ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

yüzde 90 motivasyon evet. Sen Terimi Taktik bilgisi konusunda nasil buluyorsun?

O kadar saçma konuşuyorsun ki sırf senin için foruma giriş yaptım yahu bir dolu gaz veren adam var Yılmaz Vural Hikmet Karaman onlar niye birşey yapamıyorlar hem birşey sorucam diziliş doğru olmasa hocanın taktiği doğru olmasaydı 5 şampiyonluk avrupa kupası milli takımla yarı final gibi sayısız başarı nasıl olacaktı sadece hocanın dış görünüşü ve sert mizacından dolayı taktik bilmiyor gibi saçma sapan iddiada bulunuyorsunuz sorması ayıp sen teknik direktörmüsün ya da hergün Galatasaray antremanlarını izleyip aa evet ya bu Fatih hoca sadece gazlıyor insanları diyebiliyorsun he şimdi bunun üstüne diyeceksin ki sen nasıl karar verdin iyi olduğuna ben taktik işlerinden teknik direktör olmadığım için çok anlamam ama ortada somut veriler var bunlarıda motivasyon yea demek saçmalıktan öte birşey değildir.

hamit sola çekilebilir

1-Rirera ya takviye olur

2-şamp ligi finalinde sol kanat oynamış bir adam ne dersiniz???

kemal değil kemali... mahlas kemali...

belliki "alayına muhalefet" okulundan mezunsun :) olabilir saygı duymak gerek... ancak henüz gerçekleşmemiş varsayımlar üzerinden fatih terim'e sallamak biraz yakışık almamış... benim ve buradaki birçok arkadaşın düşünesi fatih terim senin yaptığın kadroyu sahaya sürecek... kadroyu sen yaptın diye değil yanlış anlama :)... bunu dışında birilerini sahaya sürüyorsa da şöyle düşünmek gerek; bütün bir hafta boyunca futbolcularla zaman geçiren kişi kendisi... form durumları hazır olup olmadığı sakatlık ağrı sızı birçok parametre var...

ama yok "fatih terim kim aga ben ondan çok daha iyi biliyorum bu işi" diyorsan eh yine fikrindir saygı duyarım... ama saygı duymam bir tarafımla gülmemi engellemez...

sürç-i lisan ettiysek affola...

ben terim den daha iyi biliyorum dedigimi hatirlamiyorum, ben iddiam terim taktik konusunda cok yetersiz. Elmayla Armutu karistirma..

ben sürc-i lisan ettiysem affola kemali

5 şampiyonluk, 1 UEFA, sayamadım ama bir bu kadar yerel kupalar, Bir Avrupa şampiyonası yarı finali, ilk defa Avrupa şampiyonasına katılım, Akdeniz oyunlar şampiyonluğu eğer sadece motivasyonla geliyorsa ben razıyım beyler. Bilmesin taktik filan.

Schalke bize göre baya genc bi takım

bize göre hepsi genc takim :asd: hamit,riera(30),selcuk,sabri,sneijder (28) burak (27) melo,umut (29) drogba (34) bunlar yas ortalamasini baya bi indiriyorlar

idman tv maçı vermiyor galiba.yine gözüktü kahve yolları

burak drogba wesley daha buyuk risk değil mi?

Daha büyük risk...Ben zaten sağda hamit solda amrabat ileride burak yada drogba geride sneijder arkalarında selçuk melo diyorum.. yani 4 2 1 2 1 yani 4 2 3 1 gibi

Daha büyük risk...Ben zaten sağda hamit solda amrabat ileride burak yada drogba geride sneijder arkalarında selçuk melo diyorum.. yani 4 2 1 2 1 yani 4 2 3 1 gibi

geldiğinden bu yana bişey yapmayan Amrabatla başlamak konusunda ayrılıyorum sadece senden renktaş ben Emre veya Enginle oynardım

Schalke Resmi Sitesi:

Kurios: Der Verein besitzt eine eigene „Galatasaray-Insel“ in der Meeresenge Bosporus. Der damalige Präsident Sadik-Giz hat sie 1957 erworben. Dort gibt es drei Restaurants, eine Bar und einen Nachtclub. Insgesamt gilt Galatasaray nicht nur als erfolgreichster, sondern auch als beliebtester Club in der Türkei (107.000 Mitglieder). Mit den Top-Stars Sneijder und Drogba soll nun der ganz große Coup gelingen.

Sasirtici: Kulübün bogazda kendi Galatasaray adasi var. Dönemin Baskani Sadik-Giz 1957´de adanin haklarini satin almis. Ada´da 3 Restaurant, 1 Bar, 1 gece kulübü var. Genel anlamda Galatasaray sadece Türkiye´nin en basarili takimi degil, ayni zamanda Türkiye´nin en sevilen kulübü. (107.000 üye). Sneijder ve Drogba gibi Top Class oyuncularin katkisiyla da Avrupa´daki büyük basari hedefleniyor.

Schalke Resmi Sitesi:

Kurios: Der Verein besitzt eine eigene „Galatasaray-Insel“ in der Meeresenge Bosporus. Der damalige Präsident Sadik-Giz hat sie 1957 erworben. Dort gibt es drei Restaurants, eine Bar und einen Nachtclub. Insgesamt gilt Galatasaray nicht nur als erfolgreichster, sondern auch als beliebtester Club in der Türkei (107.000 Mitglieder). Mit den Top-Stars Sneijder und Drogba soll nun der ganz große Coup gelingen.

Sasirtici: Kulübün bogazda kendi Galatasaray adasi var. Dönemin Baskani Sadik-Giz 1957´de adanin haklarini satin almis. Ada´da 3 Restaurant, 1 Bar, 1 gece kulübü var. Genel anlamda Galatasaray sadece Türkiye´nin en basarili takimi degil, ayni zamanda Türkiye´nin en sevilen kulübü. (107.000 üye). Sneijder ve Drogba gibi Top Class oyuncularin katkisiyla da Avrupa´daki büyük basari hedefleniyor.

107.000 üye ? :SS: bu ne sayisiymis.

Haklısın bende daha fazla teknik var..Ama amrabat bitmek tükenmek bilmeyen hırsıyla hzıyla pres ve mücadelesiyle rierayı rahatlatıyo ve soldan atak yeme olasılığımızı azaltıyo. Solumuz kompakt hale geliyo rakibşn sağbeki amrabat hızlı diye pek çıkamyo.... o yüzden gerekiyo çünkü sağda yekta yada melonun yaptığı gibi çizgiye doğru gitmeyi yada beke gelmeyi selçuk solda pek yapamıyo zaten ters ayak kalıyo..O yüzden amrabat diyoruöm

Huntelaar takımla antrenmanlara baslamıs.....

Draxler Farfan Huntelaar en büyük tehlike.. Huntelaar oynamadığında solda fuchs bindirme yapıyo bastos tamamlıyo son maçlarda

Geri
Üst Alt