ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Sneijder oyundan alınması hakkında acaba ne düşünüyor.Küskün falan değildir umarım :(

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Şu kadro nasıl

Eboue-Dany-Semih-Riera

Hamit--Melo----Selçuk--Engin

----------Sneijder-----------

---------Drogba----------

hayir , hadi Terim 442 oynatmak istedi diyelim, ozamand bi secim yapmak zorundasin.

Selcuk reis iyi di elbet, ama Sneijder bu .. bari öyle oynasadik

Melo Snejder

Hamit..................Amrabat

Burak-----Drogba

neyse...bos verelim... Rövans macina baya zaman var, daha cok su akicak...

Bu maçın böyle olacağı zaten belliydi.Yenilmememiz çok önemliydi öbür maçta klazanır ve tur atlarız.Tabi Sneıjder sol açık oynamazsa.

Şu kadro nasıl

Eboue-Dany-Semih-Riera

Hamit--Melo----Selçuk--Engin

----------Sneijder-----------

---------Drogba----------

Hamit yerine Burak oynasın en azından drogba'nın indirdiği toplara koşar hamit ne yapıyor ki?

Eve dönerken yolda düşündüm, Ulan biz ne zaman güle oynaya turu geçtik ki diye.. Türk Milli Takımı olsun, Biz olalım, Fener olsun hep zoraki turu geçmişizdir.. Önce güzel başlar (yada umutlu) sonra işi zora sokarız tam umudumuz tükenmişken mucizeyi başarırız..:yenieek:

Türk toplumunda bu yüzden saç kalmadı zaten :D

Gerçi 1-1 çokta kötü skor değil sadece golsüz beraberlik halinde eleniriz ondan başka bir halta yaramıyor..

Zaten 1 gol atamıyorsakta elenelim anasını satıyım :D

ulan konuşmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum. sneijderin solda ne işi var allah aşkına. sneijderi solda oynatıp bitireceğine koy forvet arkasına otur izle. saçmalık resmen

melonun nerde orda hatasi var? sabriyi anladim da ama en büyük hata orda dany de. ne yapmaya calisdi orda halen anlamadim.

Dikkatli izlediysen Melo golü atan Jones'u takip ederek koşsa muslerayla karşı karşıya kalmasına izin vermez. Top arkasına düştüğünde birkez daha izle. Ntvsporda da gösterdiler ben de dikkat etmemiştim. Adamı bırakıp izledi arkadan.

Selçuk'la melo, dany semih arasına çok giriyorlar muhtemelen defansa olmayan güvenden kaynaklanıyo ama stopere bukadar gömülmeleri ileri hızlı çıkışımıza engel oluyo topu kazanıp ilerde atıcak adam bulamıyoruz kazandığımız top 5 saniye sonra geri dönüyo kalemize.Fatih terim Drogba'yı 2. yarı sokucaktı o ilk maçtaki büyüsünü kaybettirmemeliydik ayrıca bu şl çift forvet kaldırmyıo illaki çift forvet oynicaksan canavar gibi ortasahanın olması lazım.Bide bu Hamit'in hali nolucak bilmiyorum 30 yaşına gelen bi adamın nezaman tek top oynayıp nezaman çalıma gideceğini bilmemesi çok acı verici.

Bu maçın böyle olacağı zaten belliydi.Yenilmememiz çok önemliydi öbür maçta klazanır ve tur atlarız.Tabi Sneıjder sol açık oynamazsa.

o mactada sabri oynar sniejder sol kanat oynarsa fark yeriz

Madem sistem değişmeyecekti o zaman Bastos alınsaydı veya başka bir kanat oyuncusu Sneijder neden alındı.Ayrıca K.Toure olsa böyle olmazdı savunma berbat büyük ihtimal gitti tur böyle bir fırsatı bir daha bulamayız yazık oldu.

Hiç beklediğim gibi olmadı. Zaten ne zaman böyle beklentiye girip günlerce maçı düşünsek sonuç böyle oluyor sanırım.

Ev sahini takım olduğumuzu maçın nerdeyse hiçbir bölümünde hissettiremedik, taraftarımız da kötü oyunda takımı ileri götüren değil; iyi ve coşkulu oyunla coşan taraftar kimliğinde kaldı malesef.

Ne oyun 0-0 iken ne de öndeyken topu alıp üst üste pas yapıp hücum devamlılığı sağlayamadık. Tabi ki bunu yapamamızda taktiksel nedenler de etkili oldu bana göre...

Sneijder'i sol kanatta oynatmak hem o kanadı etksisiz kıldı hem de Sneijder'den hiç faydalanamadık. Bu kadar umutlarla getirdiğimiz oyuncuyu kendi bölgesinde oynatamıyorsak ne anladık ki bu işten...

Skora baktığımızda avantajı rakibe vermiş gibi görünüyoruz ama aslında çok daha kötü bir skorla karşılaşabilirdikde. Attığımız gol Burak'ın bireysel becerisiyle attığı çok güzel bir goldü. Ama onun dışında gole kadar ve golün sonrasındaki özellikle ilk yarıda hiçbir varlık gösteremedik.

Hiç değilse umutlu gidiyoruz Almanya'ya...Çok zor olacak ama zor maçlarda deplasmanlardaki oyunumuz bana güven veriyor. İstediğimiz sonucu orda da alabiliriz.

Orda turu geçerizzz

melonun nerde orda hatasi var? sabriyi anladim da ama en büyük hata orda dany de. ne yapmaya calisdi orda halen anlamadim.

Melonun hatası rakibini takip etmemesi.Golü atan oyuncu melonun 5-10 metre gersiinden deparı atıyor gidip golü atıyor.Gol olduğu sırada melo hala görünürde yok.

Türk toplumunda bu yüzden saç kalmadı zaten :D

Gerçi 1-1 çokta kötü skor değil sadece golsüz beraberlik halinde eleniriz ondan başka bir halta yaramıyor..

Zaten 1 gol atamıyorsakta elenelim anasını satıyım :D

ya kötü değilde 1-0 öne geç 2'yi kaçır top direkten dönsün sonra gol ye :D hep aynı senaryo..

1 gol atarız da kaç tane yeriz orası önemli :D

Dikkatli izlediysen Melo golü atan Jones'u takip ederek koşsa muslerayla karşı karşıya kalmasına izin vermez. Top arkasına düştüğünde birkez daha izle. Ntvsporda da gösterdiler ben de dikkat etmemiştim. Adamı bırakıp izledi arkadan.

Bende Ntv Spor'da tekrarı izlerken farkettim Riera düşüremezmiydi adamı ? :)

Deplasmanda zemin düzgün olursa daha iyi oynarız. Bugün iki takım da çok zorlandı zemine karşı.

Geri
Üst Alt