ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Drogba ilk 11 başlamassa Braga maçı vol 2 olur.

Sabri orta acmadıgı sürece oynuyabilir :D

kanat dedigin orta yapar la. orta yapmayan kanat bekini napican. gerçi sabri ortalasa bir dert ortalamasa başka bir dert. akhisarli topçulara ve kaleciye iyi antreman yaptirdi saolsun. yoksa ileri geri çikişlari filip lahm gibi ama orta konusunda ayriliyorlar:asd:

ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Nedir bu Yekta nefreti arkadas anlamadim gitti, asil mevkisi zaten DM degilki adamin Melo ile karsilastiriyorsunuz...! Bence 4-3-1-2 oynarsak Hamitin yerinde oynar, sag ic gibi... Ben begeniyorum Yekyayi arkadas kim ne derse desin... Sabride bence 2-3 mactir iyi isler cikariyor, eger Ebouede bi sakatlik varsa veya nebilim bi olumsuzluk, Rijlaardin dedigi gibi, koy sagbeke calistir cift motoru ileri geri bassin, yapissin sumuk gibi Bastosa... Kilitlemezse bende bisey bilmiyorum... Sabri cabuk bi oyuncu, gecersim bi bakmisin geri karsinda..

Nedir bu Yekta nefreti arkadas anlamadim gitti, asil mevkisi zaten DM degilki adamin Melo ile karsilastiriyorsunuz...! Bence 4-3-1-2 oynarsak Hamitin yerinde oynar, sag ic gibi... Ben begeniyorum Yekyayi arkadas kim ne derse desin... Sabride bence 2-3 mactir iyi isler cikariyor, eger Ebouede bi sakatlik varsa veya nebilim bi olumsuzluk, Rijlaardin dedigi gibi, koy sagbeke calistir cift motoru ileri geri bassin, yapissin sumuk gibi Bastosa... Kilitlemezse bende bisey bilmiyorum... Sabri cabuk bi oyuncu, gecersim bi bakmisin geri karsinda..

renktaslar gülmekten kendimi alamiyorum laflariniza kopuyorum :lol::lol::lol:

Durun lan adam ölecek :Z3:

Sizleri seviyorum :D

Drogba ile baslanmamali. Akhisar macinda sonlara dogru yuruyecek gucu kalmamisti. 2 yari sonradan girmeli.

Mac beklenildiginden cok daha zor gececek...

Bizim taraftar yine homurdanmaya baslarsa turu kaybederiz.

Drogba ile baslanmamali. Akhisar macinda sonlara dogru yuruyecek gucu kalmamisti. 2 yari sonradan girmeli.

Mac beklenildiginden cok daha zor gececek...

Bizim taraftar yine homurdanmaya baslarsa turu kaybederiz.

Drogba'nın maç sonu 3 maraton koşacak kadar gücü var gibiydi.:D Neden böyle bir kanıya vardın ki ?:confused:

Burak ile başlayacağız. (6 gol atmış bu takımı sırtlamış bir adamı bir anda kesmez Terim.) Drogba sonra girecek. Snayder, Hamit ve Drogba ile 3-1 kazanacağız...(Hamit yerine belki Burak atar.)

Bencede burakla başlasak drogba 2. yarı girse olur burak 90 dakikalık enerjisini 45 dakikada harcayabilir

19 Saat 20 dakika. :ayatollah:

Burak ile başlayacağız. (6 gol atmış bu takımı sırtlamış bir adamı bir anda kesmez Terim.) Drogba sonra girecek. Snayder, Hamit ve Drogba ile 3-1 kazanacağız...(Hamit yerine belki Burak atar.)

ikiside oynayacak. 4-2-3-1 Burak ve sneijder yer değiştirerek oynayacak.

yaktin beni barbara:sad007:

yarın bu saatlerde üzüntüden mi ,sevinçten mi konuşucaz acaba...

yarın bu saatlerde üzüntüden mi ,sevinçten mi konuşucaz acaba...

Bizim senede milyonlar götüren Futbolculara bagli renktasim. Biz taraftar olarak fazlasiyla görevimizi yapiyoruz her alanda.

Onlara kalmis.. Insallah yüzümüzü kara cikarmazlar, hem bizler hem ülkemiz adina

Geri
Üst Alt