ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Yediğimiz golde genellikle herkes Hamit ve Dany'e kızıp sövüyor ama 2 suçlu var. Sabri ve Melo. O hata dışında harika oynadılar orası ayrı.

amrabat ve danyden baska dunyada adam mi kalmamisti ya

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

snejderide bitirdi sol kanatta benim anlamadığım içerideki antalya maçında neden oyle oynadık! guya shalke maçına hazırlıktı rakip pozisyona bile giremmemişti

Burak'ı, Drogba'yı ve Sneijder'i kesmek kolay değil. Hal böyle olunca nasıl bir sistemle oynamak lazım açıkçası bilemiyorum. Garip bir kadromuz oldu. Beklerimiz de çok etkisiz oldukları için çok zorlanıyoruz.. 3 tane süper hücumcumuz var ama topu oraya taşıyamıyoruz ve oyunu rakip sahaya yıkamıyoruz. Bu işin çözümü nasıl olur kestiremiyorum hiç..

Biri yedek oturacak tek forvet oynucan sneijderi OOS oynatcan

Onu bunu bilmem ama Burak golde topu önüne müthiş almış.... Dünya klasında bi hareket...

yazık oldu resmen bu fırsat elimize geçmişken schalke yi elemeliydik. çok yazık oldu bu saatten sonra bu futbolla fazla umudum yok.

Bugün bu yorumları görünce tevekkeli değilmiş günlerdir Sergen, Rıdvan gibilerinin Schalke kolay takım falan demesi diyorum.. İnceden inceden işlemiş taraftarın içine bu takımla nasıl berabere kalırsın havasındalar...

Unuttunuz mu Fenerbahçe gidip Sevilla'da 2-0'dan turu geçmişti, o kadar da mı yapamayız ya.. Ne bu tavırlar çantada keklik gördüğü için mi herkesin..

şimdiki nesil böyle her maçı 3-4 atarız yeaaa havasında yaşıyorlar

o değilde henüz 30.ncu saniyede golü yiyorduk :o

Takımı kılıf uydurmayın

Fatih hocanın başarısızlığı değildir bu

Adamlar bizi iyi analiz etmişler, iyi kitlediler, buna rağmen bir kaç gol pozisyonu bulduk, karşı takımın hocasının başarısı fatih terimin başarısızlığı değil.

Yediğimiz golde genellikle herkes Hamit ve Dany'e kızıp sövüyor ama 2 suçlu var. Sabri ve Melo. O hata dışında harika oynadılar orası ayrı.

melonun nerde orda hatasi var? sabriyi anladim da ama en büyük hata orda dany de. ne yapmaya calisdi orda halen anlamadim.

bu işin stoperle alakası yok orta saha bomboş forvetlerin kucağında oynuyorlar

Takımı kılıf uydurmayın

Fatih hocanın başarısızlığı değildir bu

Adamlar bizi iyi analiz etmişler, iyi kitlediler, buna rağmen bir kaç gol pozisyonu bulduk, karşı takımın hocasının başarısı fatih terimin başarısızlığı değil.

Bizim bi taktigimiz yok ki neyi analiz etmişler önde basıyorduk eskiden önde bile basmadık

Futbolcu bazında konuşmaya gerek yok, kötü oynadık.

Sneijderi nasıl kullanacağız valla defans öğreteceğiz herhalde

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

melonun nerde orda hatasi var? sabriyi anladim da ama en büyük hata orda dany de. ne yapmaya calisdi orda halen anlamadim.

Melo golü atan adamla yanyanaydı abi adam koştu golü attı melo koşmadı adamla beraber

Sabri vasattı.

Bence hemen satalım kimse de almaz ki. Artık PTT 1.Ligde oynar.

Eve dönerken yolda düşündüm, Ulan biz ne zaman güle oynaya turu geçtik ki diye.. Türk Milli Takımı olsun, Biz olalım, Fener olsun hep zoraki turu geçmişizdir.. Önce güzel başlar (yada umutlu) sonra işi zora sokarız tam umudumuz tükenmişken mucizeyi başarırız..:yenieek:

Onu bunu bilmem ama Burak golde topu önüne müthiş almış.... Dünya klasında bi hareket...

ne dünya standardı bir golün bizim için dünya standardı olması için Messi,Ronaldo veya İbrahimoviç tarafından atılmış olması lazım

Geri
Üst Alt