayrı gol kralı asist kralı yapılmıyor futbolda.

İki transfer yaptık diye takımı taş gibi bir Alman takımı karşısında favori gösteren adamın aklına şaşarım. Basın verdi gazı, bir çok Galatasaray taraftarı da yedi bunu. Amaçları Galatasaray'ın elenmesi durumunda bizi başarısız gibi gösterip, takımı yıpratmak ve bakıyorum da adamlar istediklerini başarmış.

Fatih Terim'i eleştirin, oyuncuları eleştirin, bir çok taraftar kızgın biliyorum ama hemen her şeyi kestirip atmayın. Takım CL'de son 16'ya kalmış, bir beraberlikle yakıp yıkıyorsunuz ortalığı. Daha 2 sene önce bu dönemlerde "Kümede kal Galatasaray" diyordu Anadolu tribünleri. Hemen her şeyin müthiş olmasını, dev bir takım olmamızı beklemeyin. Yavaş yavaş olacak. Bu takımın savunması kötü, herkes görüyor bunu. Önümüzdeki sene daha iyi transferlerle daha iddialı olacağız. Sadece biraz sabredelim.

Ayrıca daha kaybedilmiş bir şey yok. Ne olur basının gazına gelmeyin.

:tiphat:

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | İkinci Yarı | 20 Şubat

ilaki telefon acicaiklar, yok efendim GS napdi, taraftar niye susdu...

sanki ben oynadim, sanki ben statdaydim...

50 defa dedik dany bu takımın stoperi olamaz olamaz olamaz. adam canlı bomba bugün yine patladı. ayrıca yönetime yazıklar olsun bi zemin yapamadılar kendi sahamızda kendi ayağımıza sıktık resmen.

bu arada taraftarlar inanılmaz kötüydü.

adamlar CL de namaglup sahamızdanda oyle cıktılar...O psikolojiyle cıkıolar maca...Adamlar kazanmak icin deil onurları icin cıkıyorlar maca kaybetmemek icin bugunde boyle oldu..boylesi takımı yenmek cok zor...tur cok zor

UEFA kupasını namaglup aldıgımızı unutma...Terim turu hediye etti

Maçın üzüntüsüyle böyle kanı oluşmuş olabilir benim inancım hiç azalmadı orada yenmemiz işten değil biz deplasmanda kötü değiliz.

Taş gibi bir alman takımı derken?

Geri
Üst Alt