ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

gol yemeden galip gelmek çok önemli. eğer ara transferde sneijder ve drogbayı almasaydık çok çok zor olacağını hatta gol yersek vraga ve cluj maçlarındaki heycanla beraber elimizin ayağımıza dolanmasını yaşarız diyordum. ama bu iki adam avrupa için gercekten çok önemli. ben sadece shalke kötü diye havaya girmemeiz gferektiğine inanıyorum. farfan ve huntelarr, ne olursa olsun çk tehlikeliler. amrabat oynarsa gereksiz çalımlara gşrmemeli. sneijder ve selçuk bu maşda kilit isimler olacaktır. tabii ki defansımızı da mera ediyorum. ama günüde bir galatasaray bu maçı 3-4 farkla bile alabilir. ama saçma sapan hatalar yaparsak da 2 farklı yenilebiliriz bile. bu yüzden oynayacak fut bolcular saçma sapan top kayıpları yapmamlı , özellikle emre çolak ve amrabat.

almanya da takımlar (bayern hariç) genelde ya ligi düşüünür ya da avrupayı. geçen sene dortmund ligi düşünüyordu, bu sene de avrupayı. shalke de öle bu sene ligi bıraktı ama avrupa da farklılar. kolay bi maç olur havasına girerse futbolcular çok kötü şeylerde başımıza gelebilir.

3-1 bizim olacak gibi geliyor :rolleyes:

6 gün kaldi

[video=youtube;CtWyxi93hXo]https://www.youtube.com/watch?v=CtWyxi93hXo[/video]

Her gun ruyama giriyor mac. 2-1 gorup duruyorum bizim icin. Maca 100$ bastim bizim icin umarim ruyamda gordugum, ve bu lavugun dedigi gibi 2-1 koyariz.

pende 2-1 diyorum gardas

purak 2 tane:ayatollah:

they will progress last 8 dedi la mike

reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:ayatollah:

insallah gol yemeden tamamlariz

ama zor

3 tane atariz insallah

3:1

zaten deplasman olmicak schalke arena insallah

en az 10 bin türk olacak

2-0 bitecek. Burak ve Sneijder kaynak saglam :)

3-0 tokatlarız bunları :ayatollah:

Hoca gaza gelmememiz gerektiğinin mutlaka farkındadır.

Neyse dayanamıycam 5-0 olsun bizim olsun:ayatollah:

385211_132877030212919_30926049_n.jpg

Tutun şunları yeter.

Keske 12 kisi ile cikabilsek ya :) Kadro kurmak gercekten cok zor.

CL maclarini izledim. Neredeyse her takimin kanatta ucan bir futbolcusu vardi.

PSG (Lucas), Shakthar (Taison), Dortmund (Reus), Madrid (Di Maria) vs..

Ben Amrabat´in böyle maclarda önemli oldugunu düsünüyorum. Cünkü o bos alanlari bulacak.

Bi soru size: Melo´nun yerine Hamit mi? Hamit´in yerine Burak mi? Amrabat´in yerine Burak mi?

Bu orta saha üclüsü sizce yeter mi?

117021.png

Farfar iyi topçu ama öyle abartılacak cinsten değil. Kötü tarafı adamlar uzun süredir galibiyete açlar ve çok hırslı olacaklardır.

Huntelar'ın durumu ptesi belli olacak deniyor. Eğer Huntelar oynamaz ise Farfan ileride oynayacaktır, bu durum Riera'nın baya işine gelir :cool: Amrabat'ın oynamasını isterim adam bu maçlara ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyor ve iyi işlerde çıkarıyor (umarım patlama felan yaparda satabiliriz :) ) Bu maçta Hamit'in yedek oturacağını düşünmüyorum zaten Hamit byle maçların oyuncusu olduğundan bu maçta da kesinlikle iyi işler yapacak takımı ayakta tutacaktır. Düşüncem ileride tek forvet Burak oynar 2. Drogba 2. yarı Burak'ın yerine oyuna girebilir ancak eğer büyük bir süpriz yapmazsa Fatih Hoca'nın bu maçta Burak-Drogba ikilisi ile başlayacağını düşünmüyorum. ( böyle bir durumda orta alanda ki direncimizi tamamen kaybedebiliriz)

4-3-1-2 ile cıkmalı ve sağlam oynamalıyız bu maçta. Orta 3'lü Hamit- Selcuk - Melo olmalı. Hamit sağ beki , Melo ise Riera'yı yalnız bırakmamalı cünkü inanılmaz acık oyuncuları var karşıda. Hatta hoca Hamit yerine Sabri'yi bile koyabilir hızlı oyuncular nedeniyle.

Huntelar'ın durumu ptesi belli olacak deniyor. Eğer Huntelar oynamaz ise Farfan ileride oynayacaktır, bu durum Riera'nın baya işine gelir :cool: Amrabat'ın oynamasını isterim adam bu maçlara ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyor ve iyi işlerde çıkarıyor (umarım patlama felan yaparda satabiliriz :) ) Bu maçta Hamit'in yedek oturacağını düşünmüyorum zaten Hamit byle maçların oyuncusu olduğundan bu maçta da kesinlikle iyi işler yapacak takımı ayakta tutacaktır. Düşüncem ileride tek forvet Burak oynar 2. Drogba 2. yarı Burak'ın yerine oyuna girebilir ancak eğer büyük bir süpriz yapmazsa Fatih Hoca'nın bu maçta Burak-Drogba ikilisi ile başlayacağını düşünmüyorum. ( böyle bir durumda orta alanda ki direncimizi tamamen kaybedebiliriz)

Hem Burak hem Drogba mücadeleci oyuncular aslında. Böylesine önemli bir maçta özellikle Burak cok koşacaktır. Top rakipteyken pozisyona göre birisi ortasahaya geçecektir. Skor üstünlüğünü ele geçirdiğimizde ise bir forvet çıkarıp Amrabat'ı oyuna almak mantıklı olacaktır.

3-1 ya da 2-0. içime doğdu:o

bana hep 3-0 gibi geliyo ilk yarı 2-0 ikinci yarının ortalarında 3'ü buluyoruz

Geri
Üst Alt