ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Dany cok dengesiz. Kesinlikle pozisyon almayi bilmiyor ve bu sezon defansin kotu olmasinin nedeni bence.

Benim sayabildigim En az 4 kere baska arkadasi varken topa mudahale etmeye calisti, veya topa cikti.

Kesinlikle defansin dengesini bozuyor.

Mahir aga bir pozisyon vardı hiç unutmuyorlar adam sıfıra inmiş ceza sahasına ortalarken top birine çarptı ceza sahası dışına geldi bir baktım topu alan Dany, lan senin ne işin var orada adam stoper mübarek ön libero gibi her topa atlıyor az sakin olması lazım...

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Barca rezil eder milani evinde.. 2-0 onlar icin ne ki ?!

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Şuan NTvspor

Melo'ya golde az sövmedim Jermain'le Melo yan yana pozisyona başlıyolar Melo beyimiz yürüyo Jermain bomboş deparını atıyo neden takip etmiyosun be adam neden koşmuyosun :mad:

melodan önce dany beyin adama asist yaptı. gerçi hepsi hatalı melo riera semih bi allahın kulu bi omuz koyamadı herife

yarın şikeciler mahalle takımı bateyi elerse gör nasıl kahraman ilan edilecekler bizde schalkeyle 1-1 kaldığımız için yerden yere vurulacağız işin kötüsü bizim saf taraftarda bunu yiyecek

öncelikle iftira atma adam gibi konuş futboldan anlamadiğin yok bari susmasini bil selçukmuş meloymuş avrupada kimse almaz bu adamlari

Barcelona diye bir takım varmış hangi ülkenin bilmiyorum ama Selçuk'a talipler.Barca nerenin takımı iyi bir takım mı bilmiyorum..

turkiyede sampiyon olduk Premier League veya Bundesliga da degil

CLye giden yol tr liginde başarılı olmaktan geçiyor. bu nedenle tr ligini önemsememek mantıksız.

bu rakibe karşı 442 oynanmaz. adamlar çok kompakt oynadılar. ama bu, 442nin hiçbir zaman kullanılamayacağı anlamına gelmez.

Schalke'nin ölü hali buysa diri hali bizi ne yapardı çok merak ediyorum?

Bence bugünün en kötüsü zemindi.

Sneijder'in solda oynaması yanlıştı ama 4-4-2 oynayacaksak başka çare kalmıyor.

Hem Drogba'nın yapabileceklerinden hem de Burak'ın patlayıcılığı ve iyi formundan faydalanabilmek adına iki forvet iyi seçenek gibi duruyor ama orta saha kurgusunda zayıf kalıyoruz.

4-2-3-1 gibi bir düzende Burak'ın sağ ya da sol tarafta oynayacağı düzen de bence verimli olmaz. Bütün etkisini ceza sahasına yaptığı koşularla ortaya çıkaran Burak'tan kanat oyuncusu kovalamasını bekleyemeyiz. Bu işin adamı değil kesinlikle. Kaldıki hücum anlamında da sıkıntı yaşarız kanat oynayan Burak ile. Ligde denenebilir ama Almanya'da olmaz.

Yani tek forvet için Drogba ve Burak arasında bir seçim yapılmalı.

Kenarlarda ise Hamit ve Amrabat'tan daha iyi tercih yok gibi görünüyor.

Bu sayede ortada hem geriye hem de ileriye yardım eden bir Sneijder'den daha iyi faydalanırız.

geçen sene Arena' daki fener maçından kadıköydeki son maça kadar sakat/ceza durumları haricinde kadro

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Engin-Selçuk-Melo-Emre

Elmander--Necati.

Engin Baytar ın en formda oldugu donem...Ogunun o mactan onceki kadrolarına bakarsan emreyle baslaması supriz olmustu......

Şuan NTvspor

Melo'ya golde az sövmedim Jermain'le Melo yan yana pozisyona başlıyolar Melo beyimiz yürüyo Jermain bomboş deparını atıyo neden takip etmiyosun be adam neden koşmuyosun :mad:

Aynı pozisyonda sabride aynı şekilde bir de şöyle düşünün sabri o pozisyonda önü bizim kaleye dönük topa dönük görüyor her şeyi melonun arkası dönük o dönene kadar adam gidiyor ama sabri hiç bir hamle yapmıyor. Pozisyon oraya gelmeden öncede top sağ korner direğin oradaydı topu sakladı sabri orada yardım etse pas istese gol olmıyacak keza koşsada golü yemezdik sadece danynin saçma sapan hatası değil golü yememizin nedeni geri koşamamamız rieranın orada adamı düşürmemesi vs. bir sürü etken vardı ne yazık ki.

Ya be kimim ki selçuk ve meloyu sindircem sadece şu futboldan sonra bile bu futbolculari savunanlara cevap veriyorum ayrica senin en iyi oyuncularin selçuk ve meloysa kimse kusura bakmasin ama ilerisi için umutlanmaya hiç gerek yok
futboldan kimin anlamadığı açık ve net belli burdaki çoğu kişide görüyor sen rahat ol. Senin gibiler konuştukça şu takımdaki en iyi adamlarımızı kaybediyoruz. Senin gibi sivri diller hep var işiniz futbol değil anca adamlara laf atmak sindirmek.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | İkinci Yarı | 20 Şubat

Aslinda Takim, Drogba girene kadar, berbat bi futbol gösterdi Akhisara karsi... ama kimsenin umrumda olmadi "Drogba Showu" sonrasi...

Fatih TERİM: Devreye 1-0 girsek daha değişik oyuncu değişiklikleri yapacaktım ama 1-1 olunca çift forveti bozamadım, Riera iyi oynasada ona yardımcı olmak için Amrabat'ı soktuk, yediğimiz gole çok üzülüyorum, bugün skor alabilirdik ama oyun olarak aynı şeylere söylemem mümkün değil, Burak adına mutluyum, daha fazlada atabilirdi, daha dikkatli olsaydı her maç bir değil daha fazlada gol attabilitdi.

CLye giden yol tr liginde başarılı olmaktan geçiyor. bu nedenle tr ligini önemsememek mantıksız.

bu rakibe karşı 442 oynanmaz. adamlar çok kompakt oynadılar. ama bu, 442nin hiçbir zaman kullanılamayacağı anlamına gelmez.

CL de tek santrafor sart

ilk once gol yemicen sonra gol atcan

baska turlu basari gelmez

Fatih TERİM: İyi başladık ama bu seviye de bu hatalar olmaz, Hamit'in boş kaleye kaçırdı, bunu yakaladın mı atacaksın, yediğimiz gol bizim moralimizi bozdu, 2. gole 2 takımda yaklaştı, deplasmanda ne olur bilinmez ama bugün gerçekten oyunun başı dışında performans olarak iyi değildik, Sneijder, Burak, Drogba presse hazır olmadığı için istediğimizi oynayamadık, Hamit kornerin orda kaptırdığı top malesef kontraya döndü ve gol oldu.

Hamit'e giydirmiş hafiften. Ama yediğimiz golde Hamit'in hatası yoktu. Yardıma gelmeyen Sabri ve golü atanı takip etmeyen Melo'nun hatasıydı o gol.

yenildiğmiz veya berbaere kaldığımız zaman foruma girmek işkence skor taraftarı doluyor hemen 5 atmamızı bekliyordunuz herhalde

Geri
Üst Alt