ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Kanatlara DIKKAT

Ulan su Bastos'u seneye alamadilar mi ?

Farfan + Bastos :sad007:

Neyse fazla stres yapmayalim.

Insallah fark atariz ya:D

Schalke'nin Rövans Mac'ina giderim, stat benim evden 65 Kilometre :trollface:

az önce kendi kendime drogbanın gol atıp yere yatıp taraftara doğru kayışını hayal ettimde :D

Kanatlara DIKKAT

Ulan su Bastos'u seneye alamadilar mi ?

Farfan + Bastos :sad007:

Neyse fazla stres yapmayalim.

Şuan Schalke 04'ün ümit bağladığı tek oyuncu konumunda ßastos. Forumda bastosu Bizim takımın sol bekine yazanlar vardı kardeşim :) Schalkenin sol tarafı çok etkili. Sol bekleride çok formda. Fuchs'du ismi yanlış hatırlamıyorsam. Sağ kanattada Farfan var. TT Arenada bize karşı kontra atak futbolu oynayacaklar. ve mümkün olduğu kadar kanatlara yüklenecekler. Eğer Hamit - eboue ikilisi uyum sorununu aşmışsa ve Hamit yardım ederse Sol kanatları sıkıntı olmaz bizim için. Fuchs'u çıkarmamamız lazım. Sol tarafımıza gelirsek, Rierayı geçmeyeni dövüyorlar. Özellikle son dönem çok leş. Açıkcası sol bekte sabriyi görürsem (Hızından ötürü) Şaşırmam.. Kanatları iyi kapatırsak bu maçı alırız. Umarım Akhisar maçındaki gibi 4-3-1-2 gibi kanatsız bir şablonla çıkmayız. 4-2-3-1 bu maç için doğru şablondur.

Hamit-sneijder-amrabat

--------drogba-----------

Böyle başlayalım 2-0 alırız. Burak oynatmak için turu heba edemeyiz. Yedek çıksın skora göre mutlaka girecektir oyuna.

yatcaz kalkcaz schalke'ye .... :asd:

bastos da acayip yerlesti schalke takimina...

son macta 2 gol birden atti..

ona cok dikkat etmeliyiz...

umarim sabri yerine eboue oynar !

arkadaş bu sene nasıl bir sene yahu. trasnfer-şpl gruptan çıkmak- istikrar olursa ligte puan farkı ile son haftalara rahat veya şampiyon girme..

acayip heycanlıyım.. rakibi küçümsedeğimden değil ama takımda futbolcuların hepsi bilenmiş durumda hem takım-hem kendileri için dönüm noktası belkide.

ilk maç iyi ki burada, gerçi orda da olsa farketmezdi taraftar heryerde...

kadro şu bu yazmıyorum. önemli olan kim çıkarsa çıksın mücadele-disiplin-oyunu her saniye yaşamak.. videolerda söylendiği gibi kendimize-takıma-arkadaşlarına inanmak. rakip kim olursa olsun farketmez.

zaman geçmiyorrr yahu...

arkadaş bu sene nasıl bir sene yahu. trasnfer-şpl gruptan çıkmak- istikrar olursa ligte puan farkı ile son haftalara rahat veya şampiyon girme..

acayip heycanlıyım.. rakibi küçümsedeğimden değil ama takımda futbolcuların hepsi bilenmiş durumda hem takım-hem kendileri için dönüm noktası belkide.

ilk maç iyi ki burada, gerçi orda da olsa farketmezdi taraftar heryerde...

kadro şu bu yazmıyorum. önemli olan kim çıkarsa çıksın mücadele-disiplin-oyunu her saniye yaşamak.. videolerda söylendiği gibi kendimize-takıma-arkadaşlarına inanmak. rakip kim olursa olsun farketmez.

zaman geçmiyorrr yahu...

Shalke'yi geçip, gelen takımı da elersek İnşallah, sen curcunayı o zaman gör Murat..

Oooooooooooo havaya havaya elller eller havaya.........

ssssstttttttttt 1111111111 22222222222 33333333333 ............

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Almanlar yine uçmaya başlamış. Harbiden iki galibiyet bekleyen var. Santraforlari yok ama favori onlarmis diye gösteren cok alman var yenmeliyiz !!!!!

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Shalke'yi geçip, gelen takımı da elersek İnşallah, sen curcunayı o zaman gör Murat..

bu maç o yüzden önemli işte, heycan-sevinç mutluluk.

herşey açısından dönüm noktası bence. ligte-avrupada...

hee kaybedersekk kötü değil bunu söylüyorum. iyi ve daha iyi olmak için bu maç ve tur çok önemli.

şunu herkes biliyor ve söylüyor. galibiyet serisi ve iyi futbol gelir ise biz değil onlar düşünsün...

bu maçı alır ve ligte kayıpsız rövenş maçına kadar gidersek yarı finali buraya yazarım..

her zaman biz böyleyiz. eğer bir şeyler rayına oturursa bu heycan-gurur vagonun önünde kimse duramaz. sadece hava-güven-heycan yakalamak..

az kaldı az çok heycanlıyım...

ben gerçekten fatih hocaya inanıyorum.final tarzı maçlarda hep alnının akıyla ayrılmıştır.inşallah shalke sınavlarını da iyi atlatırız.

Fatih hoca nasıl bir kadroyla çıkacak çok merak ediyorum. Hiç sabit 11miz yok bizim iyi birşey mi kötü birşey mi bilemiyorum valla :)

Geri
Üst Alt