ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

burak elinden geleni yapar ayrıca burak da oynamaz sağda hamit oynarsa gol atamayız gol atan oyuncu sayısı düşer , burak olur bence sağda üstelik schalkenin sağ tarafı daha tehlikeli

benim düşüncem burak sağda yapamaz bunu zaten fener beşiktaş takımlarında oynarken gördük burağın sağ knatta ne hucuma katkısı olur nede defansa o yüzden alternatifler içinden en iyisi hamit gözüküyo bence engin iyi durumda olsa fatih hoca oynatırdı diye düşünüyorum

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

2.maçta bol gollü bir maç olur benim ümidim çok fazla bence 3.1 4.2 gibi sonuçla yeneriz ama kumar oynamazsak tabiki.Dany denen adamı oynatmayalım bu kaç oldu adamdaki rahatlık hiç kimsede yok ah ujfa keike sakatlanmasaydın yaptığı hata için demiyorum oyunun içerisinde sadece tek o varmış gibi hareket ediyor semihin koştuğu yere koşma saçma sapan öne çıkış gerekirse Melo Balta oynasın stoperde Balta yavaş mavaş ama hiç olmazsa salak saçma hatalar yapmaz.Nefret ettim şu adamdan .

Gercekten ümitsiz olmaya gerek yok. 3-0 yenildik mi beyler? Avantaj saglayamadik, hepsi bu.

Ayrica gercek Galatasaray kimliginden cok uzaktik. Toparlanmamiz yetecektir.

3 haftada dogru sistemi, dogru 11´i buluruz. Drogba ve Sneijder daha cok alisir takima.

Ayrica Schalke deplasmani korkulacak bir deplasman degil. Seyircileri öyle atesli degil yani. Kale arkasi biraz bagirir o kadar.

Sinerjiyi bozmaya gerek yok. Türkler zoru seviyor iste.

deplasmanda daha direncli bir kadroyla cikariz diye düsünüyorum, sneijderi yedek birakabilir hoca.

Beklerde sabri riera ,(ikiside bek orjinli oyuncular değil) ortada canlı bomba dany, formsuz melo ,naptığı belli olmayan hamit , sneijder belkide hayatında ilk defa sol çizgide oynadı böyle düşününce ucuz yırtmışız.

Önümüzde 3 hafta süre olması gerçekten iyi.Bu süre içinde gerek Drogba gerek Sneijder form düzeylerini daha üste çekerler ve sistemde şekillenmiş olur.

Birkaç doğru hamleyle alabileceğimiz maçtı orta sahaya 1 kişi daha gelse alacağız maçın kontrolünü. Öyle bir maç ki aynı anda kontraya çıkıp kontra yiyebiliyoruz. Birde takımda topu ayağına alan herkes mevki fark etmeksizin yalnız kalıyor.

Hatası da o zaten. Dona kalmak da ne oluyor, adam yanından akıp gitti. Takip etse o bomboş pas gelmezdi. Ama tekrar söylüyorum maçın en iyilerinden biriydi Melo.

Neyse ya uzatmanın anlamı yok. Hepsinin tek tek hatası var orda ilginç ve amatörce bir gol yedik. İşin açıkçası böyle :o

Yedigimiz golerin 100 de 90 i amatörce yedigimiz goler bu sezon malesef. ya drogba sneijder gelmeyip urfi sakatlanmasaydi daha iyidi :sad007:

yönetimede kizmamak elde degil ne yalan söyleyim. iyi sneijder ve Drogbayi aldilar hos güzel de bu savunma bukadar kötü oldugunu bildikleri halde niye oraya en azindan bir tecrübeli stoper almadilar. kolo toure mesela. ya delirmek elde degil.

deplasmanda 2 atarsak onların 3 atması gerekecek.. drogba'ya büyük iş düşüyor..

Hayirlisi be gulum

____________________Muslera__________________

____Eboue_______Semih____Dany_________Hakan Balta_________

________________Melo______Selcuk____________________

______Burak___________Sneijder___________Riera____________

______________________Drogba__________________

____________________Muslera__________________

____Eboue_______Semih____Dany_________Hakan Balta_________

________________Melo______Selcuk____________________

______Burak___________Sneijder___________Riera____________

______________________Drogba__________________

Hocam fantezi gelecek belki ama Balta yerine Sabriyi oynatırdım ben Riera yerine de Amrabat Riera bu aralar pek iyi değil gibi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi Schalke 04'ün Hollandalı golcü oyuncusu Klaas Jan Huntelaar, 1-1 sona eren maç sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İyi bir futbol oynadık. Buradan avantajlı bir skorla dönüyoruz" şeklinde konuştu.

Huntelaar, bir basın mensubunun, "Türkiye'den bir kulüpten teklif aldın mı?" şeklindeki soruya ise, "Evet. Bir menajer aracılığıyla teklif geldi" yanıtını verirken, hangi kulübün teklif gönderdiğini açıklamadı.

Biraz değişik , garip ama anca bu kadar :rolleyes:

Oraya gelen 50 bin seyircinin iyi futbol+galibiyet görmesi hakkıydı tabi ama her ne kadar bir futbol macı için kötü oynasakta bu seviyede bir mac için 1-0 dan sonra oynamamız gerektiği gibi oynadık. Yalnız yaptığımız inanılmaz savunma hataları, pas organizasyonlarıyla orta sahamızı yerle bir etmeler falan az daha bu turu ilk yarıda bitirebilirdi. Duran toplar+kanatlardan yapılan akınlarda cabası. Schalke gerçekten kapanan bir takıma karşı bu zeminde oynayabileceği en iyi futbolu oynadı. Attıkları gol Dany'nin hatası olsada bu futbola ilk yarıda gol atamasalardı bizim için Fener balı gibi birşey olurdu. Bizde belli dönemler haricinde Schalke'ye hic yanıt veremedik. O kendi liginde gelen gecenden tokat yiyen takım, bize karşı yapabileceğinin en iyisini yaptı.

2.yarı zaten istedikleri skoru aldıkları için oyunu rolantiye alacakları bellydi. Asıl bizim yapacaklarımız önemliydi ama Fatih hoca yaptıklarıyla devreyi baslamadan bitirdi neredeyse. Ölü haliyle bile pres yapan, top çalan, azda olsa beklediğimiz pasları atan, organizasyon yapan Sneijder yerine 45 dk boyunca rakibe omuz atmaktan baska hicbir sey yapmayacağı ortada olan Amrabat'ı oyuna aldı. Amrabat 1 pozisyon haricinde ne bir organizasyon yaptı bekiyle, nede bir olumlu orta. Hatta kendisini asıl transfer etme sebebimiz olan adam gecme özelliğini bile kullanamadı. Ayrıca bir poziyonda yaptığı sacma......(düşünün onun bile tabirini bulamadım o kadar rezil birşey yaptı) az daha 2.golü yememize sebep olacaktı. Bugün bir diğer yokları oynayan Bastos'un 7.5 M.Euro, Amrabat'ın 8 M.Euro olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Neyse yeniden hocaya dönelim; yaptığı hatalar sadece Amrabat ile sınırlı kalmadı. Zaten erken sayılabilecek bir dakikada öne gectik, neredeyse ilk yarı boyunca savunma yapmak durumundaydık. Fakat ayağımıza gelen nadir topları, yapabileceğimiz nadir kontra atakları inanılmaz statikliğiyle heba eden yeni manevi oğlu Hamit'e 65.dk sabretmesi, aynı zamanda tur için gerekli olan 65 dakikamızıda yemiş oldu. Hamit bugün bir Galatasaray sağ kanadından çok, Schalke'nin sol beki gibi oynadı. Direkten dönen topu haricinde olası 3 gol pozisyonumuzda kanser oldu sayesinde. Fakat bugün benimde sabrımı tasırmasına rağmen onu tribünde yuhalayanların yaptıklarıda Galatasaray'lılıkla acıklanamaz. Hamit bugün her ne kadar Fuchs'u aratmadıysa Schalke taraftarının sesini kısamayan fakat topcu ıslıklayan o tribünlerde aynı şekilde sınıfta kaldı bugün. Tıpkı Fatih hoca ve Hamit gibi.

Genel olarakta basta söylediğim gibi belli dönemler haricinde hic yanıt veremedik Schalke takımına. Ona ilaveten işin acı tarafı 1 hava topuna 2 kişi yükselmeler, 1 oyuncuya değilde yine 1 topa 2 kişi basmalar, duran toplardaki adam kacırmalar falan takimdaki iletişim bozukluğunun bariz göstergesi. Ayrıca dönen topların ve ikili mücadelelerin hicbirini alamamamızda hücum performansımızı cok etkiledi. Fatih hocanın hatalarını zaten bahsetmeye gerek yok ama Sneijder değişikliğiyle sadece takımı bozduğunu değil, Sneijderide medyanın önüne yem ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Turu gecme ihtimalimiz azalsada ben hala küsmedim ve inanıyorum. Orda daha düzgün zeminle, saldırmak zorunda olan bir takımla daha iyi oynayacağımızı ve tarih yazacağımızı düşünüyorum. Biz gerçekten Schalke'den iyi takımız. Oyun bazında belki ama isim bazında kesinlikle öyle.

Fatih hocanin eboue ilgili aciklamasindan dolayi stopere koydum onu. denesin artik bu yöntemi. schalke macina kadar oturmus olur oraya tam olarak umarim.

648504_Galatasaray_SK.jpg

öncelikle schalke almanyanın en iyi üç takımından birisi bana göre,ligde ki pozisyonları bizi farklı beklentilere soktu ne yazık ki,schalke ligi ilk4'ün içersinde tamamlayacaktır.

drogba-burak çok iyi oynadı ama sneijder çıkmamalıydı..öyle bir dünya yok işte,olmuyor..geri kalan tüm adamlara ekstra yük biniyor,bu ayıp birşey değil yani üçündem birinin yedek olmasını normal karşılamak gerekiyor..

bu maçı schalke ile değil de arsenal-man u-psg-valencia gibi takımlardan biriyle oynasaydık da bence çok bir fark olmazdı oyun anlamında ve 1-1'i kutlar,lan neler kaçırdık diyerek de ah vah edebilirdik,basının gazına gelerek schalke'yi küçük görüyoruz maalesef,şu an şampiyonlar ligi'nin namağlup tek takımına karşı çok iyi oynadık 20-35 arası hariç..bu dakikalarda resmen kafanıza göre oynayın dedik ve en iyi yapabildiğimiz şeyi yapmayıp tempoyu düşürmedik,ayağa pas yapamadık.

diziliş anlamında sıkıntılarımız olduğu aşikar,engin'in sol kanada mutlaka monte edilmesi gerekiyor..selçuk-melo-engin-sneijder,hamit ortasahasıyla oyun üstünlüğünü alabiliriz schalke'den...umutsuzluğa kapılmayalım doğru bir diziliş ile gerçekten schalke'yi elememiz içten bile değil..

rövanşta inşallah böyle bir hakem verirler bizim maça..

taraftar rezaletti,dedem bile daha ateşli oluyor maç izlerken..zeminin kötü olması maalesefe bize yaramadı,onların şansına olldu..

selçuk inan,maçın adamıydı..

Hocam fantezi gelecek belki ama Balta yerine Sabriyi oynatırdım ben Riera yerine de Amrabat Riera bu aralar pek iyi değil gibi.

Ya Riera´nin ayaginda ayar var en azindan ya. Top tutar, isabetli pas atar en azindan.

Amrabat onu da yapamiyor. Balta da idare eder. Gecen sene onunla sampiyon olduk.

Burak Riera kanatlari ideal bence. Ortada Sneijder, Önde Drogba. Hamit kusura bakmayacak artik.

Geri
Üst Alt