ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Bence kırmızı yerdi adamlar 2'ye 2 yakaladılar çünkü...

Ama düşürmediği iyi oldu o dakikalarda 10 kişi oynamak kötü olurdu.

Kurallar geregi sarı yerdi kardeşim tek adam degildi :lol:

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

bir sonraki maç ne zaman arkadaşlar

la bi poziyon var maçın kopus anı 18' dakika

drogba 3 kişi arasından topu çıkardı sneijdere verdi, sneijder defansın arkasına drogbaya gönderdi drogba çaprazdan vurdu kaleci sektirdi ve hamit direğe nişanladı :o

Hatırlatma nolur hatırlatma.:sad007: Ağır cenabet bu Hamit. 1 gün hamamda durması gerek.

12 Mart'ta heyecandan ölmezsem iyi

bi teknik direktör böyle önemli bi maça daha iyi hazırlanmalı. bugün fatih terim adına bi fiyaskoydu. lig maçlarında bile bukadar kötü hatalar yapmamıştı.

1-0 şampiyonlar ligi için çok iyi bir skor.. fatih hoca baktın kanatlarda sorun var al drogba veya burak'ı, koy amrabat'ı kapat oyunu... 1-0 öndesin şampiyonlar liginde kontratak yiyorsun.. var mı böyle birşey?

Ne skordayım,ne de Sabri'nin şu takımda 11 oynamasında.Asıl üzüldüğüm Sneijder gibi adamın oyundan alınması ve buna sinirlenip küsme ihtimali..

Oyuncu maçtan çıktı diye küsecekse işimiz var. Adı ne olursa olsun kimsenin böyle bir hakkı yok. Anlık tepki olabilir ama küsmek kabul edilir değil.

Ayrıca Sneijder'de öyle bir durum olacağını sanmıyorum.

Dikkatli izlediysen Melo golü atan Jones'u takip ederek koşsa muslerayla karşı karşıya kalmasına izin vermez. Top arkasına düştüğünde birkez daha izle. Ntvsporda da gösterdiler ben de dikkat etmemiştim. Adamı bırakıp izledi arkadan.

dona kalmisdir orda. kimse orda dany in öyle hata yapacani beklemedi ki :SS:

böyle basit hata bu seviyede yapilmaz ki. ben bile ne oldugunu anlamadim orda bi anda :SS:

bi teknik direktör böyle önemli bi maça daha iyi hazırlanmalı. bugün fatih terim adına bi fiyaskoydu. lig maçlarında bile bukadar kötü hatalar yapmamıştı.

Lig macındada aynı yıne kanser ediyor cift forvet umut burak koydu ya akhisar macında

ikinci yarıya başlarken Hamit-Eboue Burak-Engin değişikliğiyle başlasak daha farklı olmazmıydı.

[video=youtube;Oo-fPOgH2Ic]https://www.youtube.com/watch?v=Oo-fPOgH2Ic[/video]

fatih terimin çift forvet aşkının bittiği gün bu takı düzelir. sneijderin olduğu takım çift forvet OYNAMAZ çünkü ortasahanda hamit ve selçuk gibi dinamik olmayan adamlar var. burağı kanata monte etmek zorundasın

Oyuncu maçtan çıktı diye küsecekse işimiz var. Adı ne olursa olsun kimsenin böyle bir hakkı yok. Anlık tepki olabilir ama küsmek kabul edilir değil.

Ben dünyanın sayılı elit oyuncularından biri olsam Forvet arkası mevkisinden bu kariyeri parlatmış bunun sayesınde yıldız olmus biri olsam gittiğim klupte beni en iyi yerimde oynatıp faydalanacagına beni sol açıkta oynatırsa ne düşünürdüm bilemiyorum

Ben de öyle umuyorum ama..Sonuçta sorunlar apaçık ortada ve çok kötü oynayan bir takımda Sneijder gibi bir adam ilk oyundan alınarak maçın gidişatı değiştirilmeye çalışılıyor.Sanki tüm suç kendisiymiş. gibi..

Neyse umarım bizim kadar negatif değildir takım ve FT..

böyle basit hata bu seviyede yapilmaz ki. ben bile ne oldugunu anlamadim orda bi anda :SS:

Aksine dany ve melo top kaybının ardından koştular orta sahaya doğru, ama melo sonra devam etmedi yediğimiz gol sadece topun kaybedilmesi ile alakalı değil , gol olana kadar bütün evreleri problemli ve amatörce

Jermaine Jones'un kart cezalısı olması iyi oldu zaten sakatlıklarla boğuşuyorlar bakalım 12 Mart'a kadar oyuncu kaybedecekler mi sakatlık ayağına..

CL´deki bu seviyeyi kücümseyenlere iyi bir cevap olmustur bu mac. Bence gayet iyi bir skor 1-1.

Bazi hatalar yapildi, bazi oyuncular yetersiz kaldi, ancak ümitsiz olacak bir durum yok ortada.

Biz bu turu geceriz merak etmeyin. Sorun sistemde degildi, bireysel hatalardaydi.

Hamit o golü atacak arkadas, bunun laga lugasi yok. Atacak. 5 metreden üst direge nasil nisanliyorsun topu ya?

2-0 olacak ve rakibini yikacaksin. Biteceklerdi, cünkü o ana kadar cok iyi oynuyorduk.

Dany de o pozisyonda cuvallayinca golü yedik iste. Ama bunu söylemistik. Atarlar, ne oldugunu anlamazsin dedik.

Ama bu turu gececegiz. Yürekten inaiyorum

Hatası da o zaten. Dona kalmak da ne oluyor, adam yanından akıp gitti. Takip etse o bomboş pas gelmezdi. Ama tekrar söylüyorum maçın en iyilerinden biriydi Melo.

Neyse ya uzatmanın anlamı yok. Hepsinin tek tek hatası var orda ilginç ve amatörce bir gol yedik. İşin açıkçası böyle :o

MUSLERA EBOUE SEMİH DANNY RİERA MELO SELÇUK HAMİT AMRABAT SNEİJDER DROGBA

Şu kadroyu çıkar Fatih hocam ne olur.Çok şey istemiyoruz sadece normali yap ultra birşey beklemiyoruz lütfen..

kesinlikle bu sistemle oynamalıyız ben bugun bu 11 le çıkarız diye tahmin etmiştim ama fatih hocadan hiç beklemediğim şekilde sneijderi sol kantta oynattığını gördüm ustüne drogba ve burakla oynayınca savunma anlamında bizi bir kişi eksik bıraktı hemde en yaratıcı oyuncumuzu sol kanada alarak peformansını bitirdi umarım bugunkü yaptığı hataların farkındadır fatih hoca

fatih terimin çift forvet aşkının bittiği gün bu takı düzelir. sneijderin olduğu takım çift forvet OYNAMAZ çünkü ortasahanda hamit ve selçuk gibi dinamik olmayan adamlar var. burağı kanata monte etmek zorundasın

Bence bu boldlu kısım tutmaz. Mecburen bir tercih yapılmalı Burak ile Drogba arasında. Drogba ile bu kadar formdaki Burak ikilisinden birini yedek bırakmaya benim yüreğim yetmezdi açıkçası. Ama hoca yapmak zorunda. Sneijder, Burak, Drogba olmuyor.

Kanatlarda da istesek de istemesek de en iyi tercihler Amrabat ve Hamit. Engin iyi durumda olsaydı düşünülebilirdi belki.

Geri
Üst Alt