ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Gözüme uyku girmiyor. Yarın olsun artık. Çempins lig müziği... Yıldızlar....

drogba + burak oynarsa -sadece bu maç için değil genel olarak- burak çok gol atacaktır..

bu aksamda birlikte oynarlarsa drogba yerine burak ın gol atacagını düşünüyorum

Cogu taraftarimiz ucmus, hayal görüyo ne yazikki.

Emin olun favori degiliz.

Almanyada yasayan, ve Bundesligayi cok yakindan takip eden biri olarak, hemde yillardir, diyorum ki Schalke bizden bi adim önde.

Taktiksel ve tecrübe, zeka olarak teknik anlayis olarak da bu maca bizden iyi hazirlandilar.

Fazla ucmayin renktaslarim, hayal kirikligina ugramayalim sonra.

Bi yandan da bi his diyor ki ama, futbolcularimiz mac seciyor, büyük ve özel maclarda farkli oynuyolar.

Hayirlisi diyelim. Insallah gömeriz Almanlari Arenaya!

Hocam bende almanya'da yasiyorum+bundesliga'yi takip ediyorum.

bundesliga'da son 10 mac kac yenilgi, beraberlik, aldi Schalke?

Schalke hem sportif acididan iyi durmda degil+takim'da bi belirsizlik var. psikolojik olarak bitmis bi takim.

Ha sampiyonlar liginde farkli olabililer... ama yinede yenebilecek güzdeyiz onlari.

bu ara yanlis anlasilmasin, tabiki schalke yi kücük görmek yanlisdir..bi bakarsin, 2:0 geriye düsersen, ne oldunu anlamazsin.

Ama yinede GS bi adim önde. ve Yekta, Sabri bile oynasa, en kötü beraberlik aliriz diyorum.

Tam sen balkonda ipi boynuna dolamisken, oturma odanizin televizyonunda"Sabri vurdu direkten dondu, tamamlayan Yekta ve gooooool" diye ses gelirse ve sen ipi coktan boynuna dolamis ve geri donme sansin hic yoksa ama hala yasiyor olursan nasil hissedersin? Bir kac saniye sonra gidicisin ve Galatasaray gol atiyor. Gozlerin acik giderdin herhalde.

Biz sol bekte Ahmet Yildirim'la, Hagi'siz Hertha'ya deplasmanda 4 cakip gelmisiz. Sabri ve Yekta ile Schalke'yi mi eleyemiycez:yenieek:

Eger öyle birsey olursa buraya ciplak fotomu yükleyecem.

Üstelik elimde "Ben T*pum" diye bi yaziyla.

Olmazsa da sen hayal görmeyi brakacaksin ve dogrulari görmeye baslayacaksin oldumu renktasim?

Sabri, Yekta, Hakan Balta bunlar ikinci ligde zor oynar. Schalke gibi takimin karsisinda hele bunlar gülünc duruma düser.

Sabri 10 yil sonra Antalyaya karsi bi mac iyi oynadi diye adami naptilar. O yüzden bizim ülkemiz ve ülke futbolumuz ilerlemiyo, ve ilerlemeyecek bu gidisle.

Beyler lütfen boy abdestlerimizi ihmal etmeyelim :b5:

Olmazsa da sen hayal görmeyi brakacaksin ve dogrulari görmeye baslayacaksin oldumu renktasim?

Sabri, Yekta, Hakan Balta bunlar ikinci ligde zor oynar. Schalke gibi takimin karsisinda hele bunlar gülünc duruma düser.

Sabri 10 yil sonra Antalyaya karsi bi mac iyi oynadi diye adami naptilar. O yüzden bizim ülkemiz ve ülke futbolumuz ilerlemiyo, ve ilerlemeyecek bu gidisle.

yok artık daha neler

Yapmayın böyle şeyler cıplak fotomu atacam falan coh ayıb

Hocam bende almanya'da yasiyorum+bundesliga'yi takip ediyorum.

bundesliga'da son 10 mac kac yenilgi, beraberlik, aldi Schalke?

Schalke hem sportif acididan iyi durmda degil+takim'da bi belirsizlik var. psikolojik olarak bitmis bi takim.

Ha sampiyonlar liginde farkli olabililer... ama yinede yenebilecek güzdeyiz onlari.

bu ara yanlis anlasilmasin, tabiki schalke yi kücük görmek yanlisdir..bi bakarsin, 2:0 geriye düsersen, ne oldunu anlamazsin.

Ama yinede GS bi adim önde. ve Yekta, Sabri bile oynasa, en kötü beraberlik aliriz diyorum.

Tabiki sende bi yandan haklisin. Ama sampiyonlar ligi ayri bi hava her takim ve her futbolcu icin.

Unutma Schalke nagmalup cikti Arsenalli CL grubundan. Hemde lider olarak.

Küllerinden dogmak isteyecekler, ve kendi taraftarlarina affetirmek isteyecekler kendilerini.

Ve gecen sene Chelsea de ligde cok kötü durumdayken, rezil futbol sergilerken, CL de taraftarlarina bir armaganda bulundular ve sif oraya odaklandiklari icin kupayi kaldirdilar.

Ve unutmayalim ki bizim savunma, defans cok rezil. Rezilin de ötesi. Ben Schalke bi adim önde diyorum.

Ama Galatasaray gibi oynarsak eleyebiliriz diyorum

Sabri neysede Melo kırmızı kart görürse kırmızı don giyip foto çekip koyar mısın buraya ? Topum falanda yazmana gerek yok. O kadar abartma.

S04 antremanını izlerken zemin dikkatimi çekti, paramızla rezil oluyoruz.

Sabri neysede Melo kırmızı kart görürse kırmızı don giyip foto çekip koyar mısın buraya ? Topum falanda yazmana gerek yok. O kadar abartma.

Hayir koymam. Melodan bahseden kim renktas?

O nerden cikti simdi?

Amerikan kanali BBC nin borsada degeri yükselirse sen atacakmisin peki?

....nekadar sacma, hic Meloyu falan karistirmadim ben cok gereksiz ve tuaf bu yorumun.

Tabiki sende bi yandan haklisin. Ama sampiyonlar ligi ayri bi hava her takim ve her futbolcu icin.

Unutma Schalke nagmalup cikti Arsenalli CL grubundan. Hemde lider olarak.

Küllerinden dogmak isteyecekler, ve kendi taraftarlarina affetirmek isteyecekler kendilerini.

Ve gecen sene Chelsea de ligde cok kötü durumdayken, rezil futbol sergilerken, CL de taraftarlarina bir armaganda bulundular ve sif oraya odaklandiklari icin kupayi kaldirdilar.

Ve unutmayalim ki bizim savunma, defans cok rezil. Rezilin de ötesi. Ben Schalke bi adim önde diyorum.

Ama Galatasaray gibi oynarsak eleyebiliriz diyorum

Yanliz Schalke nin defansi da cok kötü. Lig baslangicinda, iyidi formdaydi defans...ama su an pek öyle sayilmaz

Kötü ve cok formsuz olan VFB Stuttgart'dan 3 gol yediler, ligin en kötü ekiplerinden Fürth (sonuncu -23averaj) kendi evinde 1:2 kaybetdiler.

haklısın ya zaten her sene müslümanlar alıyor avrupa kupalarını :D

Birazdan birisi gizemli bir şekilde foruma login olacak ve sana dinden çıkarsın diyecek. Sonrada futbolculara ilah demeyin yoksa cehennemde yanarsınız, futbolcuyu tanrı yerine koymayın diyecek. Hatta god of war oynayanlar playstationla birlikte cehenneme gidecek diyecek.

Hayir koymam. Melodan bahseden kim renktas?

O nerden cikti simdi?

Amerikan kanali BBC nin borsada degeri yükselirse sen atacakmisin peki?

....nekadar sacma, hic Meloyu falan karistirmadim ben cok gereksiz ve tuaf bu yorumun.

Yekta'nin yerine Melo'dan baska kimi oynaticaksin?

S04 antremanını izlerken zemin dikkatimi çekti, paramızla rezil oluyoruz.

anlamadim gitdi bu zemin olayi.

Drogba, Sneijder ler alan Takim, Avrupanin en iyi 10 takim arasina girmek istiyen takim, bide öyle bi ZEMIN PROBLEMI.

bidakinda artik hollanda'dan degil'de ingiltereden bi usta zemin adamlari getirelim

Geri
Üst Alt