ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Hakeme de değinmeden geçmeyeyim. Felaket bir yönetim gösterdi ve tüm taktir haklarını Schalke'den yana kullandı. Schalke'nin sarılarını atladı, benzer pozisyonlarda bizim oyuncularımıza gösterdi. Yeter artık, ırkçı ve yancı hakem istemiyoruz.(Schalke'li 2. oyuncunun ikinci sarıdan atılması lazımdı. Net.)

Yok artık aleyhimize net olan bir penaltıyı es geçti objektif olalım lütfen..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Farkında mısınız bilmiyorum ama Schalke bizden fena tırsmış. İy 1-1 olduktan sonra 2. yarı aynı oyunu oynasalar idi 2-3 daha atarlardı ve turu bitirirlerdi. Fakat 55. dk dan sonra geriye çekilip 1-1 i korudular.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Devre | 20 Şubat

ben öyle düşünmüyorum. keşke arsenal gelseydi daha rahat yenerdik.
Demek istediğini anladım ancak bu defans hattıyla cacık olmaz. Ayrıca bu zeminin sorumluları içeride oynayacağımız ve avantaj diye bahsettiğimiz lig maçlarıyla şampiyonluğuda riske atıyorlar bu iyi biline.

öncelikle iftira atma adam gibi konuş futboldan anlamadiğin yok bari susmasini bil selçukmuş meloymuş avrupada kimse almaz bu adamlari
deminden beri selçuğa demediğini bırakmadın yok frikik için takımda duruyormuş yok topçu değilmiş yok şuymuş yok buymuş şimdide meloyla birlikte eleştiriyorum diyosun asıl senin gibi taraftarlar akıllanmaz size mustafa sarp barış özbek falan müstehak yarın git fenerinin maçını izle emreyi falan alkışla

4-4-2 sistemini peste bile yapmıyoruz biz

Maca yetiseyim diye sinavdan erken kactim bide radara yakalandim.. tam b.ktan bir aksam :sad007:

Gol yeme alışkanlığımız devam ediyor kaldı ki bu akşam Muslera çok iyiydi. Hele yan toplarda çıkması beni şaşırttı. Zeminde zemin ama Melo vasatlarda iken ve hiç top kapamazken, rakip defansının da baskı altında hata yaptığını da görmüşken Umut'u daha önce alıp etkimizi gösterebilirdik. Bence Sneijder değişikliği iyi oldu ama keşke amrbata ile başlayıp Senijder 'ı sonradan alsaydık. Tam bize uygun olan yine son dakikaya bıraktık. Rakibin eksiklere rağmen baskısını isteğini gördük. Önlemleri alıp rövanşı almak lazım

O ikiye iki geldikleri pozisyonda Riera neden adamı indirmedi. Sarı kart alırdı ama o kadar açık bir pozisyon olmazdı ve gol yemezdik.

Cezali Duruma düsmek istemedi sanirim, sonucta bir rövansta var ve golde olmayabilirdi. Takim olarak 1-0 öndeyken 45de nasil böyle bir pozisyon veriyoruz, onu sorgulamamiz lazim önce.

Allahtan 2. Yari Amrabati soktu Sneijderin yerinede Defans yine birazcik toparlandi.

Sneijder kesinlikle ya 10 Numara oynamali, yada oynamamali.

melo takımın en iyi oyuncusuydu onsuz bir orta saha düşünemiyorum bir tane daha defansta melo olsa yada meloyu dany yerine koysak çok iyi olurdu.

Aklımda kalan 2 3 pozisyon var,selçuk varını yogunu koyup deparı koyuyor koşuyor,melo sadece yürüyordu,dikkat etmemişsin pek galiba.Selçuk vasattı,iyi mücadele etti çok koştu ama eski selçuk yoktu bugun sahada.Hamit saç baş yoldurdu.Dany güven vermedi.Drogba hazır değil,90 dakika nasıl sahada kaldı hayretler içindeyim.

Fatih Terimi eleştirebileceğim iki konu var,sneijderi solda oynatması ve drogbayı oynatma mecburiyeti hissetmesi.Bu da takımın kafasını karıştırdı,sahada bir sistem karmaşası vardı ,kim nerde oynayacagını bilmiyordu sanki.

Zeminde felaket durumda bu arada,sorumlusu kim yapanlarmı yoksa erkenden stadı açan yönetimmi bir açıklama yapılması lazım.

Bu kadro elimde olsa bende aynı kadro ile çıkardım. Sneijder ve Drogba geldi diye Burak'ı kesmem.ya 3 ünü birlikte oynatırım yada bu riski alırım.

Schalke takımına karşı tutmadı.İkinci maçta Schlkeye uygun kadro ile çıkarız.Bundan eminim .Tur da bizim olacak

Maçtan sonra herkes profesör kesilir hocam.. Herkes iyi kadro dedi sadece Sabri -Eboue olabilirdi ki Eboue'yi de gördük sabri yine daha süratli Bastos'a pek iş yaptırmadı,arkaya atılan toplarda Eboue'yi rahat geçerdi süratiyle..

hala hamitin o kaçırdığı goldeyim...2-0 olsa işler değişirmiydi ki..

fatih hoca böyle bi maçta yeni şeyler icat etmeye çalışarak çok büyük bi hata yapmıştır. sneijder forvet arkası oynasaydı bumaç drogba en az 2 gol yazardı. drogba maç boyunca burağa çalıştı ama drogbaya asist yapan yoktu.

Rahat olun beyler Barcelona'yı düşünün herifler 2-0 yenildiler ama rövanşta acımazlar bence :D

barca elendi papas bile kurtaramaz onlari artik

Forza Milan!

Rövanş 2-2 biter bence..

Schalke 2-1 öndeyken son dakika golü yer elenir.

umut hamlesi gereksizdi bence. sol tarafimiz resmen koridordu :(

1. Zemin :SS: no comment. agir küfür

2. Hamit iyi cocuk, temiz kalbli, mücadele ediyor. ama taaa schalke zamaninda diyorumki. bu hamit kafasi ve ayaklari cok yavas, herseyi deniyor, ama yapamiyor, hamit sag acik hic ama hic olmaz. idare etmek lazim bu sezon. bence terim engini 3 hafta hazirlasin hamitin yerinde oynasin

3. burak fotbulcu olarak hic sevmem, ama bugün cok iyi oynadi, bir isik var

4. amrabata cok küfür etim, Galatasarayin topcusu olamasin

5. sabri iyi hos, kaptan felan ama söylemeye gerek yok. eboue herzaman banko oynamsi lazim hemde SLde

6. sneijder sol acik?:rolleyes:

7. ümidim var. deplasmanda bence daha iyiyiz. ders alip defansta daha iyi isler yapmamiz lazim.

8. kusura bakmayin, türkcem bozukdur:sad007:

442 ile şampiyon olduk. önemli olan eldeki oyuncuların sisteme uygun olup olmadığı. şu anki kadro uygun değil.

turkiyede sampiyon olduk Premier League veya Bundesliga da degil

ben ümitsiz değilim , bence turu geçeceğiz

beni endişelendiren sneijder'in solda oynatılması.. Umarım artık kendi mevkiisinde oynar

Aynen öyle bence orda kesinlikle gol buluruz ve bi şekilde turu geçeriz İnşallah çok korkum yok ...

Benimde asıl korkum senin gibi Sneijder'in mevkisinde oynamaması ... Hamit çok kötüydü demiyorum ama hocanın Hamit ısrarını anlayamıyorum ... Elimizdeki kadro Hamit'siz daha efektif oynayabilcek düzeyde İnşallah hoca ısarını sürdürmez ....

Geri
Üst Alt