ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

fatıh terım: sadece takımım degıl bende cok formdayım.....

en cok bu dusuncesıne guvenıyorum hocamızın formda ve motıve

Hocanın motive olduğuna katılıyorum ama formda olduğuna katılmam imkansız..

Schalke forumunda adamların genel olarak kurduğu kadro şu:

Hildebrand

Höger Höwedes Matip Kolasinac

Neustädter Jones

Farfan Draxler Bastos

Huntelaar​

Terimin formsuzluğu tecrübesizliği konuşuluyor şaka gibi.. euro 96 lar 2008 ler uefa ve CL de sayısız maçlar dünya kupalarındaki 3. lük hep Terimin kurduğu jenerasyonlardan değil mi? kafanız mı güzel eğer öğleyse altdan alalım..

Üzerime çullanıyorsunuzda Fatih hoca daha önce Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turu oynayan bir takımı yönettide biz mi bilmiyoruz?

Yenilirsek hiç ümidinizi kesmeyin. Oradaki maç daha kolay geçecek ancak buraya dikkat.

rüyamda gördüm 7 dakikadar farfan gol atti 73 de burak 87 de drogba atti

Başarılar Aslanlar,İnşallah kazasız belasız atlatırız :yenieek:

Fatih Terim'i anlamaya senin yaşın yetmez delikanlı..

Boş muhalefet yapmazsan sevinirim. Kastettiğim şey Şampiyonlar ligi 2.ön eleme turları içindi. Sanki ben hocanın genel özelliklerini kastederek söyledim.

4,5 saat kaldi yaaaaaaa

yüreğim yerinden çıkacak offfff bu ne heyecann :yenieek:

Koreografi ile ilgili bilgi sahibi olan varmi???

Zemin kötü diyorlar, akşam başımıza iş açmaz umarım.

Üzerime çullanıyorsunuzda Fatih hoca daha önce Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turu oynayan bir takımı yönettide biz mi bilmiyoruz?

Maç günü bu kadar karamsar olmaya ne gerek var ?

Tepkilerin gelmesi normal(forum şartları dahilinde) şurda 4-5 saat kalmış maça Fatih hocaya ki açık ara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü, Sanki Schalke'nin hocası her sene buralarda takım yönetmiş, Fatih hoca bu Ülkede yapılmayanları yapmıştır, daha da ileri gidiyorum Avrupa'da görülmemişi yapmıştır, Euro96'ya katılan Milli Takım kaçıncı torbadan elemelere katılmış bir bak istersen, Galatasaray karnesini hiç açmıyorum bile.

Iyi de, Türkiye´nin capi neydi de sen bu basarilari bekliyorsun ki? Fatih Terim´in basarilari sayesinde gelisti Türk futbolu.

Illa CL´de mi bu tecrübeyi yasamis olmasi gerekiyor? Milli takimda, Italya´da bu tecrübeyi edinmedi mi? Galatasaray´la yüksek seviyede olmadi mi?

Terim kariyeri boyunca böyle final maclarini cok oynadi. Cok da kazandi.

Hakan Balta, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Tümer, Semih gibi adamlarla Ispanya´ya meydan okudu Terim. Aslanlar gibi de oynadi o 2 maci.

7-0 bitecek maclari zar zor kazandi Ispanya. Bunlari hep Terim´in winner karakteri sagladi

BCmE9HbCEAAw_Gu.jpg:large

Galatasaray yari final oynadi, 6-7 sene sonra o Galatasaray'i yonetti. Keza Milan kac kere o kupayi kaldirdi, Milan'i da kisa bir sure yonetti. Suan faalken son 16 yapti. Ceyrek final yapinca ayni cumleden 2. on eleme kelimesini cikarip ceyrek final koyarsin yerine. Sonra yari final.. Sonra final.. Sonra kupa.. Sonra Super Kupa.. Sonra kitalar arasi kupa. Bu hikayenin sonu yok.

Geri
Üst Alt