ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Hoca maçı vermek için çok güzel kadro çıkardı sahaya ama rakip değerlendiremedi.

Birincisi bu takım kanatsız oynayamaz.Hele Schalke gibi en iyi adamları kanatlarda oynayan bir takıma karşı hiç oynayamaz.

İkincisi bu takım çift forvet oynayacaksa Sneıjder bu takımda hiç bir yerde oynayamaz.

Üçüncüsü Hamit ve Danny bu takımın oyuncu değiller.

Son olarak doğru bir kadro tercihiyle deplasmanda net bir şekilde eleriz Schalke'yi.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Neyse vakit geçtikçe forum biraz sakinleşti. Heralde herkes 2-0, 3-0 falan bekliyordu. O yüzden de maçın bitiminde büyük yıkım oldu gibi.

Ama kabul edelim ki adamlar bizden iyi. Kanat oyuncuları çok üstün. Orta sahada da maçın ilk bölümü dışında üstünlük kurdular. Jones iyi iş çıkardı.

Ama onlar da bizim gibi arkada çok hata yapıyorlar. Bunun dışında Burak çok rahatsız ediyor rakip savunmayı. Onun koşularına cevap veremiyorlar. Bir iki pozisyonda pasları daha iyi atabilsek belki skor farklı olabilirdi. Bunları biraz daha yapabilirsek Almanya'da iyi işler yapabiliriz.

şampiyonlar liginin en kötü takımı biziz net bu halimizle kimseyi eleyemeyiz. sorun futbolcu kalitesinde değil fatih hoca kaos futbolundan çıkamadı bir türlü bu sene ligde de kötü futbol oynuyoruz organizasyon yok denecek seviyede bu sekil gitmemeli bu kadro kalitesine yakışmıyor bu futbol

he he sorun fatih hocada

uefa kupası, euro 2008 de yarı final ( almanyadan daha iyi oynayıp elendiğimiz yarı final), ligde 5 şampiyonluk çalıştırdığı 6 senede, he fatih hocada suç

Benim hala umudum var...

Sonuc daha farkli olabilirdi, sansimiz yaver gitti ayni sekilde onlarin diyecegimde bizim beceriksizligimiz yuzunden berabere kaldik.

Hamit: antremanlarda ozel olarak direge mi calisiyor anlamadim

Dany: saatli bomba. Yazin saglam bir defans ve sol kanat almamiz sart oglu sart.

Burak,Drogba,Sneijder,Melo: gayet iyilerdi ama Sneijder neden cikti anlamadim.

Neyse mac bitti artik 2. maca konsantre olmak lazim, cift forvet yerine tek forvet oynayip forvet arkasina diger forvetimizi koymamiz lazim. Orta sahamiz yol gecen haniydi, pres desen yok e haliyle bu sonuc kacinilmaz.

Bütün suç Sabri'nin zaten. Sabri daha ne yapsın arkadaş ya.

butun suc Sabri nin falan degil, burada Sabri nin oyundan daha erken cikmasi gerektigini anlattik ama sen bukadar anlarsan orasini bilemem

kim ne derse desin ben bu takimda ambrabat ; hamit ve dany'yi görmek istemiyorum.Ambrabat yedek bile olmaz ; diğerleri de yedek yada superlig topçusu olabilirler ancak.Sneijder ve drogbayla etkili olmak istiyorsak sağlam kanat oyuncusu pas dagitici stoper ve ofansif sol bek gerekiyor.Tur için fazla sansli gormuyorum cunku orta sahada cogalabilen kanatlari kullanabilen bir Galatasaray yok ortada. Bir lafim da Fatih Hoca'ya ; Sneijder'i cikartman olumcul b'r hataydi ama daha kotu hatan ise bu takima inatla 4-4-2 oynatmaya calisman ve sola da sneijder'i koyman.adami interde bu formasyon bitirdi zaten hic mi inter macini izlemedin? oldu olacak sol beke koy sonra da performansini beğenmedim deyip cikar. Turu kendi elimizle verdik geçmiş olsun.

Bu oyunla 1 gol yediğimize seviniyorum.Golde Melo'nunda büyük hatası vardı.

Zeminin rezalet durumu ne olacak? Transfere 37387070897097 Euro harcamayı biliyoruz, 10 kere değiştirdik ama bir zemini düzeltmeyi beceremedik.

Zemine şuanlık yapılacak birşey yok arkadaşlar çimle oturmadan kalkar yönetim devre arası yapması gerekeni yaptı.. Yapmasaydı bugün Cluj maçındaki gibi bir göl olurdu.. Zeminin oturması için 1-2 ay hiç maç oynanmaması lazım yaza kadar böyle gidecek mecbur..

fatih terim taktiksel hata yaptı,bunu kimse inkar etmesin...hızlı paslaşamıyoruz,neden sürekli ileriye şişiriyoruz anlamadım paslaşarak sakin sakin çık,orta alanda top kaparsan hemen drogbayla burakla buluşturmaya bak,ama deplasman maçında kazanacağımızı düşünüyorum,fatih terim gerekeni yapacaktır

adamlar kalabalık ortasaha ile çıktı defansa pres yaptı bizi çözmüşler. abondane olduk resmen sonra önüne gelen topu şişirdi oyun kuramayınca. galatasarayı bütün takımlar çözmüş oyun kurarken basıp bozuyorlar bizi oynayamıyoruz. kalabalık ortasaha tek forvet arkasıo opyun kuruculu sistemle oynamamız şart.

beyler hemen dağılmayın gelin BİRLİK OLALIM!! günlerdir medya zaten ayırmak için ugrasıyor gaza gelmeyin schalke avrupaya alışık adamlar her yıl son 16 dalar biz ise hayatımızda 2-3 kere kaldık oda 10 senede bir kaldıki abartıldığı kadar kotu oynamadık kacırdık tabi onlarda kacırdı 1-1 haklı bir sonuctu turu orada 3-1 gibi bir skorla gececegimize inanıyorum

Yanlız böyle oynarsak ortada ve geride Shalkeyi geçsek bile sonrası çok çok zor... Hatta imkansız...

he he sorun fatih hocada

uefa kupası, euro 2008 de yarı final ( almanyadan daha iyi oynayıp elendiğimiz yarı final), ligde 5 şampiyonluk çalıştırdığı 6 senede, he fatih hocada suç

şu an ki futbolun sorumlusu fatih hocadır sene başından beri güvenle izlediğimiz maç yok hep kötü futbol. hoca müthiş kariyerli müthiş futbol bilgisi var ama artık futbol anlamında düzeltmeli biraz daha bu takım bu kadar kontra yememeli her maçta en azından

Almanyadaki taraftara çok iş düşüyor..Takımı ateşlemeleri lazım...

Deplasmanda 3-1 yeneriz.

Burada amacım Terim'i kötülemek falan değil. Ama bizim takımda sistem falan yok bu apaçık ortada. Tamamen futbolcular kendi bireysel çabalarıyla bir şeyler yapıyor.

1- Çok ağır oynuyoruz

2- Oyuncular birbirinden çok kopuk

3- Verkaç namına sahada hiç bir şey yok.

4- Dünyada belki kalecisine ve stoperlerine dönen en fazla takım biziz !

Ekliyebilceğim detayda daha maddeler var ama genel olarak bundan ibaret.

Almanya Liginde 10. sırada bulunan Schalke bile ataklarını bilinçli yapıyor. İlerde çoğalmasını biliyorlar. Adam sırtı dönükken bile nerde arkadaşı olacak onu biliyor. Kısacası bunlar çalışalarak kazanılcak şeyler.

Karamsar değilim eleyebiliriz. Neden bireysel olarak oyuncularımız daha iyi, ama 2. maç şans bu kadar yanımızda olur mu bilemiyorum.

şampiyonlar liginin en kötü takımı biziz net bu halimizle kimseyi eleyemeyiz. sorun futbolcu kalitesinde değil fatih hoca kaos futbolundan çıkamadı bir türlü bu sene ligde de kötü futbol oynuyoruz organizasyon yok denecek seviyede bu sekil gitmemeli bu kadro kalitesine yakışmıyor bu futbol

iyide bu savunma kurgusu ile futbol oynayamaz takim. her Allahin macinda tehlike yasiyorlar her Allahin macinda saatli bombalar. bu böyle olunca tüm takimi bozar otomatikmen. hele hele Dany büyük takimin stopere olamaz asla. Oyun kurmasini beceremiyor devamli bireysel hata yapior ve ve ve say say bitmez malesef. riera bu aksam cok iyi oynadi ilk defa geldiginden beri bukadar iyi oynadigini gördüm Rieranin. Adam ilk def bravo böyle sol bek olunur dedirti bana. Dany veya semih arkadan oyun kurmasini beceremiyorlar malesef. ama dedigim gibi takimi bozan en büyük etken saatli bonba olmalilari. öndekiler topu kaybetme korkusunda yasiyorlar resmen bu savunma hatindan sagolsun

sneijder - drogba

selçuk - burak çok iyi anlaşıyor ilk yarıdada bi pozisyon vardı hele drogba rakibi pazara gönderip burak'ın önüne bıraktı fazla çaprazdı kalecinin üstüne gitti

yediğimiz gol bizi bitirdi bence tamamen

konfor arttı eski ali sami yen atmosferi maalesef uçup gitti

Geri
Üst Alt