ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Farfan gibi bir adami asla ve asla Riera ya marke ettirmemek lazim, 2 li lazim oraya hamit en dogrusu bence

Drogba'ya sormalı 'aga kaç dakika full performans oynarsın?' kaç derse ona göre oynamalı. Burak olur olmaz bilemem lakin, Sniedjerle aynı anda süre almalı. Akishar maçında iyi ver kaç yaptılar. Fatih Hoca'da farkındadır. Selçuk ve Melo'da gününde olursa umudumuz var.

------------------Muslera-------------------

Eboue---Semih----------Dany-----Riera

-----------Hamit--Melo--Selçuk-----------

-------------------Sneijder------------------

--------Burak------------------Drogba-----

:yenieek:

Taktik filan bu maçta hikaye çıkacaksın çatır çatır mücadale edeceksin ve kalite farkını ortaya koyacakssın.Zaten shalke bugün de yenilirse teknik direktör gider. Bu takımı yenmememiz lazım ezmemiz gerek.

kanatlara dikkat etmek lazim, farfan ve bastos. riera ve sabri bana güven vermiyor, hic güven vermiyor

kanatlara dikkat etmek lazim, farfan ve bastos. riera ve sabri bana güven vermiyor, hic güven vermiyor

biliyorum saçma ama riereanın defansı sabriden çok çok fazla korkutuyor beni sabri en azından top uzaklastırmayı nerede duracağını faul yapsa bile adam akıllı yapmayı biliyor o yüzden bilmiyorum olurmu ama sol bek eboue sag bek sabri denenebilirmi acaba diye düşünüyorum

biliyorum saçma ama riereanın defansı sabriden çok çok fazla korkutuyor beni sabri en azından top uzaklastırmayı nerede duracağını faul yapsa bile adam akıllı yapmayı biliyor o yüzden bilmiyorum olurmu ama sol bek eboue sag bek sabri denenebilirmi acaba diye düşünüyorum

sacma degil, riera defansda berbat oynar cok kesin, iste sol bek eksik, bu macta melo felan rieraya cok destek vermesi lazim. sabri sol bekte daha iyi olacagini düsünmüyorum

sacma degil, riera defansda berbat oynar cok kesin, iste sol bek eksik, bu macta melo felan rieraya cok destek vermesi lazim. sabri sol bekte daha iyi olacagini düsünmüyorum

o yüzden diyorum ya eboue sol bek olmasada rieradan daha iyi defansa katkı verir bence sag bekte de formu iyi olan sabri kullanılabilir rieranın son zamnanlardaki hataları ve yaptığı fauller çok düşündürücü

Şimdi schalke'de kimler eksik ?

Draxler Farfan kadar tehlikeli.Kolay gol yiyip kolay gol atıyorlar çok zor maç olacak

Draxler Farfan kadar tehlikeli.Kolay gol yiyip kolay gol atıyorlar çok zor maç olacak

Bizim defansimizi zorlayacaklari kesin. Bu mac cok farkli bir mac. Sabirli olmaliyiz, kontrollü olmaliyiz.

Drogba´nin Barcelona ve Bayern performanslari var. Neredeyse sol bek oynadigi maclar. O mücadeleyi görmek istiyorum.

Taraftar da sabirli olmali. Bazen 70´den sonra bile avantajli skoru elde edebilirsin.

Ugultu, irin kirin, of pof, tepki yok, olmamali. 90 dakika tam destek

-----------muslera----------

sabri--semih--dany---eboue

melo

hamit----------selçuk

sneijder

drogba------burak

Bizim defansimizi zorlayacaklari kesin. Bu mac cok farkli bir mac. Sabirli olmaliyiz, kontrollü olmaliyiz.

Drogba´nin Barcelona ve Bayern performanslari var. Neredeyse sol bek oynadigi maclar. O mücadeleyi görmek istiyorum.

Taraftar da sabirli olmali. Bazen 70´den sonra bile avantajli skoru elde edebilirsin.

Ugultu, irin kirin, of pof, tepki yok, olmamali. 90 dakika tam destek

Hamit nasıl farklı oynuyorsa Sneijder Drogba daha farklı oynayacak.4-4-2 oynacaksak sol önce Riera bek balta olmalı Amrabat beni deli ediyor

------------muslera------------

eboue------semih----dany----riera

-----------melo-----selçuk--------

hamit--------sneijder--------burak

-------------drogba--------------

KESİNLİKLE BU ŞEKİLDE OYNAMALIYIZ SÜREKLİ. 4-3-1-2 kanatsız verimsiz bi sistem

Takımımızda DROGBA var Huntelaar'dan korkuyorsunuz bu da ayrı bir tez konusu..

akhisar maçındaki futbolumuzu görünce şampiyonlar liginde çeyrek final için umudum azalmıştı ama bu adamdan sonra özellikle de sneijder'le uyumunu gördükten sonra ben açıkçası umutlandım. yarı final bile gösterebilir bize bu tosun zira çok sıkışınca sağ bek, sol bek falan da oynayabiliyor. bakarsın dany bi top kaptırır, yerim senin oynayacağın stoperi deyip kovalar o bölgeye geçer. senin kaplan canını drogba. adam animedeki kojiro hyuga'nın bencil olmayanı resmen.

Hamit nasıl farklı oynuyorsa Sneijder Drogba daha farklı oynayacak.4-4-2 oynacaksak sol önce Riera bek balta olmalı Amrabat beni deli ediyor

Yavas yavas o düzene gececegimizi düsünüyorum bende. Ama Hakan aylardir oynamiyor. Simdi Schalke macinda büyük risk olur acikcasi.

Hatta ligde Riera ve Amrabat´in kesik yiyecegini düsünüyorum ben. Melo´suz olmuyor, olmayacak. Bunu anladik.

Drogba oynar umarım hoca hazır değil diye oynatmamazlık yapmaz.90 dakika kaldırabilir.Diyelim ki başlamadı Drogbayla umarım Akhisar maçındaki gibi Umut Buraklı 4.3.1.2 li oynamayız yoksa küçümsediğimiz Schalkeye yeniliriz çok net çünkü kanatlardaki adamları Bastos Farfan.

Geri
Üst Alt