ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Melo ve eboue muhakkak oynamalı.

ben maça çok iyi başlıyacağımızı düşünüyorum eğer o baskı sayesinde golüde bulursak maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum bu sene önemli dediğimiz maçları tam konsantrasyonla oynadık baskılı ve kalemizde fazla pozisyon vermeden bitirdik bu maçlarda sadece tek sıkıntımız baskıyla birlikte aynı oranda pozisyona girememekti bunuda drogba sayesinde aşacağımıza inanıyorum benim tek korkum hiç olmadık yerde defansın yapacağı hatalar danyle semih hayatının maçlarını oynarlar umarım

Ülke olarak, herşeyi son güne,son ana ve zora soktuktan sonra halletmeyi seven bir toplumuz.Bu yüzden ilk maç sıkıntılı olur.Ama ikincisinde turu geçen taraf oluruz.

Arena Hazirlaniyor.

jf6kmlyo.jpg

Alıntıdır: Murat ‏@MuratBerber

Eğer ayağımız yere basarsa ve herkes elinden gelenin bir fazlasını yaparsa (Tribunler dahil) kazanabileceğimiz maç.

Hatta belki direk ilk maçtan istediğimizi bile alabiliriz.

Ama unutulmaması gereken bir şey var o da; bir Alman takımıyla oynadığımız.

Kendi sahamızda Alman takımlarına karşı oynadığımız son 5 maç şu şekilde;

Galatasaray 0 - B.Dortmund 1

Galatasaray 2 - Hertha Berlin 2

Galatasaray 0 - B.Dortmund 0

Galatasaray 0 - Leverkusen 0

Galatasaray 2 - Hamburg 3

Beklentim de bu yönde benim,içerdeki maç yenemeyiz,büyük ihtimal berabere biter,deplasmanda yenip turlarız.

arkadaslar, schalke takimi bugün istanbul'a tam ne zaman gelecek?

cünkü onarin basin toplantisi saat 19:00 (TSI) olacek.

çok zor maç olacak.schalke her ne kadar ligde kötü gitsede şampiyonlar liginde guruptan 1. çıktılar ve bu adamların elinde sadece şampiyonlar ligi kaldı yani tek kulvarda gibi adamlar resmen sadece şampiyonlar ligini düşünüyorlar.

Grup maçlarında yanılmıyorsam 5 topumuz direğe çarpmış.

melo kesinlikle oynamalı. melosuz orta saha yol geçen hanı

gol yemememiz mucize. ben duran toptan 1 veya 2 gol yeriz diye düşünüyorum. mesele bizim kaç gol atacağımız. eğer drogba ve sneijder transferi olmasaydı bu maçı tahminen 2-0 yada 2-1 kaybederdik. şu an ise goller atacağımıza inanıyorum. benim tahminim 2-2 berabere yada 3-2 galibiyet.

[h=1]Farfan'dan Galatasaray'a gözdağı[/h][h=2]Schalke 04'dün yıldızı Farfan'dan Galatasaray'a yarın oynanacak maç öncesi gözdağı geldi.[/h]

Golcü futbolcu Schalke'nin kötü gidişatına bir Galatasaray galibiyetinin iyi geleceğini söyledi.

Farfan, Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar ligi maçı öncesi yaptığı açıklamada, Takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ancak bunu aşmanın yonunun Galatasaray'ı elemek olduğunu belirtti. Perulu yıldız, Schalke 04'ün elinde Galatasaray'a zarar vermek için yeterli silahlarının olduğunun altını çizerek, "İstanbul'da onlara karşı oyanamak tabi ki kolay olmayacak ama biz galibiyete inandık zor da olsa bunu başaracak güçteyiz" dedi.

gelecek sene direk iki takimin Sl katilmasi icin Galatasarayin SL kupasini kazanmasi lazim.

Geri
Üst Alt