ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Ya brak allah askina ne otobani ne diyosunuz ya.

Herif tam bir rezil. Futbolcu demeye bin sahit lazim. GS de torpille oynuyo. Bu adami benim kendi oynadigim alt kademe takiminda oynatmam yemin ederim.

Ayrica o Bordeauxa attigi gol kariyerindeki tek olumlu sey. Baska biseyini hatirlamiyorum. Hep zarar verdi kazmanin ta kendisi.

O Liverpool macinda Umit Karan'a asisti yapanda Sabri degil sizin alt ligdeki takimin sag acik oyuncusuydu zaten. Kim bilir kac yasindasin ki Liverpool macini bile hatirlamiyorsun ve gelip buraya hikaye anlatiyorsun. Alt liglerdeki Maradonaligina devam et. Belki bir gun Sabri gibi torpille Galatasaray'da falan oynarsin. Insanlarla diyalog iliskilerin pek normal degil ama onu belirteyim.

Muslera

Eboue - Dany - Semih - Riera

Selcuk - Melo

Hamit - Sneijder - Amrabat

Drogba veya Burak
​

Böyle oynarsak sansimiz cok iyi. En iyi kadro.

Sabri veya Yekta karisirsa isin icine ben mac izlemekten sogurum.

sabri ve yekta yorumlarını sevmedim ama kadron güzel

8-7 olsun bizim olsun :D

Burada Yekta ile Melo yu kıyaslayanlar var gerçekten samimi bulmuyorum sizleri, iyi bir Melo bu takımı finale kadar götürür kaldı ki şuan bile çok lazım. Yarın ki maçta kesinlikle oynamalı.

~ Forumda gergin dakikalar ~

O Liverpool macinda Umit Karan'a asisti yapanda Sabri degil sizin alt ligdeki takimin sag acik oyuncusuydu zaten. Kim bilir kac yasindasin ki Liverpool macini bile hatirlamiyorsun ve gelip buraya hikaye anlatiyorsun. Alt liglerdeki Maradonaligina devam et. Belki bir gun Sabri gibi torpille Galatasaray'da falan oynarsin. Insanlarla diyalog iliskilerin pek normal degil ama onu belirteyim.

Yasim senden fazladir büyük ihtimalle. O Liverpool macini da dün gibi hatirliyorum cünkü Stad'daydim.

Ümite gol attirmis bilmemneymis bi Liverpool macina kilitli kalmis zavalli futboldan anlamayan mahluklardan birisin saygi deger renktasim inanki.

Cok yazik.

Ayrica o mac Sabri frikik vurdu ve top direge carpti bunu da yaz bari.

Mükemmel futbolcu evet. Liverpoola karsi asist yapti 2007 yilinda, ve direkten dönen topu var.

Kariyerinde auta giden toplarla bilinen bir oyuncu hakkinda savunma yapan Sabri taraftarisin sanirim

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

yatamiyoruuuuumm beyler heeeyecannn var :(

sampiyonlarligi.png

88f85gs.png
c80ecv.png
schalke.png

galatasaray-ttarena2.jpg

Şampiyonlar Ligi 2012/13 Sezonu 2. Tur 1.Maçı

Galatasaray - Schalke

Türk Telekom Arena, İstanbul

20 Şubat

21.45

​

Beyler takım logo değiştirmiş..

644371_422561377825025_1788536611_n.jpg

Hadi be Drogba, beline kuvvet, salla iki tane

Burada Yekta ile Melo yu kıyaslayanlar var gerçekten samimi bulmuyorum sizleri, iyi bir Melo bu takımı finale kadar götürür kaldı ki şuan bile çok lazım. Yarın ki maçta kesinlikle oynamalı.

Eboue varken Sabriyi aklinin ucuna getirenler varken, Meloyla Yektayi mi kiyaslamaz bu millet kardes?

Sabri orta acmadıgı sürece oynuyabilir :D

Neyse beyler ben yatiyorum allah takimimiza güc kuvvet versin insallah iyi bi zaferle cosariz hep beraber.

Ama hala sözümdeyim. Yekta ve Sabri migde bulandirir yarin sahada olurlarsa.

Beni hatirlarsiniz. Iyi geceler

Yasim senden fazladir büyük ihtimalle. O Liverpool macini da dün gibi hatirliyorum cünkü Stad'daydim.

Ümite gol attirmis bilmemneymis bi Liverpool macina kilitli kalmis zavalli futboldan anlamayan mahluklardan birisin saygi deger renktasim inanki.

Cok yazik.

Ayrica o mac Sabri frikik vurdu ve top direge carpti bunu da yaz bari.

Mükemmel futbolcu evet. Liverpoola karsi asist yapti 2007 yilinda, ve direkten dönen topu var.

Kariyerinde auta giden toplarla bilinen bir oyuncu hakkinda savunma yapan Sabri taraftarisin sanirim

Fazla bilmislik ve kibir iyi bir sey degildir. Macin oynandigi seneyi bile bilmiyorsun. Sene 2006 idi.

Geri
Üst Alt