ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

riera yediğimiz golde faul yapmalıydı. ama onun dışında fena değildi. topu defanstan çok sakin çıkarıyor.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Selçuk önümüzde ki macta yok dimi?

yooo ben öyle yakıştırma yapmam.. Kimse sevmek veya beğenmek zorunda değil ama arkadaşta Fatih Terim'e karşı bir önyargı olduğu kesin

Bende ilk defa böyle bir imada bulundum.

Sabrın sınırlarını zorlayan o kadar çok kişi var ki bu forumda insan kendini zor tutuyor...

fatih hoca bu takımın sistemini oturt lütfen artık deneme tahtası oldu. drogba en ilerde ve sneijder forvet arkası oynasa bugün maç bizimdi. sen burağı en ileri koymuşsun ortasaha gelip pozisyon hazırlayan drogba. yanlış işler yaptın fatih hoca.

taraftar zaten rezil orada haklisin

ama Sabri bu takimin OYUNCUSU DEGIL!!! !!!

Sabri ile CL de basari IMKANSIZ!! 2*2=4

Sen Sneijder i al Drogba yi al senin takimin kaptani ve sagbeki hala Sabri ise epic fail vallah..

burasi Avrupa, Akhisar, Elazig yok buralarda, elin begenmediginiz alman takimi maci oynadi bugun bize ders verdiler, adamlar kendi liglerinde reziller

ligde istedigi kadar iyi oynasin bazi oyuncular CL oyuncusu degil benim anlatmak istedigim bu yanlis anlama

he ilk11 de baslamis olabilir, ama sonra Hamit i cikartip Sabri yi oraya cekmek ne is? tamamen sag tarafi oldurdu Fatih hoca sagolsun, herkes bunu biliyor..

neyse insallah bidaki mac boyle kadro ve sistem le baslamazda tur atlariz yoksa gecmis olsun..

Bütün suç Sabri'nin zaten. Sabri daha ne yapsın arkadaş ya.

Hemen hemen herkes kötüydü... Teknik direktörden futbolcusuna, hakeminden rakip takımına, taraftarına kadar.... Saha zemini bile kötüydü :D

Maçtan yeni geldim, taraftar olarak rezalettik. Şu saçma sapan "Saldır Galaaaaaaaaaaatasaray" saçmalığını da bırakmamız lazım.

Fatih Terim i eleştirin amenna.. Ama Fatih Terim e hakaret edenler, sezon sonu gitsin diyenler şu anda bu başlığa yazı yazıyorsanız İmparator sayesindedir bu unutmayın..

Ama doğru Fatih Terim in hiçbir katkısı yok size göre.. Nasıl ki Uefa yı Hagi sayesinde aldık diyenler buraya da Burak sayesinde geldik diyeceklerdir..

Nereye futbol dersi verdiler, dünya göz hastanesine git, 1 tane organize atakları var oda gol oldu.

o organize atak degildiki :SS:

hediye ettik orda daha dogrusu Dany al da yak bizi dedi resmen orda. bu futbol ile almanyada ancak gezmeye gideriz malesef.

fatih terim taktiksel hata yaptı,bunu kimse inkar etmesin...hızlı paslaşamıyoruz,neden sürekli ileriye şişiriyoruz anlamadım paslaşarak sakin sakin çık,orta alanda top kaparsan hemen drogbayla burakla buluşturmaya bak,ama deplasman maçında kazanacağımızı düşünüyorum,fatih terim gerekeni yapacaktır

Bilet fiyatları yükselince taraftar sosyetikleşiyor. Levent, Nişantaşından gelmiş taraftarlarla doluydu stad, bize dolapdereden, kasımpaşadan gelen taraftar lazım, nişantaşlılar leventliler paraya kıysın bir zahmet locadan izlesin.

Yalnız hallaç pamuğu denen Schalke savunması da bugün iyi işledi yani 2-3 adam Drogba'yı tuttu ona rağmen diğer adamları da kaçırmadılar 1-2 burak kaçtı birinde de gol oldu zaten..

1-1 lik sonuç bu futbola göre yine iyi. Çakma sağbek ve solbekle direndik :) Orda turu geçeriz. Tabi Fatih hoca adam akıllı kadro çıkarırsa. Sneijder'i lütfen solda oynatma hocam. Misimoviç gibi olmasın sonu..

sabri sağ açıkta en azından hamitten daha iyi oynadı. ama genel olarak maçın kötülerinden biriydi.

şampiyonlar liginin en kötü takımı biziz net bu halimizle kimseyi eleyemeyiz. sorun futbolcu kalitesinde değil fatih hoca kaos futbolundan çıkamadı bir türlü bu sene ligde de kötü futbol oynuyoruz organizasyon yok denecek seviyede bu sekil gitmemeli bu kadro kalitesine yakışmıyor bu futbol

Zeminin rezalet durumu ne olacak? Transfere 37387070897097 Euro harcamayı biliyoruz, 10 kere değiştirdik ama bir zemini düzeltmeyi beceremedik.

fatih terim taktiksel hata yaptı,bunu kimse inkar etmesin...hızlı paslaşamıyoruz,neden sürekli ileriye şişiriyoruz anlamadım paslaşarak sakin sakin çık,orta alanda top kaparsan hemen drogbayla burakla buluşturmaya bak,ama deplasman maçında kazanacağımızı düşünüyorum,fatih terim gerekeni yapacaktır

Çünkü Paslaşırken illa biri hata yapıyor ben anlamadım ki pas yapmak bu kadar mı zor arkadaş...

Geri
Üst Alt