ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

bundesliga da ki takımların gerçekten takım olmasından kaynaklı olabilir bugun adeta mahalle takımı boyutlarındaydık hoca oyuncular(drogba dışında) ve taraftar olarak

Evet,Bizim Tek Sorunumuz su Defans.Yoksa Mesele Yok.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

O edğilde burak gibi adam zor golleri atıyor bomboş kaç tane kaçırıyor valla yakışmıyor burada herkes yüklenicek ama o topu çekio golu atıyorsunda 2. yarıda o diregi yalayan top gol olsa ah aahhhh

Utandım resmen sahadaki futbolculardan. Ne yapacaklarını şaşırmış, ayakları titriyor futbolcuların. Yine 1-1 kötü bir skor değil. Deplasmanlarda daha iyi oynadığımız da bir gerçek. Umarım tez toparlanırız ancak takıma bir şok veya marjinal bir değişiklik gerek.

Bu zemin böyle kalsın Shalke'yi elerde Barclona falan gelirse ancak böyle bir zeminle eleyebiliriz..

Bu sahaya pancar falan ekelim... dehşet kar yaparız...

bu maçta sneijeri eleştirmek doğru değil. pozisyonunda oynamadı.

ntvsporda selçuk için çok iyi oynadı diyor...maçın sonlarını izleyemedim ama sonradan oyuna selçuk adaında biri daha mı girdi...:o

Patates tarlası gibi zemin arkadaş. Bize yaramıyor böyle kötü zeminler. Deplasmanda inşallah yeneceğiz

bizim zayif noktamiz orta göbegimiz !

bü yüzden 5'li orta saha direncli orta saha ile oynamaliyiz !

ben olsam bir dahasin su sekilde cikarim maca... kollektif futbol:

---------- Muslera----------

Eboue-Semih-Dany-Riera

------------Melo-------------

--Hamit--Selcuk---Yekta--

-----------Sneijder---------

----------Drogba-----------

Benim en büyük mutluluğum son dakikalarda aptalca bir gol yememiz oldu. Takımın yaptığı en iyi iş 180 dakika sonunda işin belli olacağını bilerek oynaması oldu.

evet ilk yarı gördük sneijder solda oynayamaz 0 pres sol kanat otobana döndü 1 gol yemek şans

Ben sneijder solda oynar demedim sola hamiti çekicekti hata yaptı.

2. yarı adamlar çok çıkmadı beraberliğe razı gibiydiler sneidjer en azından pas opsiyonu saglıyordu 1 gol yemek haklısın ama 1 gol atmamızda çok şanssızlıgımız

Bence elimizden geleni yaptık. Her oyuncu iyi mücadele etti. Tuhaf bir gol yedik belki ama zaten her zaman böyle goller yiyoruz. Şu aşamada oyuncuları değiştirme şansımız olmadığına göre bunu kabullenerek devam etmek lazım.

Dezavantajlı bir skorla gideceğiz deplasmana ama bu şansımızın tükendiği anlamına gelmiyor.

amrabat hamit

bugün rahat rahat uyuyabiliyosanız helal olsun size

Böyle zemin olmaz olsun ayakta durulmuyor zeminde

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

rüyamda 1-1 berabere kaldık , ilk golü onlar attı..Maç sonu Fatih Terim açıklama yaptı "Galatasaray adının olduğu yerde umut vardır , Almanya'ya kazanmaya gideceğiz"

maçı düşünmekten psikolojim bozuldu , saçma sapan rüyalar görüyorum :lol:

rüyam çıktı küçük bir farkla :o

Geri
Üst Alt