ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

dün akşamki oyunda gösterdi ki 4-1-4-1 oyanamalıyız.ne olursa olsun alman takımıyla oynuyorsun.akhisara benzemez gekas a verilen pozisyonlar verilirse darmadağın oluruz.bence defans zaten belli,orta saha geri ye yakın melo orta alan selçuk,amrabat,hamit,forvetin hemen arkasında sneijder ve ilerde drogba 11 ile başlanmalı.oyunun gidişatına göre dün akşam olduğu gibi 4-4-2 ye dönülebilir.ancak şu da bir gerçekki elinizde drogba kalitesinde bir forvetiniz varsa maça 1-0 önde başlıyorsunuz.adam girdikten sonra 3-4 kişi kapatmaya çalıştılar.bu da gerek sneijder in gerekse selçukun boşa çıkıp daha rahat oynamasına yol açtı.hatta burak ın bile.drogba girene kadar topla buluşmakta sıkıntı yaşayan burak drogbanın girmesiyle kendine daha geniş alanlar buldu.ilk gole bakacak olursak bütün defans drogbayı marke etmeye çalışırken arkada burak bomboş kaldı.o dakikaya kadar böylesine boş kalmamıştı.

gol yemeden kazanırsak bu iş tamam bence. 2-0 çok iyi olur

Hep söylemek istedigim sey buydu. Iyi oynarsin, 2-0 öne gecersin, 1 dakika dikkat etmezsin golü yersin iste.

CL´de böyle seylerin affi yok iste. Henüz Schalke´yi kücümseyecek seviyeye ulasmadik biz. Kritik bir dönemde karsilasiyoruz.

Keske dediginiz gibi 2-0 bitirebilsek maci. Ama gol yememek benim icin sürpriz olur acikcasi.

Schalke maçı için bence çıkarılabilecek en iyi kadro budur, bazıları dizilişlere kafayı takabilir ama bence dizilişten çok sahada olan oyuncuların kalitesi ve tecrübesi önemli bu doğrultuda baktığımızda sahaya çıkarılabilecek en iyi kadro budur, dizilişe gelirsek ben 4-3-1-2 gibi tercih ettim, bu 4-3-3'te olabilir, Hamit'i sağa atıp, Burağı sola attığımızda 4-2-3-1'de olur bu dizilişlere çok takmamak lazım, önemli olan takımın oyun felsefesi ve karakteridir, top rakipteyken herkes topun arkasına geçecek yapabildiği en iyi savunmayı yapacak önemli olan budur, ve tam konsantre ile 90 dakika mücadele edecek, bir anlık konsantrasyon kaybını Schalke gibi takımlar her ne kadar eksikleri olsada affetmez.Kısacası Schalke maçları için kadro tercihim budur, ben Fatih Terim'inde bu kadro seçimi ile çıkacağını düşünüyorum, Akhisar maçı sonunda yaptığı açıklamalarda bunun sinyallerini vermişti, kadroda biraz esneklik yapacağız demişti, en iyi oyuncuları sahaya sürecektir.İnşallah kim oynarsa oynasın avantajlı bir skor elde ederiz.

Schalke maçı için bence çıkarılabilecek en iyi kadro budur, bazıları dizilişlere kafayı takabilir ama bence dizilişten çok sahada olan oyuncuların kalitesi ve tecrübesi önemli bu doğrultuda baktığımızda sahaya çıkarılabilecek en iyi kadro budur, dizilişe gelirsek ben 4-3-1-2 gibi tercih ettim, bu 4-3-3'te olabilir, Hamit'i sağa atıp, Burağı sola attığımızda 4-2-3-1'de olur bu dizilişlere çok takmamak lazım, önemli olan takımın oyun felsefesi ve karakteridir, top rakipteyken herkes topun arkasına geçecek yapabildiği en iyi savunmayı yapacak önemli olan budur, ve tam konsantre ile 90 dakika mücadele edecek, bir anlık konsantrasyon kaybını Schalke gibi takımlar her ne kadar eksikleri olsada affetmez.Kısacası Schalke maçları için kadro tercihim budur, ben Fatih Terim'inde bu kadro seçimi ile çıkacağını düşünüyorum, Akhisar maçı sonunda yaptığı açıklamalarda bunun sinyallerini vermişti, kadroda biraz esneklik yapacağız demişti, en iyi oyuncuları sahaya sürecektir.İnşallah kim oynarsa oynasın avantajlı bir skor elde ederiz.

Olay budur. Kadro yapmaya gerek yok artık.

1. 4-3-1-2 sistemini sevmedim. Kanatsiz oynayinca verim düsüyor ve etkili olamiyoruz. Schalke macinda intihar olur.

2. 4-2-3-1 ideal sistem. Burak sag kanat. Amrabat sol kanat. Sneijder ortada. Selcuk Melo arkalarinda. Drogba en önde.

3. Amrabat ve Burak savasacak, kosacak, rahatsiz edecek. Baska caresi yok.

4. Hamit büyük maclarda önemli olabilir, ama bana en dogru secim onun yedek kalmasi gibi geliyor.

118048.png

Kadro budur. Öncelikle gol yemememiz lazım ama ben pek mümkün görmüyorum

1. 4-3-1-2 sistemini sevmedim. Kanatsiz oynayinca verim düsüyor ve etkili olamiyoruz. Schalke macinda intihar olur.

2. 4-2-3-1 ideal sistem. Burak sag kanat. Amrabat sol kanat. Sneijder ortada. Selcuk Melo arkalarinda. Drogba en önde.

3. Amrabat ve Burak savasacak, kosacak, rahatsiz edecek. Baska caresi yok.

4. Hamit büyük maclarda önemli olabilir, ama bana en dogru secim onun yedek kalmasi gibi geliyor.

118048.png

Bu şekilde de orta sahanın yükünü 2 futbolcuya bırakıyosun.Bu bence daha riskli. Hocanın Hamit' i keseceğini sanmıyorum. Dediğin gibi büyük maçlarda çok daha iyi oynuyo.

2-0 En iyi skor olur, 4-3-1-2'de en verimli diziliş olur gibi duruyor.

Vallahi elde birsürü oyuncu var ve sistem falan karisik halde suan. Bu maci alsa alsa F.Terim alir, kendisine güveniyorum en iyi kadroyu sahaya sürecektir.

Kilit soru; burak sağa yakın başlayacak mı yoksa tipik 4-4-1-1 le mi çıkacağız maça.Allah yardımcın olsun hocam.

[video=youtube;mLCWf0Lkz-c]https://www.youtube.com/watch?v=mLCWf0Lkz-c[/video]Mutlaka dinleyin

Çocukluk aşkımsın!

Sen ilk göz ağrımsın!

Kimseyi, kimseyi sevmedim senin gibi..

Sevdanın uğruna terkettim herşeyi..

Hayatın anlamı Galatasaray

Amrabat ı kadroya yazanları görüyorum süper ligden kadro çıkar deseler defansa bekir i ortasaha ya m.sarp ı yazacaklar

1-0 veya 2-0 muthis skor olur, hele hele 2-0 a tur atlariz cunku herturlu gol atariz deplasmanda

hamit SAMPIYONLAR LIGI Finalinde inter e karsi sol acik oynamisti ve macin en iyi adamiydi, mourinho o maca bakarak aldi madride onu, sol acik hamit oynasin sag acik da burak, selcuk melo ya dokunmayalim, ve tabiki EBOUE REYIS

560550_453618168043006_1382432942_n.jpg

Bu maçı sallayında bir sonraki turda hangi takımla eşleşebilceğimizi falan konuşalım:cool:

Geri
Üst Alt